Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 23-05-2019
Ngubah 23-05-2019
Downloads: 8 862
Size: 295 MB
Paket lengkap kanggo FSX/ SP2 (dicoba dening Rikoooo lan kompatibel karo Prepar3D v4.5) kanthi panel VC lengkap, lan kompor boom. Dioptimalake kanggo multiplayer karo boom animasi, lan tampilan kamera kanggo pengisian bahan bakar ariel. Ngemot booming pengisian bahan bakar standar, boom karo lampiran drogue, lan sistem MPRS ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Gary D. Shetter III
Jeneng berkas boeing_kc-135_stratotanker_package.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
versi 1.0
Digawe 10-03-2019
Ngubah 19-03-2019
Downloads: 89 566
Size: 365 MB
Punika Boeing 727-200 VistaLiners / Erick Cantu asline kanggo FS2004 dikonversi kanggo FSX & P3D. Paket super iki kasedhiya karo ati-ati 154 kabeh jinis lan saka akeh negara, khazanah nyata! Paket mega iki kompatibel FSX / FSX-Steam Edition / P3Dv1 v2 v3 v4. Koreksi padha ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas boeing_727-200_with_154_liveries.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 28-12-2018
Ngubah 28-12-2018
Downloads: 9 274
Size: 98.7 MB
Boeing 727-31 terdaftar N908JE yaiku siji-sijine 727-31 sing diowahi dadi jet pribadi lan dadi perusahaan JEGE INC ing AS. Tambah add-on adhedhasar model 3D hebat TDS (Tenkuu Developers Studio) lan Fantastic virtual kokpit saka Thomas Ruth. Kalebu karo FMC, asli ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Model dening TDS Tenkuu Developers Studio, VC dening Thomas Ruth, tektur dening Josue Rafael, Swara dening Adam Murphy. Paket khusus dening Rikoooo
Jeneng berkas private_boeing_727-31.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 07-11-2018
Ngubah 05-12-2018
Downloads: 7 067
Size: 87.7 MB
Boeing C-32 yaiku pesawat angkut militer USAF sing ditemokake saka 757-200. Saiki dheweke dadi loro Angkatan Udhara. (More info on Wikipedia) .Air Force Two yaiku tanda panggilan sing digunakake dening pesawat tempur Air Force US mawa Wakil Presiden Amerika Serikat kajaba Presiden Amerika Serikat. Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Model dening TDS, VC oleh Alejandro Rojas Lucena lan Ken Wiggington, ngemot Candyman. Disiapake lan dikumpulake kanggo P3D & FSX dening Chris Evans. Khusus kanggo Chris Evans kanggo gambar
Jeneng berkas boeing_c-32_air_force_two_usaf.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 12-06-2018
Ngubah 14-08-2018
Downloads: 152 342
Size: 436 MB
Eksklusif! Boeing 787 Family Mega-pack karo repaints 82, mbokmenawa paling freeware Pack ing donya kanggo FSX lan P3D. Kalebu kabeh Boeing 787 kulawarga enem model (787-800RR lan GEnx, 787-900RR lan GEnx, 787-10RR lan GEnx). Paket iki kalebu rong versi. Versi kanthi mung panel 2D ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Tenkuu Developers Studio, disunting dening ricardo_tv lan Chris Evans. Panel 787 2d dening G Munro. Modifikasi VC dening Alejandro Rojas Lucena. Repack, koreksi lan nganyari dening Rikoooo
Jeneng berkas tds_boeing_787_mega_pack.exe
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 20-12-2017
Ngubah 30-08-2019
Downloads: 32 226
Size: 655 MB
Boeing 747-8 éndah kanthi resin unik 14 kanthi resolusi tinggi (4096px²) lan tekstur anyar kanggo kokpit virtual. Penambahan Tekton kalebu lawang, jendela anyar, sambungan anyar, garis anyar, rincian liyane, turbin anyar, roda anyar, pilot anyar, anyar lampu, nuansa anyar, kontrol lemah anyar ... Read the re ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas boeing_747-8_hires_retro_liveries_pack.exe
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 23-06-2017
Ngubah 14-08-2018
Downloads: 53 562
Size: 141 MB
Kene pisanan banget paket mega ngemot Boeing 737-300 + Winglets, 737-400, 737-500 + Winglets. Model asli FSX / P3D lan kompatibel Prepar3D v4. Kalebu kokpit virtual ditingkatake (FSND 737-800) karo GPWS, FMC, Utilitas lemah, Kontrol bahan bakar dump lan Autoland. Iki paket ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas Boeing_737_classic_multi_livery_pack.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 27-03-2017
Ngubah 06-12-2018
Downloads: 22 190
Size: 33.8 MB
