Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 29-08-2019
Ngubah 03-09-2019
Downloads: 1 713
Size: 39.2 MB
Iki eksklusif kanggo Rikoooo sing Sukhoi SuperJet 100 sing asli FSX lan Prepar3D v4. Kanthi idin Edgar Guinart López (AEROPROYECTO) manawa Rikoooo wis ngowahi modhél iki sing asale kanggo FS2004.Spesifikatif: Paket iki kalebu karo kokpit virtual yaiku ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas sukhoi_superjet_ssj-100.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
versi 2
Digawe 26-06-2019
Ngubah 26-06-2019
Downloads: 4 350
Size: 69.5 MB
Paling apik Canberra B-57 modhél dening Alphasim / Virtavia banjur diowahi dadi pribumi FSX format dening Henk Schuitemaker ing 2015. Tambahan iki minangka mantan Payware saka Alphasim sing dadi Freeware ing 2008. Thanks uga kanggo Danny Garnier amarga nggawe paket iki. Sawetara koreksi wis digawe dening Rikoooo karo FS ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Model asli dening Alphasim / Virtavia. FSX konversi MDL X asli dening Henk Schuitemaker. Paket dening Danny Garnier
Jeneng berkas english_electric_canberra_b-57b.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 26-06-2019
Ngubah 26-08-2019
Downloads: 4 248
Size: 65.1 MB
Paket iki minangka model poli sing kurang kanggo sinau lan dudu pertunjukan. Nanging, panulis wis nyoba supaya bisa akurat miturut kawruh lan kapabilitas saiki FSX/P3D pembangunan. Mung nggunakake standar FSX/P3D Fungsi SDK. Deleng manual PDF (Catetan Pilot) kanggo ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Pangembangan model lan tolok dening Arild Elverum (Rotorhub). Tekstur lan modhèl modhèl dening Thomas Roehl.
Jeneng berkas dassault_falcon_20e.zip
3D Virtual Cockpit
Instalasi versi 10.5
versi 2.0
Digawe 06-11-2018
Ngubah 06-11-2018
Downloads: 4 824
Size: 61.1 MB
Ing Rikoooo tresna pesawat Rusia lan kita ora bakal bosen, kene uga cocog banget karo liyane Prepar3D v4. Pengebom iki sing jenenge Beriev Be-200 kanthi efektif melu perang nglawan kebakaran hutan gigir musim semi 2010 ing Rusia, nanging uga ana ing Yunani, Israel, lan Portugal. Inc ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Model dening Massimo Taccoli, panel adaptasi VC lan ukuran dening Philippe Wallaert, Swara dening Predatorus
Jeneng berkas beriev_be-200_package.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 27-08-2018
Ngubah 27-08-2018
Downloads: 4 509
Size: 250 MB
Iki minangka pesawat sayap delta Amérika pisanan, nggawe pesawat pertamane ing April 1948, Convair XF-92 mestine dadi jet tempur tetep dadi proyek eksperimen, modhifikasi 3D iki nambahake kualitas apik banget, kokpit virtual iku luhur karo ukuran nyata lan 3D klik ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Milton Shupe, Rick Mackintosh, Brian Alexson, Scott Thomas, Hans-Joerg Naegele, Jan Rosenberg, Nigel Richards, Pilot Figure dening Jan Visser, lan Tekstur Ty dening Mike Kelly
Jeneng berkas convair_model_7002_xf-92a.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 24-11-2017
Ngubah 14-08-2018
Downloads: 4 830
Size: 22.5 MB
Belfast Singkat iku pesawat angkut berat. Iki digawe dening Short Brothers ing salinan 10 kanggo Royal Air Force. Tambahan nambah-on sing sampeyan mesthi bakal seneng kloter. Klebu karo papat repaints, GPWS (sing uga dianggo karo Prepar3D v4 +), swara adat lan ukuran, panel 2d ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas short_brothers_belfast.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 19-08-2017
Ngubah 29-08-2018
Downloads: 11 357
Size: 29.2 MB
Tambahan iki mung kompatibel karo Prepar3D v4. Ing asal mula model 3D iki nambah-on kanggo FS2004 (2002 Yannick Lavigne-Fred Banting-Rob Young), banjur dikompilasi karo SDK Prepar3D v4 dening Bluebear, Saiki ing format asli Prepar3D v4 64 bits.Very beautiful realization of t ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo Prepar3D v4
Pengarang Yannick Lavigne-Fred Banting-Rob Young, P3Dv4 native conversion dening Bluebear
Jeneng berkas robin_dr400_regent_v2_p3dv4.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
versi 2
Digawe 28-03-2017
Ngubah 05-06-2017
Downloads: 23 518
Size: 108 MB
Iki minangka Ilyushin Il-76 MD kanggo FSX saka kualitas dhuwur, kokpit virtual kanthi dimodelat nganggo alat ukur 3D lan tekstur HD, karya sing luar biasa! Paket lengkap. Kanggo versi sing luwih lengkap kanggo FS2004 klik kene Ilyushin Il-76 (jeneng pelaporan NATO: Candid) yaiku mesin turbine papat multi-tujuan ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1
