Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 04-09-2018
Ngubah 28-04-2019
Downloads: 18 721
Size: 548 MB
Punika Boeing F / A-18c Hornet kangge Prepar3D nganti v4 lan FSX, iki nambah-on kang makili karya ageng saka penulis sing ana ing Freeware (kualitas yaiku Payware). File abot: 548 MB, iki normal amarga paket disertakan karo 85 liveries kualitas apik, swara asli, ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang "Jimi" Hendrix, Jamal "SpIns" Ingram, Corrado La Posta
Jeneng berkas boeing_fa-18c_hornet_multi-livery.exe
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
versi 18.3.00
Digawe 05-04-2018
Ngubah 14-08-2018
Downloads: 7 080
Size: 83.1 MB
Mitsubishi F-2 versi A lan B kanthi kokpit virtual, paket lengkap digawe dening tim Jepang misuwur FS KBT. Klebu variasi 30, parasut, senjata lan akeh tampilan kamera lan animasi. Mitsubishi F-2 yaiku pejuang tempur asal saka Dinamika Umum F-16 Fighting Falcon, lan ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Tim FS KBT, Hiroaki Kubota
Jeneng berkas mitsubishi_f-2a-b.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 19-05-2017
Ngubah 30-08-2019
Downloads: 6 514
Size: 27.8 MB
MiG-23 FLOGGER Alphasim, dianyari kanggo FSX/P3D native MDL X kode lampu, animasi lan bahan. Toko njaba ing kondisi visibilitas bobot, kajaba serangan loadout: Kondisi bobot layang saka Droptank liwat pangiriman mbayar, toko nuklir RN28 ing kondhisi obyek sing dicelupake saka pesawat sing disimpen. AS6 KAREN ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas mig-23_flogger.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 02-02-2017
Ngubah 02-02-2017
Downloads: 6 415
Size: 41.2 MB
Lengkap tambahan saka RA-5C Vigilante Amérika Lor, sadurungé Payware FS2004 saka Alphasim sing dadi gratis karo Virtavia banjur diowahi kanggo FSX / P3D dening LLS kanthi tambahan kokpit virtual F-1 saka Conrad Tim 'piglet'. Ya, iki rada rumit, nanging apa sing kita peduli iku ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas north_american_ra-5c_vigilante.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10
versi 2.5
Digawe 28-01-2016
Ngubah 30-07-2018
Downloads: 12 292
Size: 76.6 MB
Superb addon Freeware Mega Pack of F-4K / FG.1 Phantom Air Ground Attack Superiorty with several repaints. Paket iki kalebu repaints 13 kanthi rong model. Kabeh efek uga konfigurasi asap uga kalebu. Diuji karo FSX / Akselerasi lan Prepar3D. kalebu FDE, swara adat, ukuran, lan ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (ora P3Dv4)
Jeneng berkas iris_phantom_as-ga_megapack.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 10
Versi + koreksi
Digawe 29-06-2014
Ngubah 30-05-2015
Downloads: 24 375
Size: 14 MB
Aero L-39 Albatros iku dhuwur-kinerja pesawat jet trainer dikembangaké ing Cekoslowakia kanggo syarat kanggo "C-39" (C kanggo cvičný - trainer) sak 1960s kanggo ngganti L-29 Delfín. Iki pisanan saka kathok dowo jet liya-generasi, lan pisanan turbofan-powered trainer prod ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites
Pengarang Mohammad Faali
Jeneng berkas l-39_albatros_military_trainer_package_fsx_p3d.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 2
Digawe 17-06-2014
Ngubah 25-11-2018
Downloads: 21 326
Size: 41.9 MB
Versi koreksi Tornado F.3 saka Simulasi IRIS, swara anyar, koreksi VC lan akeh dandan liyane (waca readme). Nambah efek afterburner, adaptasi kanggo Prepar3D v2 +. Gunakake tombol kanggo flaps kanggo nyebarke / retract wings geometry variabel. Kasedhiya karo akeh wong ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (ora P3Dv4)
Jeneng berkas iris_tornado_f-3.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 10.5
Digawe 28-05-2014
Ngubah 30-05-2015
Downloads: 9 189
Size: 24.9 MB
