Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Prepar3D FSX - Pesawat lawas

PLANE TUA
Ing ngisor iki pilihan pesawat paling apik ing kategori "model lawas" kanggo Microsoft Flight Simulator X (versi apa wae) lan Prepar3D nganti v5

Saka FIAT G.18V nganti Blackburn Beverley lan liwat Douglas DC-3, Rikoooo nawakake sampeyan mabur pesawat sing paling lambang ing sejarah kita. Nyenengake wektu sing ora iso dilalekake liwat swara mesin piston asli lan pesawat tempur WWII sing lawas.

Kabeh undhuhan kanggo Prepar3D FSX - Pesawat lawas

Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits | Bintang
Gloster_Meteor_T_Mk_7.5_FSX_P3D_1

Meteor Gloster T Mk 7.5 FSX & P3D

1 815    3.63 (8)
Ukuran 90.7 MB
  • digawe 16-05-2021

  • dianyari 16-05-2021

  • Gloster Meteor T Mk7 nganggo buntut F Mk8. Iki minangka model lengkap kalebu kokpit virtual lan swara, uga wolung skema cat sing rinci banget.


  • Miturut Robert Richardson / Peter Watkins. Skema cat dening Peter Watkins

Fokker_T.5_bomber_FSX_P3D_1

Pengebom Fokker T.5 FSX & P3D

1 872    4.42 (19)
Ukuran 165 MB
  • digawe 23-02-2021

  • dianyari 23-02-2021

  • Iki minangka perwakilan Fokker T.5 sing apik banget. Matur suwun karo Daan Kaasjager kanggo tugas sing hebat iki. Pengabdian lan kualitas kaya ngono kanggo Freeware tetep luar biasa.


  • Miturut Daan Kaasjager - Dutcheeseblend

Junkers_Ju_52-3m_FSX_P3D_1

Junkers Ju 52 / 3m FSX & P3D

2 338    4.00 (13)
Ukuran 23.2 MB
  • digawe 18-02-2021

  • dianyari 23-02-2021

  • Iki Paket Junkers 52 Tri sing ngemot telung ati unik sing ana ing urip nyata lan digawe dening Stephen Browning (F-AZJU, 50G10, 2ZBF). Asli FSX model lan kompatibel karo Prepar3D v1 nganti v5.


  • Miturut model Asli dening O.Fischer. Konversi model dening Bulbbulb2. Ngawasi lan ngedit CFg dening InDeepSchit. Kabeh repaints dening Stephen Browning

Blackburn_Beverley_FSX_P3D_1

Blackburn Beverley FSX & P3D

8 194    4.13 (15)
Ukuran 97.1 MB
  • digawe 21-10-2020

  • dianyari 21-10-2020

  • versi1A

  • Blackburn Beverley minangka transportasi kapasitas dhuwur bermutu papat, medium-range. Penerbangan kaping pisanan ditindakake ing wulan Juni 1953 lan dibangun patang puluh pitu pesawat.


  • Miturut Manfred Jahn

Howard_250_Trigear_Package_FSX_P3D_1

Howard 250 Trigear Paket FSX & P3D

8 072    3.30 (23)
Ukuran 98 MB
  • digawe 28-04-2020

  • dianyari 28-04-2020

  • versi1.0

  • Pesawat sing diprodhuksi ing pungkasan Perang Donya II, paket iki kalebu loro ati, kokpit virtual lengkap lan swara sing disesuaikan. Thanks kanggo Milton Shupe lan William Ellis kanggo nggawe iki add-on.


  • Dening Milton Shupe lan William Ellis, kanthi kontribusi sadurunge Tom Falley, Scott Thomas, Ken Mitchell, lan Swara dening Nigel Richards. Tokoh pilot dening Jan Visser.

Douglas_DC-3_Enhanced_FSX_P3D_1

Ditambahake Douglas DC-3 FSX & P3D

11 871    4.05 (21)
Ukuran 65.5 MB
  • digawe 05-12-2019

  • dianyari 05-12-2019

  • Rujukan kanggo DC-3 sing dirajut umume dibangun kanthi gawan FSX model lan nggabungake variasi pesawat awak lan cet ulang saka paket model "Awesum4Sum" James Eden lan Jon Murchison.