Boeing 727-200 karo Advanced Virtual Cockpit lan FMC ing werna saka loro utama pelaku usaha DHL lan FedEx, sampeyan siap kanggo ngirim barang sak donya? paket lengkap karo swara adat, model VC lan 3D. Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Thomas Ruth, Tenkuu Developers Studio, Luis Quintero, Garret Smith, Luis Perina, Keju Strike, Didiri lan disiapake kanggo P3D/FSX dening Chris Evans
Jeneng berkas Boeing_727-200_dhl_fedex.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 07-10-2016
Ngubah 15-11-2016
Downloads: 26 087
Size: 88 MB
Apa sampeyan ngerti sing billionaire Donald Trump wis jet pribadi jumbo dhewe? Nanging sing selaras Boeing 757-200 karo mewah interior.Now sampeyan bisa fly pesawat iki luar biasa ing pesawat simulasi liwat Rikoooo, pesawat klebu panel rinci 2D (Layar Lebar), dhasar VC, FMC, GPWS, ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Project Opensky, repaint: Andre Ludick, panel: G Munro, muni: Adam Murphy
Jeneng berkas boeing_757-200_donald_trump.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 10
Digawe 03-08-2016
Ngubah 05-12-2018
Downloads: 20 284
Size: 54.4 MB
Boeing P8-A Poseidon Patron Two Four "Batmen" paket karo apik VC kalebu muni adat, kokpit virtual, panel 2D, animasi, efek, wipers Makarya (mouse tengen klik ing ngalih) karo efek udan. Ngalih kanggo layar LCD, EICAS, PFD, MFT. ngalih Autobrake. Opening pilot jendhela. Cabin L ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Model dening TDS, ditingkatake dening Alejandro Rojas Lucena, Dirakit lan disiapake kanggo FSX dening Chris Evans
Jeneng berkas boeing_p8-a_poseidon.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 28-01-2016
Ngubah 25-09-2018
Downloads: 9 905
Size: 36.5 MB
Iki FSX/P3D mung konversi lan ora bisa digarap karo FS2004. Model asli digawe dening AlphaSim Ltd kanggo FS2004. Dianyari menyang seri CONECT B-52H dening David Robles. Pesawat iki dites FSX Emas kanthi Akselerasi, Prepar3Dv2.5, lan Prepar3Dv3. Ora kompatibel P3D v4 + Platform CONECT yaiku ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (ora P3Dv4)
Jeneng berkas boeing_b-52h_conect_package.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 10.5
Digawe 23-01-2016
Ngubah 25-01-2016
Downloads: 104 348
Size: 297 MB
versi Boeing 777-200 Ultime Pack dening Hanzalah Ravat. Specifications: Working LNAV lan GPWS. model VC dhuwur. Model dening POSKY. Ngandhut 3 swara asli set. Edited Aircraft.cfg karo views Passenger lan kokpit. Uga ngandhut EFIS Pakaryan, V1 VR V2 lan Kecepatan Flap (On PFD) DSP Pakaryan karo ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
Pengarang Project OpenSky, nganyari kanthi Hanzalah Ravat
Jeneng berkas boeing_777-200er_ultimate_pack.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 10
versi 2
Digawe 27-02-2015
Ngubah 30-08-2019
Downloads: 23 490
Size: 44.9 MB
Paket Boeing 747-8I Air China karo apik VC. China resmi dadi ing 2014 donya pisanan ahead ekonomi daya saka Amerika Serikat, iku normal kanggo Rikoooo kanggo ngaturake Pack, nglumpuk lan diowahi dening Chris Evans.Air China mung maskapai penerbangan nasional Penerbangan Sipil China, punika .. . Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang SkySpirit2011, Alrot, Dipasang lan diedit kanggo FSX dening Chris Evans & Enrique Cornejo
Jeneng berkas boeing_747-8i_air_china_package.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 27-02-2015
Ngubah 14-08-2018
Downloads: 39 547
Size: 80.8 MB
Air Force One iku tandha telpon saka pesawat Angkatan Udara Amerika Serikat ingkang Presiden Amerika States.Since 1990, armada presiden kalebu Boeing 747 khusus dilengkapi lan dianyaraké supaya presiden lan tim bisa mindhah flexibly lan aman nalika m ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang SkySpirit2011, Alrot, disunting dening Enrique Cornejo, dimodifikasi & diatasi dening Rikoooo, Angkatan Udara Sunting
Jeneng berkas boeing_747-8i_air_force_one_package.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 28-10-2014
Ngubah 04-09-2018
Downloads: 85 528
Size: 172 MB
Boeing 717 punika airliner komersial dibangun dening Boeing. Iku pesawat cilik saka sawetara. Dibukak ing 1995 miturut jeneng MD-95 ana vestige pungkasan saka account McDonnell Douglas dituku déning Boeing ing 1997. The 717 sebutan punika wiwitanipun dipunrancang kanggé lantaran kanggo militer ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas boeing_717-200.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5

Basa