Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Prepar3D FSX - Pejuang

Kabeh undhuhan kanggo Prepar3D FSX - Pejuang

Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits | Bintang
McDonnell_Douglas_F-15_Eagle_C-D_FSX_P3D_1

McDonnell Douglas F-15 Eagle CD FSX & P3D

3 632    4.50 (8)
Ukuran 45.7 MB
  • digawe 31-03-2021

  • dianyari 31-03-2021

  • McDonnell Douglas F-15 Eagle versi C lan D sing apik banget wiwitane digawe dening IRIS Simulasi lan diowahi dadi asli FSX format kanthi "ignoti et quasi occulti". Kanthi efek afterburner otomatis ditambahake dening Rikoooo.


  • Miturut model Asli dening Iris Simulasi. FSX konversi asli dening ignoti et quasi occulti. Diedit dening Rikoooo

Boeing_FA-18c_Hornet_Multi-livery_FSX_P3D_1

Boeing F / A-18c Hornet Multi-livery FSX & P3D

33 716    3.81 (42)
Ukuran 548 MB
  • digawe 04-09-2018

  • dianyari 28-04-2019

  • versi18.3.00

  • Punika Boeing F / A-18c Hornet kangge Prepar3D nganti v4 lan FSX, iki add-on sing makili karya gedhe saka penulis ditawakake ing Freeware (kualitas kasebut yaiku Payware).


  • Dening 'Jimi' Hendrix, Jamal 'SpIns' Ingram, Corrado La Posta

Mitsubishi_F-2A-B_FSX_P3D_1

Mitsubishi F-2A / B FSX & P3D

13 189    3.56 (9)
Ukuran 83.1 MB
  • digawe 05-04-2018

  • dianyari 14-08-2018

  • Mitsubishi F-2 versi A lan B kanthi kokpit virtual, paket lengkap digawe dening tim Jepang misuwur FS KBT. Klebu variasi 30, parasut, senjata lan akeh tampilan kamera lan animasi.


  • Miturut Team FS KBT, Hiroaki Kubota

MiG23_AS6_1

MiG-23 Flogger FSX & P3D

12 516    3.88 (8)
Ukuran 27.8 MB
  • digawe 19-05-2017

  • dianyari 30-08-2019

  • MiG-23 FLOGGER Alphasim, dianyari kanggo FSX/P3D lampu kodhe MDL X, animasi lan bahan. Toko eksternal babagan kahanan visibilitas bobot, kajaba beban mbesuk: Droptank kanthi kahanan bobot liwat manajer payload


  • Miturut Model dening Alphasim, FSX konversi dening LLS

ra5c262

Amerika Utara RA-5C Vigilante FSX & P3D

10 124    4.20 (5)
Ukuran 41.2 MB
  • digawe 02-02-2017

  • dianyari 02-02-2017

  • versi2.5

  • Complete add-on Vigilante RA-5C Amérika Lor, biyen Payware FS2004 saka Alphasim sing dadi Freeware karo Virtavia banjur diowahi FSX / P3D dening LLS


  • Dening Alphasim (Virtavia) Dianyari dening LLS

thumbnail 2

Iris Phantom AS-GA Megapack FSX & P3D

18 417    4.80 (10)
Ukuran 76.6 MB
  • digawe 28-01-2016

  • dianyari 30-07-2018

  • versi+ koreksi

  • Paling apik addon Freeware pack mega F-4K / FG.1 Phantom Air Ground Attack Superiorty kanthi pirang-pirang repain. Paket iki kalebu 13 repett nganggo rong model. Kabeh efek uga konfigurasi kumelun klebu. Dipun nyoba karo FSX / Akselerasi lan Prepar3D. kalebu FDE, swara adat, ukuran, animasi dll.


  • Miturut Model dening Piranti Lunak Simulasi Penerbangan IRIS, paket dening David Robles, VC dening Tim Conrad

l-39_albatros_military_trainer_package_fsx_p3d_1

Paket Pelatih Militer L-39 Albatros FSX & P3D

29 835    2.78 (9)
Ukuran 14 MB
  • digawe 29-06-2014

  • dianyari 30-05-2015

  • Paling apik add-on kanthi model kanthi kualitas, swara khusus, VC kanthi tolok lan saklar (ora ana panel 2D), kalebu 3 repaint


  • Miturut Mohammad Faali

iris_tornado_f-3_fsx_p3d_1

Iris Tornado F-3 FSX & P3D

26 483    4.00 (8)
Ukuran 41.9 MB
  • digawe 17-06-2014

  • dianyari 25-11-2018

  • Versi koreksi Tornado F.3 saka Simulasi IRIS, swara anyar, koreksi VC lan akeh dandan liyane (waca readme). Nambah efek afterburner, adaptasi kanggo Prepar3D v2 +.


  • Dening IRIS Software Simulasi Penerbangan

Vought_CrusaderF8_v1.00_FSX_P3D_1

Vought CrusaderF8 v1.00 FSX & P3D

12 043    4.63 (8)
Ukuran 24.9 MB
  • digawe 28-05-2014

  • dianyari 30-05-2015

  • Ringkesan lan rinci add-on digawe dening Roland Laborie (Prancis). Asli kanggo FS2004, nanging thanks kanggo kanca Danny Garnier saiki kompatibel (port-over) FSX or Prepar3D.


