Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Prepar3D FSX - Embraer

Kabeh undhuhan kanggo Prepar3D FSX - Embraer

Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits | Bintang
Embraer_ERJ_135_Multi-livery_FSX_P3D_1

Embraer ERJ 135 Akeh utang FSX & P3D

56 476    4.17 (72)
Ukuran 68.6 MB
  • digawe 03-06-2020

  • dianyari 03-06-2020

  • Ing ngisor iki model lan kualitas model lengkap Embraer ERJ-135 sing ditindakake dening tim POSKY. Iki add-on saiki pribumi FSX lan uga kompatibel karo Prepar3D v4 lan v5.


  • Miturut Model dening Project Open Sky (POSKY). Model VC dening Jacob Kubique lan Corey Ford. FSX konversi asli dening Speedbird77. Muni dening Christoffer Petersen

Embraer_ERJ_145_Multi-livery_FSX_P3D_1

Embraer ERJ 145 Akeh utang FSX & P3D

130 119    3.67 (100)
Ukuran 96.2 MB
  • digawe 02-06-2020

  • dianyari 02-06-2020

  • Paling apik Embraer ERJ 145 asli FSX, lan kompatibel Prepar3D v4 lan v5. Thanks kanggo Speedbird77 kanggo konversi iki. Klebu karo kokpit virtual sing apik banget, Panel 2D, FMC, GPWS, Tombol V-Cepet, Layanan Ground lan 16 repaints


  • Miturut Model dening Project Open Sky (POSKY). Model VC dening Jacob Kubique lan Corey Ford. FSX konversi asli dening Speedbird77. Muni dening Christoffer Petersen

emb120dhfed1

Embraer EMB-120 Mega Pack FSX & P3D

26 798    2.79 (28)
Ukuran 70.7 MB
  • digawe 24-11-2017

  • dianyari 14-08-2018

  • Paket UNRI lan lengkap Embraer EMB-120 (model + kokpit virtual + Panel 2d + swara pribadi + daftar + referensi + referensi + 34 repaints) pesawat kembar 30 sing diproduksi ing negara bagian São Paul ing Brasil.


  • Miturut Eric Cantu, Simulasi Eagle Rotorcraft, Panel dening Marcus Gama, Dirakit dening Chris Evans, disunting dening Rikoooo

fsx 2016-03-06 09-29-14-70

Embraer EMB-110 Bandeirante FSX & P3D & FS9

15 191    3.43 (7)
Ukuran 20.5 MB
  • digawe 06-03-2016

  • dianyari 07-03-2016

  • versi3.0

  • Indah Embraer 110 digawe dening Edgar López Guinart sing kompatibel karo FS2004, FSX / Uap lan P3D. Versi 3.0 iki kasedhiya karo model kargo lan penumpang kanthi kokpit virtual 3D lan panel 2D


  • Dening Edgar Guinart López

fsx 2016-03-01 12-20-45-21

Embraer 135 HOP! Kanggo Air France FSX & P3D

20 698    5.00 (2)
Ukuran 43.4 MB
  • digawe 06-03-2016

  • dianyari 06-03-2016

  • paket lengkap FSX / Uap & P3D saka Posky Embraer ERJ-135 ing maskapai anyar HOP! Kanggo livery Air France, pendaptaran F-GRGR, CN 145236.


  • Miturut Model dening Project Open Sky, dicet maneh dening Paul Craig

Embraer_EMB120_Brasilia_V1.1_FSX_ & _P3D_1

Embraer EMB120 Brasilia V1.1 FSX & P3D

178 940    2.33 (6)
Ukuran 52.3 MB
  • digawe 20-08-2012

  • dianyari 14-08-2018

  • Iki FSX Akselerasi / SP2 (lan Prepar3D) versi Erick Cantu kang misuwur Embraer EMB120 Brasilia. Kabeh babagan versi FS2004 ing kene, nanging nganyari ing Gmax kanggo njupuk keuntungan saka FSX fitur asli.


  • Dening Erick Cantu - Simulasi Eagle Rotorcraft, nganyari dening Rikoooo

Embraer_120ER_PAD_FSX_1

Embraer 120ER Brasilia PAD FSX

15 273    3.92 (26)
Ukuran 9.11 MB
  • digawe 30-01-2011

  • dianyari 07-06-2012

  • Paket lengkap kanggo FSX (model, kokpit virtual, lan swara) diwenehi papat tekstur


  • Miturut Desain Pesawat Premier