Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Kaca 1 saka 4 Asil 1 - 15 saka 55
Pesawat sing diprodhuksi ing pungkasan Perang Donya II, paket iki kalebu loro ati, kokpit virtual lengkap lan swara sing disesuaikan. Thanks kanggo Milton Shupe lan William Ellis kanggo nggawe iki add-on. Uga, kompatibel Prepar3D v4 lan v5.Superbasan lemah, bunder e ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Dening Milton Shupe lan William Ellis, kanthi sumbangan sadurunge dening Tom Falley, Scott Thomas, Ken Mitchell, lan Swara dening Nigel Richards. Tokoh pilot dening Jan Visser.
  • Add-on versi1.0
  • Rating
    (15 Votes)
  • Size 98 MB
  • Downloads 1 508
  • digawe 28-04-2020
  • Diowahi 28-04-2020
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Rujukan kanggo DC-3 sing dirajut umume dibangun kanthi gawan FSX model lan nggabungake variasi fuselage lan repain saka paket model "Awesum4Sum" kanggo James Eden lan paket "AwesumXNUMXSum". Model njaba lan interior duwe macem-macem ndandani lan tambahan. Model sistem nyoba ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

  • Rating
    (5 Votes)
  • Size 65.5 MB
  • Downloads 8 910
  • digawe 05-12-2019
  • Diowahi 05-12-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Iki minangka Fokker 27 Family sing duwe model Fokker F-27 Mk200 / 500, Fairchild F-27A lan model Fairchild-Hiller FH-227. Kasedhiya karo kokpit virtual 3D (ora Panel 2D), swara khusus lan enem pepati. Pakej iki ngemot konversi asli kanggo FSX (Prepar3D v4.5 kompatibel) saka mod Kulawarga Fokker 27 ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

  • Rating
    (0 Votes)
  • Size 135 MB
  • Downloads 8 369
  • digawe 05-12-2019
  • Diowahi 05-12-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Karya ayu dening Milton Shupe lan kolaborator ing kabut Lockheed PV-2 Harpoon Fire Tanker, paket iki disertakan karo siji model lan 2 liveries, swara pribadi, ukuran pribadi, kabin sing dimodelake ing 3D lan Panel 2D lengkap. Sampeyan bisa nggawe dro ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Miturut Milton Shupe, Tom Falley, Scott Thomas, Hans Naegele, Nigel Richards, Matt Wynn. Pilot tokoh dening Jan Visser.
  • Rating
    (1 swara)
  • Size 70.6 MB
  • Downloads 7 065
  • digawe 11-06-2019
  • Diowahi 30-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Paket iki kalebu model unik (penumpang) lan siji ati saben gambar konsep, panel lan ukuran khusus, swara adat lan ati. Akeh thanks kanggo Milton Shupe lan kolaborator. Dokumentasi lan Panel cocog karo Howard 500 Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • dening Milton Shupe, Scott Thomas, William Ellis, lan Swara dening Nigel Richards
  • Rating
    (0 Votes)
  • Size 63.4 MB
  • Downloads 2 895
  • digawe 23-05-2019
  • Diowahi 23-05-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Isih lan tansah gawe apik karya Milton Shupe lan kolaborator. Paket iki kalebu model 5 (penumpang lan kargo), Panel lan ukuran khusus, swara adat, model pesawat pribadi lan 16 liveries. Dokumentasi lengkap. Howard 500 yaiku jet bisnis sing diprodhuksi ing 1960s ing Un ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • dening Milton Shupe, Scott Thomas, Joáo Paz, Damian Radice, Nigel Richards, William Ellis, lan Willy McCoy
  • Add-on versi1.1
  • Rating
    (0 Votes)
  • Size 106 MB
  • Downloads 4 839
  • digawe 23-05-2019
  • Diowahi 23-05-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Paket mandiri iki nambah prosedur wiwitan, manajemen campuran otomatis, daftar priksa interaktif, obrolan VC, lan panel 'Monitor' menyang VC sing direkam ulang. Mod iki adhedhasar paket C-47 Jan Visser (tim DIGITAL DAKOTA WORKS). Thanks kanggo penulis kanggo proyek gedhe iki. Ora ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Nyepetake X Flight Simulator X
  • Microsoft Flight Simulator X SP2

