Boeing
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits | Bintang
Digawe 31-03-2021
Dianyari 31-03-2021

Ukuran 337 MB
Boeing_727-100_MegaPack_FSX_P3D_1
Boeing 727-100 MegaPack FSX & P3D
7 412    4.11 (28)
Miturut model Visual: TDS (Tenkuu Developers Studio). 727 VC: Thomas Rut. Swara: Tim Audio FS. Ati-ati: Juan C. Brizuela AKA Johnny. Adaptasi lan paket: Flanker256. Ndandani: Rikoooo
Digawe 13-09-2020
Dianyari 14-03-2021

Ukuran 511 MB
Stabil Versi 1.1
Boeing_787_Family_ _Virtual_Cockpit_FSX_P3D_1
Boeing 787 Kulawarga + Cockpit Virtual FSX & P3D
49 981    4.11 (290)
Dening aset VC dening Magknight lan konversi dening Rikoooo. Gauges XML adhedhasar Gavin Munro. Model eksterior dening Hiroshi Igami (TDS). 787 GEnx Soundset dening Kairi Akai. Rikoooo Liveries dening Ken WEBBER. Liyane sing digawe ati dening Carlos Eduardo Salas
Digawe 21-02-2020
Dianyari 02-03-2020

Ukuran 207 MB
versi 1.03
Boeing_737-MAX8_Multi-Livery_FSX_P3D_1
Boeing 737-MAX8 Multi-Livery FSX & P3D
59 466    3.84 (205)
Miturut Model dening Hiroshi Igami (TDS). Panel 2D lan VC sing diolah maneh dening Philippe Marion. Paket swara CFM LEAP dening k-akai.blogspot.com. Paket digawe dening Rikoooo
Digawe 10-03-2019
Dianyari 19-03-2019

Ukuran 365 MB
Boeing_727-200_with_154_Liveries_FSX_P3D_1
Boeing 727-200 karo 154 Liveries FSX & P3D
105 320    4.32 (28)
Dening Model dening VistaLiners, Konversi asli dening Simulasi Eagle Rotorcraft, Diedit dening David Grindele, Ndandani lan repack dening Rikoooo
Digawe 28-12-2018
Dianyari 28-12-2018

Ukuran 98.7 MB
private_boeing_727-31_FSX_P3D_1
Pribadi Boeing 727-31 FSX & P3D
18 592    3.33 (15)
Miturut Model dening TDS Tenkuu Developers Studio, VC dening Thomas Ruth, tekstur saka Josue Rafael, Swara dening Adam Murphy. Paket khusus dening Rikoooo
Digawe 07-11-2018
Dianyari 05-12-2018

Ukuran 87.7 MB
boeing_c-32_air_force_two_usaf_fsx_p3d_1
Boeing C-32 Air Force Loro USAF FSX & P3D
17 102    3.45 (11)
Miturut Model dening TDS, VC dening Alejandro Rojas Lucena lan Ken Wiggington, dicet maneh dening Candyman. Disiapake lan dirakit kanggo P3D & FSX dening Chris Evans. Khusus kanggo Chris Evans kanggo gambar
Digawe 12-06-2018
Dianyari 14-08-2018

Ukuran 436 MB
41
TDS Boeing 787 Mega Pack FSX & P3D
194 558    3.87 (70)
Dening Tenkuu Developers Studio, disunting dening ricardo_tv lan Chris Evans. Panel 787 2d dening G Munro. VC sing diowahi dening Alejandro Rojas Lucena. Repack, ndandani lan nganyari dening Rikoooo
Digawe 20-12-2017
Dianyari 30-08-2019

Ukuran 655 MB
fsx 2017-12-14 12-57-23-19
Boeing 747-8 HiRes Retro liveries Pack FSX & P3D
46 866    3.24 (21)
Dening SkySpirit2011, repaints lan repack dening Dagobert, soundset dening Mike Maarse
Digawe 23-06-2017
Dianyari 14-08-2018

