Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 11-06-2019
Ngubah 30-08-2019
Downloads: 4 757
Size: 70.6 MB
Karya ayu dening Milton Shupe lan kolaborator ing kabut Lockheed PV-2 Harpoon Fire Tanker, paket iki disertakan karo siji model lan 2 liveries, swara pribadi, ukuran pribadi, kabin sing dimodelake ing 3D lan Panel 2D lengkap. Sampeyan bisa nggawe dro ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Miturut Milton Shupe, Tom Falley, Scott Thomas, Hans Naegele, Nigel Richards, Matt Wynn. Pilot tokoh dening Jan Visser.
Jeneng berkas lockheed_pv-2_harpoon_fire_tanker_package.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 23-05-2019
Ngubah 23-05-2019
Downloads: 1 252
Size: 63.4 MB
Paket iki kalebu model unik (penumpang) lan siji ati saben gambar konsep, panel lan ukuran khusus, swara adat lan ati. Akeh thanks kanggo Milton Shupe lan kolaborator. Dokumentasi lan Panel cocog karo Howard 500 Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang dening Milton Shupe, Scott Thomas, William Ellis, lan Swara dening Nigel Richards
Jeneng berkas howard_350_concept_fsx_native.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 23-05-2019
Ngubah 23-05-2019
Downloads: 2 793
Size: 106 MB
Isih lan tansah gawe apik karya Milton Shupe lan kolaborator. Paket iki kalebu model 5 (penumpang lan kargo), Panel lan ukuran khusus, swara adat, model pesawat pribadi lan 16 liveries. Dokumentasi lengkap. Howard 500 yaiku jet bisnis sing diprodhuksi ing 1960s ing Un ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang dening Milton Shupe, Scott Thomas, Joáo Paz, Damian Radice, Nigel Richards, William Ellis, lan Willy McCoy
Jeneng berkas howard_500_fsx_native.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
versi 1.1
Digawe 15-05-2019
Ngubah 15-05-2019
Downloads: 7 062
Size: 105 MB
Paket mandiri iki nambah prosedur wiwitan, manajemen campuran otomatis, daftar priksa interaktif, obrolan VC, lan panel 'Monitor' menyang VC sing direkam ulang. Mod iki adhedhasar paket C-47 Jan Visser (tim DIGITAL DAKOTA WORKS). Thanks kanggo penulis kanggo proyek gedhe iki. Ora ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Mod iki adhedhasar paket C-47 Jan Visser (tim DIGITAL DAKOTA WORKS). Model diubah dening Manfred Jahn, tekstur dening Gordon (gman) Madison lan Nick Cooper, nyoba dening Alan G. Ampolsk lan Ralf Scholten. Panaliten sejarah asli dening John D
Jeneng berkas douglas_c-117d.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
versi 3
Digawe 15-05-2019
Ngubah 30-08-2019
Downloads: 1 410
Size: 54 MB
Paket iki kalebu papat model, ukuran khusus, panel khusus, swara adat, model pesawat khusus lan sangang ati. Thanks to Milton Shupe for this add-on. The Republic XP-72 yaiku pejuang prototipe interceptor sing dikembangake minangka perangkat tambahan kanggo Thunderbolt P-47. XP-72 dirancang kanggo ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang dening Milton Shupe, Tom Falley, Nigel Richards, Scott Thomas lan Pilot Figure dening Jan Visser
Jeneng berkas republic_xp-72_escort_fsx_native.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 08-04-2019
Ngubah 08-04-2019
Downloads: 1 694
Size: 25.2 MB
Tambahan iki nduweni kualitas apik banget, tanpa mangu salah sawijining freeware sing paling apik kanggo simulator penerbangan. Pemodelan 3D ing njaba lan njero kualitas dhuwur, ukuran sing asli lan ing 3D, tekstur ing definisi tinggi lan swara banget nyata. Kalebu wol ati lan lima model ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Model, kokpit dan suara virtual oleh pcmeneg, cat oleh Manuele Villa, Vladimir Steffan dan pcmeneg, dinamika penerbangan, informasi dan penanganan catatan oleh FSAviator
Jeneng berkas savoia_marchetti_s_73.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
versi 3
Digawe 28-02-2019
Ngubah 02-03-2019
Downloads: 3 856
Size: 75.3 MB
Indah Hawker-Siddeley HS.748 karo model 6 (2A, 2B, AEW, Cargo, CargoLFD, paxLFD) lan liveries 94. Tambahan iki digawe kanggo FS2004 lan banjur diowahi dening Rikoooo menyang format asli FSX lan Prepar3d v4 kanthi ijin lan dhukungan saka penulis asli Rick Piper. Paket iki kalebu ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas hawker-siddeley_hs_748.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 27-02-2019
Ngubah 27-02-2019
Downloads: 4 424
Size: 13.8 MB
Spitfire Mk 1A asli FSX lan kompatibel Prepar3D v4, model sing ayu karo ati sing unik, kalebu animasi, asap, lan efek gun mesin (tombol pencet), swara adat, kokpit 3D, lan panel 2D, dokumentasi. Supermarine Spitfire minangka salah siji sing dienggo mangsane kursi sing paling akeh digunakake RAF lan ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang AFScrub
Jeneng berkas spitfire_mk_1a.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 18-02-2019
Ngubah 18-02-2019
Downloads: 1 221
Size: 69.2 MB
Paket iki kalebu pitung jinis pesawat (gir, ngapung, amfibi, ski) kanthi tekstur 13, model pesawat unggulan, swara radial khusus asli lan nyengsemaken, panel khusus, gampang dibaca, cockpits virtual sing bisa diklik, lan eksterior lan interior sing dirancang apik pesawat ... Pesawat iki ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Miturut Milton Shupe, Nigel Richards, lan Matt Wynn, kanthi kontribusi dening Bill Ortis lan Oleboy kanthi bantuan saka anggota SOH.
