Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 22-05-2014
Ngubah 30-05-2015
Downloads: 4 395
Size: 6.81 MB
Luwih gedhe kanggo helikopter sing diarani Virtavia, sakdurunge payload, iki nambahake dadi freeware ing 2014. Klebu kabin 3D lan VC, ukuran andhap lan swara, animasi, limang repaints, rong model. HC3 lan HM1. Kanggo ngakses versi kanggo FSX & P3D klik keneHistoryIn 197 ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Virtavia external
Jeneng berkas virtavia_westland_merlin_eh101_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Instalasi versi 2
Digawe 16-02-2012
Ngubah 15-10-2012
Downloads: 3 484
Size: 35,7 MB
Kanggo FSX kompatibel varian klik keneBeautiful native FS2004 model (ora FSX kompatibel), HD lan diklik virtual kokpit, loro repaints: US Army, E Pasukan, 1st Cav, US Army, Pasukan C, 16th Cav. Klebu karo sound khusus. OH-6 Cayuse minangka helikopter AS sing dikembangake dening divisi Hughes ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Tim piglet Conrad
Jeneng berkas hughes_oh-6a_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 03-09-2010
Ngubah 15-10-2012
Downloads: 12 706
Size: 47.86 MB
helikopter transportasi Russian banget rinci minangka ditampilake ing gambar. beauteful VC. A kudu haveThe Mil Mi-8 (Russian Ми-8, NATO nglaporake jeneng "Hip") iku kembar-turbin transportasi helikopter medium sing uga bisa tumindak minangka Gunship a. The Mi-8 punika helikopter paling-diprodhuksi ing donya, lan digunakake dening OV ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Vladimir Zhyhulskiy
Jeneng berkas mi-8mt_hip_version_4.1_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit

Basa