Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 24-11-2017
Ngubah 14-08-2018
Downloads: 17 989
Size: 70.7 MB
Paket UNRI lan lengkap Embraer EMB-120 (model + kokpit virtual + Panel 2d + swara pribadi + daftar + referensi + referensi + 34 repaints) pesawat kembar 30 sing diproduksi ing negara bagian São Paul ing Brasil. Model iki digawe dening Eric Cantu, dikonversi dadi native ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas embraer_emb-120_mega_pack.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 06-03-2016
Ngubah 07-03-2016
Downloads: 10 820
Size: 20.5 MB
Indah Embraer 110 digawe dening Edgar López Guinart sing kompatibel karo FS2004, FSX / Uap lan P3D. 3.0 versi iki kasedhiya karo model kargo lan penumpang kanthi kokpit virtual 3D lan panel 2D, animasi, dokumen lan manual, swara khusus, efek, dinamika penerbangan nyata lan liya-liyane. Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites OK + FS2004
Jeneng berkas embraer_emb-110_bandeirante.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 10
versi 3.0
Digawe 06-03-2016
Ngubah 06-03-2016
Downloads: 16 280
Size: 43.4 MB
paket lengkap FSX / Uap & P3D saka Posky Embraer ERJ-135 ing maskapai anyar HOP! Kanggo Air France livery, registrasi F-GRGR, CN 145236. Termasuk kokpit virtual 3D, panel 2D, animasi, FMC, Manual, suara khusus, koreksi tekstur VC untuk P3D lan liyane. Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
Pengarang Model dening Project Open Sky, repaint dening Paul Craig
Jeneng berkas embraer_135_hop! _for_air_france.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 10
Digawe 20-08-2012
Ngubah 14-08-2018
Downloads: 175 365
Size: 52.3 MB
Iki FSX Akselerasi / SP2 (lan Prepar3D) versi populer Embraer Erick Cantu EMB120 Brasilia. Kabèh bab FS2004 versi ing kene nanging ditingkatake ing Gmax kanggo njupuk kauntungan saka FSX native Embraer 120 Brasilia yaiku pesawat turboprop kembar kanthi kursi 30 sing digawe ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas embraer_emb120_brasilia_v1_1.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 30-01-2011
Ngubah 07-06-2012
Downloads: 12 019
Size: 9.11 MB
Kanggo varian kompatibel FS2004 klik keneFull package for FSX (model, kokpit virtual lan swara) teka kanthi tekstur papat: Air France (Regional), United Express, USAir Express (sajarah), Provinsi Canarias. Penting kanggo maca manual kalebu ing paket iki. Embraer 120 Brasilia ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE
Jeneng berkas embraer_120er_pad_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Digawe 31-12-2009
Ngubah 07-06-2012
Downloads: 41 159
Size: 73,19 MB
Updated April 25, 2010: Alat ukur tetap yang tidak ditampilkan di kokpit virtualSuperb Embraer ERJ 135 untuk semua versi FSX karo kokpit virtual, swara lan limang tekstur: Air France Regional, Afrika Selatan Airlink ZS-OTN, bmi Inggris Midland, Angkatan Udara Belgia, Delta Connection Chautauqua .... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE
Pengarang Project Open Sky external
Jeneng berkas posky_embraer_erj_135_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Digawe 30-03-2009
Ngubah 07-06-2012
Downloads: 109 967
Size: 155 MB
Updated April 25, 2010: Alat ukur tetap yang tidak dipajang di kokpit virtualMungkin salah satu add-on paling apik dari web untuk FSX. Iki minangka tambahan kanggo FS2004 nanging 100% diadaptasi kanggo FSX: SP1 lan SP2 kompatibel. Cukup ndeleng gambar kokpit virtual ing ndhuwur kanggo mangerteni wha ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE
Pengarang Project Open Sky external
Jeneng berkas posky_embraer_erj_145_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4

Basa