  • Dening Laborie Roland, Laurent correia, Jean Pierre Langer, Jean Pierre Bourgeois, FSX dianyari dening Danny Garnier

dassault_mirage_f1_mega_pack_fsx_p3d_1

Dassault Mirage F1 Mega Pack FSX & P3D

44 895    3.46 (13)
Ukuran 153 MB
  • digawe 04-02-2014

  • dianyari 22-01-2016

  • versiII

  • Dassault Mirage F1 Megapack. Iki paket lengkap nggunakake apik Mirage F1 dening Kirk Olsson karo VC dianyari dening Danny Garnier. Kalebu kaping model lan liveries.


  • Miturut Model: Kirk Olsson, Paket Mega: Alex Guerreiro, nganyari VC: Danny Garnier

iris_mig-29_mega_pack_fsx_p3d_1

Iris Mig-29 Mega Pack FSX & P3D

44 739    4.08 (12)
Ukuran 54.5 MB
  • digawe 02-02-2014

  • dianyari 30-05-2015

  • Iris Mig 29 Mega pack nganggo akeh model, tekstur lan efek. Daftar repaints: Rusia, Malaysia, Republik Ceko, Iran, Irak, India, Kuba, Jerman Timur, Luftwaffe, Soviet, Rumania, Hongaria, Bangladesh, Aljazair. Paket uga kalebu VC kualitas dhuwur kanthi tekstur sing dibenerake FSX/P3D.


  • Miturut Piranti Lunak Simulasi Penerbangan IRIS - Repack dening Alex Guerreiro

Sepecat_Jaguar_FSX_ & _P3D_1

Sepecat Jaguar FSX & P3D

19 431    5.00 (3)
Ukuran 23.7 MB
  • digawe 05-09-2013

  • dianyari 30-05-2015

  • Complete add-on kanthi ngukur khusus, VC, panel 2d, muni, ref & dhaptar, animasi, efek khusus.


  • Miturut Alphasim / Virtavia

Saab_J37_Viggen_FSX_ & _P3D_1

Saab J37 Viggen FSX & P3D

21 680    4.14 (14)
Ukuran 67 MB
  • digawe 19-03-2013

  • dianyari 27-05-2016

  • versi2

  • paket punika Ex payware Saab Viggen J37 saka Virtavia / Alphasim saiki sing kasedhiya minangka freeware


  • Miturut Virtavia / Alphasim FSX P3D update dening Henk Schuitemaker

F-8_Vought_Crusader_FSX_P3D_1

F-8 Vought Crusader FSX & P3D

21 988    3.33 (3)
Ukuran 25.7 MB
  • digawe 12-03-2013

  • dianyari 10-08-2019

  • versi2

  • paket punika Ex payware Perang Salib Alphasim / Virtavia saiki sing kasedhiya minangka freeware.


  • Miturut Asli dening Virtavia. Diowahi dadi FSX asli karo panel nganyari dening Henk Schuitemaker. Repack dening Danny Garnier

UKMIL_Harrier_GR5_Package_FSX_ & _P3D_1

UKMIL Harrier Package FSX & P3D

37 782    3.21 (19)
Ukuran 42.2 MB
  • digawe 30-11-2012

  • dianyari 30-11-2012

  • Punika Harrier GR5 / 7 lan T10 kanggo FSX or P3D. Landing mati lan vertikal. Kalebu sawetara tekstur lan model, kalebu swara adat lan VC rinci. Kalebu model 3D sing rinci.


  • Miturut UKMIL

IRIS_F-35B_Scimitar_FA.2_FSX_ & _P3D_1

IRIS F-35B Scimitar FA.2 FSX & P3D

35 955    3.72 (18)
Ukuran 31.6 MB
  • digawe 30-11-2012

  • dianyari 01-12-2012

  • Kalebu model 6 lan tekstur 11. Kalebu kokpit virtual modern lan panel 2D. Uga kalebu swara adat, efek burner Efektif, kaping animasi. Aja lali kanggo maca Handbook.pdf ing.


  • Dening IRIS FLIGHT SIMULATION SOFTWARE

Iris_Boeing_F-15E_Strike_Eagle_FSX_ & _P3D_1

IRIS Boeing F-15E Strike Eagle FSX & P3D

54 526    3.30 (10)
Ukuran 47.8 MB
  • digawe 14-11-2012

  • dianyari 01-12-2012

  • Add-on ing ndhuwur kualitas, kecelakaan optimal ing simulasi, tekstur lan model kaping F-15. Uga klebu ing sakumpulan swara sing apik banget. Sampeyan bisa ngrungokake pilot kanggo ambegan topeng kasebut. Aja lali maca dhaptar priksa lan referensi.


  • Dening IRIS FLIGHT SIMULATION SOFTWARE

Virtavia_F-22A_Raptor_1

Virtavia F-22A Raptor FSX & P3D

46 735    4.00 (15)
Ukuran 14.1 MB
  • digawe 07-11-2012

  • dianyari 16-11-2012

  • Superbe avion de chasse avec plusieurs tekstur lan modèles. Qualité payware (payant) nawakake gratuitement.


  • Miturut Alphasim / Virtavia

Alphasim_EFA_Typhoon_1

Eurofighter Typhoon AlphaSim FSX & P3D

54 565    4.55 (11)
Ukuran 19.3 MB
  • digawe 01-11-2012

  • dianyari 01-11-2012

  • Pesawat tempur Eurofighter Typhoon mesin twin-engine, wing delta, multi for FSX/P3D super kualitas!


  • Miturut Alphasim / Virtavia

Download: Kaca 1 saka 2 Asil 1 - 19 saka 38