Ukuran 141 MB
fsx 2017-06-22 12-12-03-62
Boeing 737 Classic Multi Livery Pack FSX & P3D
75 979    3.88 (41)
Dening Simulasi Eagle Rotorcraft, George A.Arana, Alejandro Rojas Lucena, paket saka Rikoooo
Digawe 27-03-2017
Dianyari 06-12-2018

Ukuran 33.8 MB
b722_fedex3
Boeing 727-200 DHL FedEx FSX & P3D
33 937    4.13 (16)
Dening Thomas Ruth, Tenkuu Developers Studio, Luis Quintero, Garret Smith, Luis Perina, Keju Strike, Dirakit lan siyap kanggo P3D/FSX dening Chris Evans
Digawe 07-10-2016
Dianyari 02-06-2020

Ukuran 89.5 MB
Boeing_757-200_Donald_Trump_FSX_P3D_1
Boeing 757-200 (Donald) FSX & P3D
38 703    3.10 (58)
Dening model 757-200 dening TDS, dicet TRUMP dening Erik BENDER (Rikoooo.com), Panel 2D dening panel G Munro, 757 soundset dening Adam Murphy
Digawe 03-08-2016
Dianyari 05-12-2018

Ukuran 54.4 MB
p8patron2
Boeing P8-A Poseidon FSX & P3D
30 021    4.81 (16)
Miturut Model dening TDS, ditambah dening Alejandro Rojas Lucena, Dirakit lan disiapake FSX dening Chris Evans
Digawe 28-01-2016
Dianyari 25-09-2018

Ukuran 36.5 MB
fsx 2015-12-15 15-08-04-01
Paket Boeing B-52H FSX & P3D
17 506    3.42 (12)
Miturut Model dening AlphaSim, nganyari dening David Robles
Digawe 23-01-2016
Dianyari 25-01-2016

Ukuran 297 MB
versi 2
fsx 2016-01-25 11-00-08-50
Boeing 777-200ER Ultimate Pack FSX & P3D
138 921    3.95 (60)
Miturut Project OpenSky, nganyari dening Hanzalah Ravat
Digawe 27-02-2015
Dianyari 30-08-2019

Ukuran 44.9 MB
boeing_747-8i_air_china_package_fsx_p3d_1
Pesawat Boeing 747-8i Air China FSX & P3D
30 688    3.60 (15)
Dening SkySpirit2011, Alrot, Dirakit lan diowahi kanggo FSX dening Chris Evans & Enrique Cornejo
Digawe 27-02-2015
Dianyari 14-08-2018

Ukuran 80.8 MB
boeing_747-8i_air_force_one_package_fsx_p3d_1
Paket Boeing 747-8i Air Force One FSX & P3D
47 782    3.67 (12)
Miturut SkySpirit2011, Alrot, disunting dening Enrique Cornejo, diowahi & diatasi dening Rikoooo, Air Force One dicet maneh dening Dagobert
Digawe 28-10-2014
Dianyari 04-09-2018

Ukuran 172 MB
boeing_717-200_fsx_p3d_1
Boeing 717-200 FSX & P3D
94 591    3.86 (21)
Dening Alejandro Rojas Lucena, David Robles
Digawe 25-09-2014
Dianyari 05-12-2018

Ukuran 80.6 MB
boeing_737-800_jet2.com_package_fsx_p3d_1
Paket Boeing 737-800 Jet2.com FSX & P3D
116 161    3.48 (25)
Dening Project Opensky, Alejandro Rojas Lucena, Dirakit lan siyap-siyap FSX dening Chris Evans
Digawe 03-06-2014
Dianyari 30-05-2015

Ukuran 88.3 MB
boeing_747-100_mega_package_vol.1_fsx_p3d_1
Boeing 747-100 Mega Package Vol.1 FSX & P3D
32 212    3.13 (8)
Miturut Project Opensky, Mike Maarse, Devyn Silverstein, Repack dening Luis Quintero, lan akeh panulis liyane
Download: Kaca 1 saka 3 Asil 1 - 20 saka 48