Jeneng berkas avia_56_series.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 06-11-2018
Ngubah 06-11-2018
Downloads: 4 172
Size: 28.9 MB
Pesawat sing éndah nalika Perang Dunia II dikenal kanthi serangan ing Tokyo. Tambahan iki digawe kanggo FS2004 dening Brian Withers lan Roy Chaffin banjur diowahi dadi native FSX dening Bluebear (kang kita ucapake ing maringaken), hasil: sing apik nambah-ing kanggo Prepar3D v4 lan FSX antara liya. Klebu pitu ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Desain pesawat asal dening Brian Withers lan Roy Chaffin, Konversi kanggo FSX format asli dening Bluebear
Jeneng berkas north_american_b-25j_raf_mkii.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 28-08-2018
Ngubah 28-08-2018
Downloads: 2 784
Size: 47.2 MB
DC Designs (Dean Crawford) nawakake kita ing kene kanggo nambah kualitas sing ora bisa ditrapake, karya nyata tukang emas! Masyarakat simmers banget ngucapke matur nuwun. Pesawat iki wis dimodifikasi saben rinci, kokpit virtual sanget, swara lan tekstur banget nyata. Yen sampeyan kaya Perang Dunia II ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Situs web penulis situs externalDean Crawford - DC Designs
Jeneng berkas northrop_p-61c_black_widow.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 02-04-2018
Ngubah 02-04-2018
Downloads: 1 731
Size: 121 MB
Douglas A-20 Havoc / DB-7 yaiku pesawat tempur WWII Amérika serbaguna ing pesawat tempur, bomber ringan lan pejuang wengi. Minangka biasanipun, Milton Shupe nawakake kita mirip loro kanthi cara grafis lan teknis. Paket iki kanggo FS2004 kalebu varian 4 lan varian 20, swara asli Nigel Richards, ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Milton Shupe
Jeneng berkas douglas_a-20_havoc_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Instalasi versi 10
versi 1.0
Digawe 01-03-2018
Ngubah 30-08-2019
Downloads: 1 677
Size: 33.9 MB
Iki FSX model asli "asli" saka model FS2004 asli, model kompatibel karo Prepar3D v4. Iki paket rinci saka Dini IA35 kalebu lima liveries, kokpit virtual lan panel 2d, ukuran khusus. Interioré dimodelaké ing 3D. Maca dokumentasi luwih akeh ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Victor M. Astiz, Gary Jones, Damian Radice, FSX native konversi dening LLS
Jeneng berkas dinfia_i_a_35-ii_huanquero.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 01-03-2018
Ngubah 14-08-2018
Downloads: 1 734
Size: 37.6 MB
Apik Avia 156 sing kompatibel karo Prepar3D v4 lan FSX, digodhog dening Milton Shupe. Kalebu salah sijine panel 2d ing rong versi (AVB English Gauges lan AVB Metric Gauges), kokpit virtual, ukuran khusus lan swara, model penerbangan sing cedhak karo real.The Avia 156 yaiku enem passe 1930s Czechoslovakia ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Milton Shupe lan timnya
Jeneng berkas avia_156_project.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 09-02-2018
Ngubah 29-08-2018
Downloads: 6 046
Size: 99.2 MB
Pemodelan banget kanggo pesawat pasca perang iki uga kompatibel Prepar3d v4, kokpit virtual 3D (ora ana panel 2D). Termasuk papat tekstur lan swara kustom. Boeing B-50 Superfortress minangka pangembangan pembom Amerika B-29. Iki ditransfer ing 1949 lan mbangun salinan 370. Maca ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Manfred Jahn
Jeneng berkas boeing_b-50_superfortress_v_1.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5

Basa