Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 26-08-2018
Ngubah 27-08-2018
Downloads: 5 565
Size: 64.8 MB
Dassault Beautiful / Dornier Alphajet-E Miturut AlphaBleuCiel dikonversi menyang FSX format asli kanthi ijin saka JP Bourgeois (Bee Gee). Kompatibel Prepar3D v4 +. Paket kalebu native FSX model dikonversi dening Bluebear, karo liveries 34 (kalebu Patrouille de France Flyboys set), Panel tex ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang AlphaBleuCiel, JP Bourgeois (Bee Gee), Ed Wells, Philippe Wallaert lan native FSX konversi saka Bluebear
Jeneng berkas alphajet-e_multi-livery.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 10-08-2014
Ngubah 23-06-2019
Downloads: 13 183
Size: 15.9 MB
Iki minangka Alphajet liyane ing werna saka Patroli Acrobatic Prancis. Model iki digawe dening tim AlphaBleuCiel lan digawe FSX native dening Bluebear. Klebu karo siji ati, kokpit virtual, swara adat, HUD. Pencet tombol "i" kanggo ngaktifake kumelun abang. Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang AlphaBleuCiel, JP Bourgeois (Bee Gee), Ed Wells, Philippe Wallaert lan native FSX konversi saka Bluebear
Jeneng berkas alphableuciel_alphajet_paf.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 23-07-2014
Ngubah 30-05-2015
Downloads: 21 206
Size: 13.7 MB
Back karo edition anyar Alphajets saka tim demo aerobatic Angkatan Udara Prancis, paket iki kalebu tekstur klasik lan repaints versi Training Angkatan Udara karo siji photo-nyata, kokpit virtual clickable, swara adat, efek, animasi, kumelun sistem karo ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
Pengarang lco, JP Langer (JP3A), JP Bourgeois (Bee Gee), Bob Chicilo
Jeneng berkas dassault-dornier_alphajet_paf_fsx_p3d.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 2
Digawe 26-12-2008
Ngubah 11-08-2012
Downloads: 52 467
Size: 11.4 MB
Kanggo versi kompatibel FS2004 klik keneAlpha Jet E Patrouille de France, apik kanggo FSX. Tambahan iki dikirim minangka respon marang akeh panjalukmu. Angkatan Udara Perancis bangga bisa nyedhiyakake tekstur anyar sing disebut Flyboys Patrouille de France ing gambar: sensasi Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE
Pengarang JP Langer (JP3A), JP Bourgeois (Bee Gee), Benoit Dubé, Sonny, Stephm. lco, Jerome abot
Jeneng berkas alpha_jet-e_patrouille_de_france_flyboys.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4

Basa