Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Prepar3D FSX - Cessna

Kabeh undhuhan kanggo Prepar3D FSX - Cessna

Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits | Bintang
Cessna_T206H_Soloy_Turbine_Pac_Mark_2_FSX_P3D_s1

Cessna T206H Soloy Turbine Pac Mark 2 FSX & P3D

33 838    4.15 (34)

Ukuran 141 MB

  • digawe 2 Apr 2018

  • dianyari 14 Aug 2018

  • versi1.0

  • Ing ngisor iki nomer loro add-on saka Thomas Roehl, wektu iki yaiku Cessna T206H Soloy Turbine MK2, pak iki ngemot sangang model beda lan 12 ati, kita lagi kene maneh ing ngarsane sing luar biasa add-on loro sacara grafis lan teknis.


  • Miturut Thomas Röhl

FlightPort_Cessna_U206G_Soloy_Mark_1_FSX_P3D_1

FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX & P3D

18 142    4.50 (8)

Ukuran 130 MB

  • digawe 2 Apr 2018

  • dianyari 14 Aug 2018

  • versi4.0

  • Rincian banget add-on kanggo Cessna U206G Soloy MK1, kalebu enem model sing beda (kalebu Skydive lan versi nganggo apungan) lan sawetara ati. Model kokpit kanthi 3D, tolok nyata ing 3D, swara sing disesuaikan, tekstur kanthi definisi dhuwur, manual sing digambar ing PDF.


  • Miturut Thomas Roehl

Prepar3D 2017-09-06 22-26-34-61

Cessna Citation Sovereign FSX & P3D

18 225    4.08 (12)

Ukuran 28.2 MB

  • digawe 6 Sep 2017

  • dianyari 14 Aug 2018

  • Cessna Citation Konstitusi asli kanggo FSX, kalebu swara adat, kokpit virtual, GPWS, animasi, perbaikan pesawat.cfg digawe dening Rikoooo. FSX konversi dening Bigmike. Uga cocog karo Prepar3D v4 (64bits).


  • Miturut Hak Cipta © 2017 Alex Sandro Guedes Silva, swara saka Christoffer Petersen, dikonversi dening Bigmike

fsx 2016-10-07 01-37-21-90

Cessna Citation Excel XLS + FSX & P3D

20 761    4.00 (3)

Ukuran 28.2 MB

  • digawe 7 Oct 2016

  • dianyari 14 Aug 2018

  • Punika Cessna Citation Excel Xls + kanggo simulator paling anyar, kabin lan interior sing kebak 3D, VC lan muni saka Lear45. Citation Enggo bareng livery unik.


  • Dening Aryus Works, Alex Sandro Guedes Silva, Jeffrey S. Bryner, Swara dening Christoffer Petersen, Dikonversi dening Bigmike

FSND_CitationX_Ultra_Package_FSX_1

Paket FSND CitationX Ultra FSX & P3D

76 232    4.26 (19)

Ukuran 20.1 MB

  • digawe 30 Mar 2012

  • dianyari 14 Aug 2018

  • native FSX - P3D model karo kokpit 2D. Kokpit maya. Pesawat rinci lan kualitas apik banget.


  • Miturut Alejandro Rojas Lucena (FSND)

Cessna_206_Coast_Guard_FSX_1

Cessna Stationair 206 Coast Guard FSX

20 244    3.54 (37)

Ukuran 18.2 MB

  • digawe 31 Jan 2011

  • dianyari 7 Jun 2012

  • Cessna TU206. Iki Brian C. Selb kang Cessna 206 Painted ing United States Coast Guard Colors.


  • Dening Tim Piglet Conrad - Pesawat Piglets Peculiar. Nganyari dening Mark "Fireball" Rooks saka RDG Aircraft

FSND_Cessna_C310Q_1

FSND Cessna C310Q FSX

25 790    3.65 (40)

Ukuran 10.2 MB

  • digawe 16 Sep 2009

  • dianyari 14 Jul 2013

  • piranti ngédap dimaksudaké kanggo mibur in mode kokpit virtual karo aliran realisme gedhe.


  • Dening Brett Henderson & Alejandro Rojas Lucena

FSX-SP2_Cessna_Citation_500_2008_1

Cessna Citation 500 2008 FSX-SP2

33 075    4.05 (41)

Ukuran 25.3 MB

  • digawe 27 Jul 2009

  • dianyari 13 Jan 2013

  • Cessna Indah Citation 500 / Aku bisnis jet kanggo FSX, nduweni swiwi sing canggih banget karo efek pantes banget nyata, kalebu telung repaints lan versi mewah.


  • Dening Alejandro Rojas Lucena

Cessena_414A_Chancellor_1

Cessna 414A Canselor PAD FSX

27 357    3.96 (27)

Ukuran 7.29 MB

  • digawe 22 Jun 2009

  • dianyari 7 Jun 2012

  • Kanthi panel, VC lan muni. A gedhe add-on sing kalebu manual, dokumentasi lan dhaptar priksa lengkap. Kalebu rong repotte. Ora kompatibel karo directx 10.


  • Miturut Desain Pesawat Premier