Panganggité:
  • Mod iki adhedhasar paket C-47 Jan Visser (tim DIGITAL DAKOTA WORKS). Model diubah dening Manfred Jahn, tekstur dening Gordon (gman) Madison lan Nick Cooper, nyoba dening Alan G. Ampolsk lan Ralf Scholten. Panaliten sejarah asli dening John D
  • Add-on versi3
  • Rating
    (5 Votes)
  • Size 105 MB
  • Downloads 10 010
  • digawe 15-05-2019
  • Diowahi 15-05-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Paket iki kalebu papat model, tolok khusus, panel khusus, swara adat, model penerbangan khusus lan sangang ati. Matur nuwun kanggo Milton Shupe kanthi apik add-on.Républik XP-72 minangka pejuang prototipe sing dikembangake minangka tambahan kanggo P-47 Thunderbolt. XP-72 dirancang kanggo ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • dening Milton Shupe, Tom Falley, Nigel Richards, Scott Thomas lan Pilot Figure dening Jan Visser
  • Rating
    (0 Votes)
  • Size 54 MB
  • Downloads 3 809
  • digawe 15-05-2019
  • Diowahi 30-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

iki add-on iku kualitas apik banget, tanpa mangu salah sawijining freeware sing paling apik kanggo simulator penerbangan. Model 3D ing njaba lan inggil kanthi kualitas, tolok asli lan 3D, tekstur kasebut dhéfinisi ing dhuwur lan swantené nyata. Kalebu wolung ati lan limang model ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Model, kokpit dan suara virtual oleh pcmeneg, cat oleh Manuele Villa, Vladimir Steffan dan pcmeneg, dinamika penerbangan, informasi dan penanganan catatan oleh FSAviator
  • Add-on versi3
  • Rating
    (0 Votes)
  • Size 25.2 MB
  • Downloads 3 477
  • digawe 08-04-2019
  • Diowahi 08-04-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Hawker-Siddeley HS.748 sing apik banget nganggo 6 model (2A, 2B, AEW, Cargo, CargoLFD, paxLFD) lan 94 ati. Iki add-on digawe kanggo FS2004 lan banjur diowahi dening Rikoooo dadi format asli saka FSX lan Prepar3d v4 kanthi ijin lan dhukungan saka penulis asli Rick Piper. Paket iki kalebu ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

  • Rating
    (3 Votes)
  • Size 75.3 MB
  • Downloads 6 510
  • digawe 28-02-2019
  • Diowahi 23-10-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Spitfire Mk 1A asli FSX lan kompatibel Prepar3D v4, model sing ayu karo ati sing unik, kalebu animasi, asap, lan efek gun mesin (tombol pencet), swara adat, kokpit 3D, lan panel 2D, dokumentasi. Supermarine Spitfire minangka salah siji sing dienggo mangsane kursi sing paling akeh digunakake RAF lan ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • AFScrub
  • Rating
    (8 Votes)
  • Size 13.8 MB
  • Downloads 8 395
  • digawe 27-02-2019
  • Diowahi 27-02-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Paket iki kalebu pitung jinis pesawat (gir, ngapung, amfibi, ski) kanthi tekstur 13, model pesawat unggulan, swara radial khusus asli lan nyengsemaken, panel khusus, gampang dibaca, cockpits virtual sing bisa diklik, lan eksterior lan interior sing dirancang apik pesawat ... Pesawat iki ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Miturut Milton Shupe, Nigel Richards, lan Matt Wynn, kanthi kontribusi dening Bill Ortis lan Oleboy kanthi bantuan saka anggota SOH.
  • Rating
    (0 Votes)
  • Size 69.2 MB
  • Downloads 2 800
  • digawe 18-02-2019
  • Diowahi 18-02-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Pesawat sing apik ing Perang Dunia II sing dikenal kanthi serangan ing Tokyo. Iki add-on digawe kanggo FS2004 dening Brian Withers lan Roy Chaffin banjur diowahi dadi pribumi FSX dening Bluebear (sing kita matur nuwun maringaken), asil: ayu add-on kanggo Prepar3D v4 lan FSX antara liya. Klebu pitu ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Desain pesawat asal dening Brian Withers lan Roy Chaffin, Konversi kanggo FSX format asli dening Bluebear
  • Rating
    (4 Votes)
  • Size 28.9 MB
  • Downloads 6 823
  • digawe 06-11-2018
  • Diowahi 06-11-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

DC Designs (Dean Crawford) nawakake kita ing kene add-on saka kualitas ora bisa dirobol, karya nyata saka tukang emas! Komunitas simulator seneng banget. Pesawat iki wis modele kanthi rinci, kokpit maya pancen luhur, swarane lan tekstur banget realistis. Yen sampeyan seneng karo Perang Dunia II pl ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • situs externalDean Crawford - DC Designs
  • Rating
    (1 swara)
  • Size 47.2 MB
  • Downloads 4 660
  • digawe 28-08-2018
  • Diowahi 28-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Douglas A-20 Havoc / DB-7 yaiku pesawat tempur WWII Amérika serbaguna ing pesawat tempur, bomber ringan lan pejuang wengi. Minangka biasanipun, Milton Shupe nawakake kita mirip loro kanthi cara grafis lan teknis. Paket iki kanggo FS2004 kalebu varian 4 lan varian 20, swara asli Nigel Richards, ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Microsoft Flight Simulator 2004

Panganggité:
  • Milton Shupe
  • Add-on versi1.0
  • Rating
    (0 Votes)
  • Size 121 MB
  • Downloads 3 298
  • digawe 02-04-2018
  • Diowahi 02-04-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Auto-install Instalasi versi 10
  • download