Pengarang Ilya Kulikov (Monumentum), Kirill Konovalov, Denis Urban
Jeneng berkas Ilyushin_il-76_md.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 10
versi 2
Digawe 07-01-2017
Ngubah 12-01-2017
Downloads: 41 869
Size: 143 MB
Rèvisi 2017 saka Concorde (model digawe dening Libardo Guzman), akeh dandan digawe kanggo panel 2D, sawetara fitur-fitur anyar, bug mbecike. Paket lengkap (Model + VC + Panel 2D + Swara + repaint Air France lan British Airways) Read dokumentasi kasebut kanthi teliti kanggo daftar lengkap owah-owahan lan Instru ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX-Acc + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
Pengarang Libardo Guzman, Dietmar Loleit, Philippe Wallaert, John Honniball, Charles Owens, Kelvin Keeble, nganyari kanthi Andiroto
Jeneng berkas Concorde_rw_reworked_version.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 10
Digawe 25-04-2016
Ngubah 14-08-2018
Downloads: 24 935
Size: 39.1 MB
A Falcon 50 sing éndah kanthi dokumentasi lengkap ing basa Prancis lan Inggris, kalebu 6 repaints (CAEA, House, Celebrate Life, Pasukan Kanada, Marine French Aéronavale, SOH), VC detail, panel 2D, kabin 3D, swara adat, animasi lan akeh liyane. A kudu kanggo amatir saka Fal ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Model dening Yannick Lavigne, Fred Banting, Rob Young, tambahan dening Eric Dantes, FSX asli dening Bluebear (Postbaer61)
Jeneng berkas Dassault_falcon_50.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Versi 1.2 + Update
Digawe 21-04-2016
Ngubah 29-08-2017
Downloads: 6 469
Size: 29.6 MB
Becik gawe saka Tim Conrad diobrolke FSX or P3D dening Shane Reilly. Paling apik model 3D karo VC, 8 repaints.The Czech Aero L-29 Delfin Jet Trainer pisanan mabur ing 1959. Pungkasane, 3000 dibangun, lan dadi pelatih Pact Warsak standar (kajaba Polandia) ing Ceko, Slowakia, Jerman Timur, ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (ora P3Dv4)
Pengarang Tim 'piglet' Conrad, MDLX native dening LLS, repack dening Shane Reilly
Jeneng berkas Aero_l-29_delfin.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10
Digawe 01-10-2015
Ngubah 29-08-2018
Downloads: 16 830
Size: 73.7 MB
Paket kualitas dhuwur iki nginstal limang varian khas Aero Designs Commander (500 / 520 / 540A (HC) / 680 Super lan Rockwell Commander Shrike) uga loro Cargo (AC500 lan AC520) kanggo total repaint 21 .Each model nduweni kokpit virtual dhewe karo kabin 3D, kalebu ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Milton Shupe, Scott Thomas, Andres Folkers lan liya-liyane
Jeneng berkas aero_commander_collection_pack.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 14-09-2015
Ngubah 14-08-2018
Downloads: 14 742
Size: 248 MB
Pungkasane, pesawat 2501 Lor Prancis sing ditunggu-tunggu digawe dening Nord Aviation. Iki tambah dhuwur kanggo FSX or P3D digawe dening Project Noratlas, tim Prancis Jean-Francois lan Martin Gilbert Millas, manual lengkap uga ana ing Prancis. Paket iki kalebu mod 4 ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Projet Noratlas (Jean-Francois Martin lan Gilbert Millas)
Jeneng berkas noratlas_nord_2501.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Versi + nganyari 1 & 2 + fix
Digawe 09-09-2015
Ngubah 09-09-2015
Downloads: 16 762
Size: 250 MB
Tambahan saka kualitas luar biasa ing dhuwur definisi, nemokake Yakovlev Yak-40 ing versi iki kanggo FSX lan FSX-Steam, simulasi pesawat kasebut dhuwur banget lan nggawe kompleks kanggo wong anyar, manual kaca 123 (PDF) lan bakal diinstal ing desktop. Coklat maya ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX SP2 + FSX-SE
Pengarang Igor Suprunov (Desain Suprunov) FSX dikemas dening Andrey Vinogradov
Jeneng berkas yakovlev_yak-40_fsx_fsx-steam.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 8
Digawe 08-09-2015
Ngubah 08-09-2015
Downloads: 13 693
Size: 52.7 MB
The Ilyushin Il-86 iki pisanan Soviet line pesawat widebody, sing ngomong gadhah larik saka kursi penumpang dipisahake dening rong aisles.This nambah-ing banget rinci lan kompleks, ngandhut dokumentasi Russian, Nanging, Google Translate bisa nerjemahake Panjenengan teks menyang basa 91 lan ngirim bantuan ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX SP2 + FSX-SE
Pengarang Stepan Gritsevsky, VortexMX, Kirill Konovalov, Serg Popkov. FDE dening Sergey Dubovitsky
Jeneng berkas ilyushin_il-86_fsx_fsx_steam.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 8

Basa