  • Miturut Model dening ACES (microsoft). Modifikasi, kokpit, lan paningkatan sistem dening Bjoern Kesten (kredit lengkap ing readme)

Fokker_27_Family_FSX_P3D_1

Kulawarga Fokker 27 FSX & P3D

11 023    3.36 (11)
Ukuran 135 MB
  • digawe 05-12-2019

  • dianyari 05-12-2019

  • Iki minangka Fokker 27 Family sing duwe model Fokker F-27 Mk200 / 500, Fairchild F-27A lan model Fairchild-Hiller FH-227. Kalebu karo kokpit virtual 3D (ora Panel 2D), swara khusus lan enem ati.


  • Miturut Model dening Mike Stone. Diowahi dening Tom Gibson lan Bernward Bockheim. Diowahi dadi FSX format asli dening Björn Kesten

Howard_350_Concept_Native_FSX_P3D_1

Konsep Howard 350 FSX native FSX & P3D

4 333    4.50 (2)
Ukuran 63.4 MB
  • digawe 23-05-2019

  • dianyari 23-05-2019

  • Paket iki kalebu model unik (penumpang) lan siji ati saben gambar konsep, panel lan ukuran khusus, swara adat lan ati. Akeh thanks kanggo Milton Shupe lan kolaborator.


  • Dening dening Milton Shupe, Scott Thomas, William Ellis, lan Swara dening Nigel Richards

Howard_500_Native_FSX_P3D_1

Howard 500 FSX native FSX & P3D

6 473    4.75 (4)
Ukuran 106 MB
  • digawe 23-05-2019

  • dianyari 23-05-2019

  • versi1.1

  • Isih lan tansah gawe apik karya Milton Shupe lan kolaborator. Paket iki kalebu model 5 (penumpang lan kargo), Panel lan ukuran khusus, swara adat, model pesawat pribadi lan 16 liveries. Dokumentasi lengkap.


  • Dening dening Milton Shupe, Scott Thomas, Joáo Paz, Damian Radice, Nigel Richards, William Ellis, lan Willy McCoy

Douglas_C-117D_FSX_P3D_1

Douglas C-117D FSX & P3D

12 438    3.89 (19)
Ukuran 105 MB
  • digawe 15-05-2019

  • dianyari 15-05-2019

  • versi3

  • Paket mandiri iki nambah prosedur wiwitan, manajemen campuran otomatis, daftar priksa interaktif, obrolan VC, lan panel 'Monitor' menyang VC sing direkam ulang. Mod iki adhedhasar paket C-47 Jan Visser (tim DIGITAL DAKOTA WORKS).


  • Miturut Mods umume adhedhasar paket Jan-Visser (tim DIGITAL DAKOTA WORKS) C-47. Model sing direvisi dening Manfred Jahn, tekstur dening Gordon (gman) Madison lan Nick Cooper, uji coba dening Alan G. Ampolsk lan Ralf Scholten. Riset sejarah asli dening John D

Republic_XP-72_Escort_FSX_Native_FSX_P3D_1

Republik XP-72 Escort FSX native FSX & P3D

5 816    4.67 (6)
Ukuran 54 MB
  • digawe 15-05-2019

  • dianyari 30-08-2019

  • Paket iki kalebu papat model, tolok khusus, panel khusus, swara adat, model penerbangan khusus lan sangang ati. Matur nuwun kanggo Milton Shupe kanthi apik add-on.


  • Dening dening Milton Shupe, Tom Falley, Nigel Richards, Scott Thomas lan Pilot Gambar dening Jan Visser

S73 P3Dv4 ALI

Savoia Marchetti S.73 FSX & P3D

5 167    5.00 (1)
Ukuran 25.2 MB
  • digawe 08-04-2019

  • dianyari 08-04-2019

  • versi3

  • iki add-on iku kualitas apik banget, tanpa mangu salah sawijining freeware sing paling apik kanggo simulator penerbangan.


