Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 17-04-2017
Ngubah 18-04-2017
Downloads: 60 492
Size: 20.4 MB
New! HDE v2.1 (lingkungan High Definition) foto-nyata HD tektur paket sing bakal nambah tampilan mega Panjenengan (Cumulus, Stratus, cirrus), werna langit lan lemah details.Automatic instalasi / instal karo serep lan mulihake tekstur asli. Kompatibel karo pesawat kabeh ... Waca liyane
kompatibel P3Dv5P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-SEFSX
Pengarang Penulis asli Pablo Diaz, FSX update dening Danny Glover lan Erik BENDER (Rikoooo)
Jeneng berkas High_definition_environment_v2_1.zip
Instalasi versi 10
Digawe 29-11-2012
Ngubah 14-08-2013
Downloads: 18 398
Size: 1.12 MB
Yen sampeyan duwe FSX SP2 utawa Akselerasi diinstal, sampeyan bisa duwe jendhela padhet nalika ing kokpit virtual nalika udan karo akeh pesawat addon. Pembaruan update iki FSX supaya sampeyan bisa nduwe window transparan maneh. Conto: Solusi iki kanggo ngundhuh alat gratis cilik VC RAIN FIX dening Flight1 Waca liyane
kompatibel FSX-SEFSX-AccFSX-SP2
Pengarang Flight1 external
Jeneng berkas fsx_vc_rain-fix.zip
Digawe 28-01-2011
Ngubah 29-08-2017
Downloads: 26 591
Size: 40.8 MB
Ngganti tekstur 15 rembulan liwat tekstur definisi tinggi sing nduwe perbaikan sejati saka segi realisme. Tambahan uga saiki bisa nggunakake 2048x2048 tinimbang 1024x1024 utawa 512x512 tekstur sing wis diatasi. Iki tegese tambah saka 3200% ing résolusi tinimbang standar 64x64 ... Waca liyane
kompatibel P3Dv5P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-SEFSX
Pengarang Marco Fischbach
Jeneng berkas Hd_moon_texture_replacement_v3_0.zip
Instalasi versi 10
Tambah versi ing 3.0
Digawe 26-12-2010
Ngubah 17-04-2017
Downloads: 48 542
Size: 6.92 MB
Iki modifikasi dalan lan dalan gedhe saka Flight Simulator X utawa Prepar3D, iki nambah-on bakal ngganti tekstur sampeyan kanthi tekstur anyar sing luwih apik sing luwih dhuwur (resolusi 7 cm utawa 15 cm sing dipilih) lan dalan sampeyan bakal luwih realistis. Nalika instalasi, panginstalan bakal ndandani ... Waca liyane
kompatibel P3Dv5P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-SEFSX
Jeneng berkas Rex_road_highway_textures.zip
Instalasi versi 10
Digawe 17-12-2010
Ngubah 22-01-2017
Downloads: 59 516
Size: 14.6 MB
Punika modifikasi tekstur parkir ing definisi tinggi, nambah tèknik lenga lan bensin ing lantai lan kanthi umum ndadekake lapangan bandara luwih realistis. Tekstur HD ngganti tekstur asli nalika instalasi. Sak uninstallation installer bakal mulihake file asli, ... Waca liyane
kompatibel P3Dv5P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-SEFSX
Jeneng berkas Hd_jetway_and_airport_parking.zip