Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Prepar3D FSX - Macem-macem helikopter

Kabeh undhuhan kanggo Prepar3D FSX - Macem-macem helikopter

Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits | Bintang
PZL_Mil_Mi-2_Hoplite_FSX_P3D_1

PZL Mil Mi-2 Hoplite FSX & P3D

8 843    4.07 (15)
Ukuran 138 MB
  • digawe 03-07-2020

  • dianyari 04-07-2020

  • Helikopter gedhe kanggo FSX lan P3D. iki addon makili telung variasi: transportasi militer (panel rusia). Transportasi penumpang sing sederhana (panel basa Inggris). Ambulans (Layanan Budapest pesawat HA-BGH - hungarian panel)


  • Miturut model Asli dening Nemeth Designs. FSX/P3D konversi asli dening George Arana / Simulasi Rotorcraft Eagle

AgustaWestland_AW139_SAR_FSX_P3D_1

AgustaWestland AW139 SAR FSX & P3D

20 092    3.04 (28)
Ukuran 285 MB
  • digawe 21-08-2019

  • dianyari 21-08-2019

  • versi2.1 Beta

  • Model AgustaWestland AW139 versi "Search And Rescue" (SAR) versi 2.1 beta. Model iki minangka adaptasi kanggo FSX / P3D saka AW139 digawe dening Icaro Group. Permata nyata!


  • Miturut Asli saka Icaro Group. Adaptasi lan modifikasi dening Carlos Palacio

Mil_Mi-171_Russian_Air_Force_FSX_P3D_1

Mil Mi-171 Russian Air Force FSX & P3D

20 218    3.36 (11)
Ukuran 62.5 MB
  • digawe 21-08-2019

  • dianyari 21-08-2019

  • Iki sapisanan ing Freeware sing asli Mil Mi-171 asli FSX / P3D karo kokpit virtual. Prepar3D kompatibel v4. VC ing kene yaiku Mil Mi-8T digawe dening Airfilips. Kokpit saka Mi-8T padha karo kokpit saka Mil Mi-171.


  • Miturut Model dening OAO Rusia lan Mi-8T VC dening Airfilips. Dilukis dening Mohammad Faali. FSX/P3D konversi asli dening Rikoooo

AgustaWestland_AW139_FSX_P3D_1

AgustaWestland AW139 FSX & P3D

23 318    2.50 (16)
Ukuran 270 MB
  • digawe 07-08-2019

  • dianyari 07-08-2019

  • Sing apik tenan add-on kanggo FSX lan Prepar3D 64bilangan helikopter AgustaWestland AW139. Mesin serba guna iki digunakake dening pirang-pirang negara kanthi konteks militer, pamaréntahan utawa sipil.


  • Miturut Asli saka Icaro Group. Adaptasi lan modifikasi dening Carlos Palacio

Kumbang_2

Kaman HH-43 Huskie FSX & P3D

5 529    4.67 (9)
Ukuran 24.4 MB
  • digawe 19-05-2017

  • dianyari 10-08-2019

  • Helikopter lengkap lan asli FSX / P3D, Bahan lan animasi MDLX, disertai pangecekan 9, swara adat, kabin, lan VC ing 3D, efek lan animasi.


  • Miturut Paul Dee, Pilot dening Piglet, FSX update dening LLS

fsx 2015-07-04 22-39-25-20

Westland Merlin EH101 v2 FSX & P3D

17 993    4.67 (3)
Ukuran 127 MB
  • digawe 20-07-2015

  • dianyari 20-07-2015

  • Helikopter lengkap Virtavia FSX freeware EH101 Merlin reworked for FSX lan Prepar3D


  • Dening Virtavia, v2 dening David Robles

mil_mi-26_fsx_p3d_1

Mil Mi-26 FSX & P3D

26 247    4.63 (8)
Ukuran 31.8 MB
  • digawe 22-09-2014

  • dianyari 14-08-2019

  • paket fitur sing didandani lan rampung anyar panel VC lan 2D


  • Miturut Model dening airfilips, dianyari dening Michael Pook, asli FSX/P3D update dening Rikoooo

virtavia_westland_merlin_eh101_1

Virtavia Westland Merlin EH101 FSX & P3D

14 602    3.67 (3)
Ukuran 10.4 MB
  • digawe 22-05-2014

  • dianyari 30-05-2015

  • Liyane apik add-on menyang helikopter terkenal sing diusulake Virtavia, sing mbayar sadurunge, iki add-on dadi freeware ing 2014.


  • Miturut Virtavia

Agusta_Westland_EH101_v2_FSX-Acc_P3D_1

Agusta Westland EH101 v2 FSX & P3D

36 624    3.60 (5)
Ukuran 120 MB
  • digawe 23-10-2013

  • dianyari 25-11-2018

  • The EH101 iku salah siji saka Helikopter paling apik ing donya, nanging Microsoft wis ora sijine akeh gaweyan ing model lan ilang kathah. helikopter wis reworked wis sabisane kanggo donya nyata.


  • Dening Microsoft, v2 dening David Robles

UKMIL_Boeing_Chinook_HC2_FSX_ & _P3D_1

UKMIL Boeing Chinook HC2 FSX & P3D

34 171    4.08 (12)
Ukuran 15.4 MB
  • digawe 01-11-2012

  • dianyari 01-11-2012

  • Nganggo pemetaan nabrak lan tekstur DDS, model kasebut asli FSX SP2 /P3D. Kalebu kokpit virtual (VC) kanthi macem-macem tampilan / posisi, animasi kayata pambukaan kargo mburi dll gumantung karo model. Kalebu swara khusus lan tekstur 12 saka macem-macem negara.


  • Miturut UKMIL

Pungky_269CFSX_1

Hughes 269C FSX

9 731    4.00 (10)
Ukuran 4.4 MB
  • digawe 14-03-2012

  • dianyari 12-07-2012

  • Saiki uga disebut S-300C Sykorsky. Iku becik kanggo mlaku cendhak ing papan sing dhuwur, kanggo nyemprot pestisida ing sawah, nggoleki sapi ing Australia ...


  • Miturut Bruce Fitzgerald

Hughes_OH-6_Series_FSX_1

Seri Hughes OH-6 FSX

15 665    4.00 (4)
Ukuran 41,9 MB
  • digawe 16-02-2012

  • dianyari 12-07-2012

  • Wong ayu FSX model (ora kompatibel FS2004), HD lan kokpit virtual sing bisa diklik, kalebu regane papat lan swara pribadi


  • Miturut Tim Piglet Conrad

Enstrom_280FX_FSX_1

Enstrom 280FX FSX & P3D

14 459    4.59 (17)
Ukuran 51.7 MB
  • digawe 29-11-2011

  • dianyari 22-08-2019

  • Simulasi Eagle Rotorcraft (miturut Rikoooo) dadi pamekar pertama sing menehi komunitas simulasi penerbangan kanthi standar Enstrom 280FX FSX Nyepetake lan kompatibel Prepar3D v4 +


  • Miturut Simulasi Eagle Rotorcraft, panel 2D lan VC dening Pierre FASSEAUX