  • Dening Model, kokpit virtual lan swara saka pcmeneg, cat saka Manuele Villa, Vladimir Steffan lan pcmeneg, dinamika penerbangan, info lan cathetan nangani FSAviator

Hawker-Siddeley_HS.748_FSX_P3D_1

Hawker-Siddeley HS.748 FSX & P3D

8 976    4.67 (6)
Ukuran 75.3 MB
  • digawe 28-02-2019

  • dianyari 23-10-2019

  • Hawker-Siddeley HS.748 sing apik banget nganggo 6 model (2A, 2B, AEW, Cargo, CargoLFD, paxLFD) lan 94 dikirim. Iki add-on kanggo digawe kanggo FS2004 lan banjur diowahi dening Rikoooo dadi format asli FSX lan Prepar3d v4 kanthi ijin lan dhukungan Rick Piper penulis asli.


  • Miturut Rick Piper, konversi asli lan paket dening Rikoooo

Spitfire_Mk_1A_FSX_P3D_1

Spitfire Mk 1A FSX & P3D

11 659    3.40 (25)
Ukuran 13.8 MB
  • digawe 27-02-2019

  • dianyari 27-02-2019

  • Spitfire Mk 1A asli FSX lan kompatibel Prepar3D v4, model sing apik banget karo livery unik, kalebu animasi, asap, lan efek bedhil mesin (tombol pencet), swara khusus, kokpit 3D lan panel 2D, dokumentasi.


  • Miturut AFScrub

Avia_56_Series_FSX_P3D_1

Avia 56 Series FSX & P3D

4 154    5.00 (3)
Ukuran 69.2 MB
  • digawe 18-02-2019

  • dianyari 18-02-2019

  • Paket iki kalebu pitung pesawat model (gembong, ngapung, amfibi, ski) karo tekstur 13


  • Miturut Milton Shupe, Nigel Richards, lan Matt Wynn, kanthi sumbangan dening Bill Ortis lan Oleboy kanthi pitulung saka anggota SOH.

lor_american_b-25j_raf_mkii_fsx_p3d_1

Amerika Utara B-25J RAF MkII FSX & P3D

9 168    4.33 (9)
Ukuran 28.9 MB
  • digawe 06-11-2018

  • dianyari 06-11-2018

  • A ayu add-on kanggo Prepar3D v4 lan FSX antara liya. Kasedhiya karo pitung repot kualitas, swara asli, kokpit virtual kanthi ukuran lan animasi nyata, dhaptar dhaptar lan referensi.


  • Dening desain pesawat asli dening Brian Withers lan Roy Chaffin, Konversi ke FSX format asli dening Bluebear

Northrop P-61C Janda Ireng 5

Northrop P-61C Black Widow FSX & P3D

6 482    3.83 (6)
Ukuran 47.2 MB
  • digawe 28-08-2018

  • dianyari 28-08-2018

  • DC Designs (Dean Crawford) nawakake kita ing kene add-on saka kualitas ora bisa dirobol, karya nyata tukang emas! Komunitas simulator seneng banget.


  • Miturut Dean Crawford - DC Designs

Dinfia_I.A.35-II_Huanquero_FSX_P3D_intro_1

Dinfia IA35-II Huanquero FSX & P3D

4 307    2.60 (5)
Ukuran 33.9 MB
  • digawe 01-03-2018

  • dianyari 30-08-2019

  • Iki FSX model asli "asli" saka model FS2004 asli, model kompatibel karo Prepar3D v4. Iki paket rinci saka Dini IA35 kalebu lima liveries, kokpit virtual lan panel 2d, ukuran khusus. Interioré dimodelaké ing 3D.


  • Miturut Victor M. Astiz, Gary Jones, Damian Radice, FSX native konversi dening LLS

Download: Kaca 1 saka 4 Asil 1 - 19 saka 58