Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Prepar3D FSX - KANGGO

TANGERANG
Mangkene pilihan pesawat paling apik kanggo Microsoft Flight Simulator X (versi apa wae) lan Prepar3D nganti v5. Kanggo nyederhanakake instalasi add-onsaben download diiringi installer otomatis. Pilih salah sawijining subkategori kanggo miwiti download.

Kita duwe akeh pilihan pesawat, apa wae sing dikarepake kaya sing sampeyan goleki ing add-on perpustakaan.

Kabeh undhuhan kanggo Prepar3D FSX - KANGGO

Airbus

File: 29

AIRBUS1

Boeing

File: 48

BOEING2

bidang lawas

File: 58

OLD_PLANE4

fighter

File: 38

GAMBAR5

Antonov

File: 10

ANTONOV6

Tupolev

File: 7

TUPOLEV7

Socata

File: 1

SOCATA8

Seaplane

File: 5

SEAPLANE12

Lockheed Martin

File: 4

LOCKHEED_MARTIN13

de Havilland

File: 11

DE_HAVILLAND15

Embraer

File: 7

EMBRAER16

Cessna

File: 9

CESSNA17

Gliders

File: 10

GLIDER19

Britten-Norman

File: 2

BRITTEN-NORMAN20

ATR

File: 4

ATR221

Grumman

File: 8

MORTHTOP22

Pilatus

File: 4

PILATUS23

Lockheed

File: 10

LOCKHEED25