Tambahan lengkap lan rinci digawe dening Roland Laborie (sawijining Perancis). Originally iku kanggo FS2004 nanging thanks kanggo kanca kita Danny Garnier saiki kompatibel (port-liwat) karo FSX or Prepar3D. Kalebu kabut kokpit virtual (VC), rolas ulang lan versi sing béda, swara adat, animasi ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites
Pengarang Laborie Roland, correia Laurent, Jean Pierre Langer, Jean Pierre Bourgeois, FSX dianyari dening Danny Garnier
Jeneng berkas vought_crusaderf8_v1.00_fsx_p3d.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 2
Digawe 04-02-2014
Ngubah 22-01-2016
Downloads: 39 254
Size: 153 MB
Dassault Mirage F1 Megapack. Iki paket lengkap nggunakake apik Mirage F1 dening Kirk Olsson karo VC dianyari dening Danny Garnier. Kalebu kaping model lan liveries. Liveries kalebu airforces Eropah, SAAF, Desert, Spanyol, Irak, Yordania, Iran, Qatar, Maroko, ing kaping variasi .... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites
Pengarang Model: Kirk Olsson, Mega Pack: Alex Guerreiro, VC nganyari: Danny Garnier
Jeneng berkas mirage_f1_megapack_ii.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 10
Versi II
Digawe 02-02-2014
Ngubah 30-05-2015
Downloads: 37 775
Size: 54.5 MB
Iris Mig 29 Mega pack nganggo akeh model, tekstur lan efek. Daftar repaints: Rusia, Malaysia, Republik Ceko, Iran, Irak, India, Kuba, Jerman Timur, Luftwaffe, Soviet, Rumania, Hongaria, Bangladesh, Aljazair. Paket uga kalebu VC kualitas dhuwur kanthi tekstur sing dibenerake FSX/P3D. Pencet ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites
Jeneng berkas iris_mig-29_mega_pack_fsx_p3d.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 2
Digawe 05-09-2013
Ngubah 30-05-2015
Downloads: 16 105
Size: 23.7 MB
Jaguar sing éndah iki pisanan digawe kanggo FS2004 lan diowahi kanggo digarap FSX & P3D minangka pituwas, nanging dadi gratis (freeware) kanggo kabeh seneng. Tambah lengkap nganggo ukuran tol, VC, panel 2d, muni, ref & checklist, animasi, efek khusus. SEPECAT Jaguar minangka pesawat militer F ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites
Jeneng berkas sepecat_jaguar_fsx_p3d.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 2
Digawe 19-03-2013
Ngubah 27-05-2016
Downloads: 17 224
Size: 67 MB
Paket iki yaiku payload ex Saab Viggen J37 saka Virtavia / Alphasim saiki kasedhiya minangka freeware. Owahan wis digawe ing pesawat.cfg lan panel 2D / VC supaya cocog karo FSX/P3D. Sapérangan model disertakaké kanthi bersenjata lan tanpa senjata. Saab 37 Viggen (Thunder) yaiku pesawat tempur multi ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas saab_j37_viggen_v2.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10
versi 2
Digawe 12-03-2013
Ngubah 10-08-2019
Downloads: 18 102
Size: 25.7 MB
Paket iki yaiku ex payware Crusader Alphasim / Virtavia sing saiki kasedhiya minangka freeware. Owahan wis digawe ing pesawat.cfg lan panel 2D / VC supaya cocog karo FSX/P3D. Repaints / models: US Navy F-8C + F-8J / Aeronavale F-8E (FN) / USMC F-8K.The F-8 Crusader (originally 8U) is a superson ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas f-8_vought_crusader.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
versi 2
Digawe 30-11-2012
Ngubah 30-11-2012
Downloads: 30 636
Size: 42.2 MB
Punika Harrier GR5 / 7 lan T10 kanggo FSX or P3D. Landing mati lan vertikal. Kalebu sawetara tekstur lan model, kalebu swara adat lan VC rinci. Kalebu kalebu model 3D sing rinci. Iki nambah-gratis, nanging wis didesain kanggo ndhukung HELP FOR HEROES (H4H) sing amal Inggris diluncurake ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites
Pengarang UKMIL external
Jeneng berkas ukmil_harrier_gr5_package_fsx_p3d.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Digawe 30-11-2012
Ngubah 01-12-2012
Downloads: 30 650
Size: 31.6 MB
Kanggo versi kompatibel FS2004 klik model hereIncludes 6 lan tekstur 11. Kalebu kokpit virtual modern lan panel 2D. Uga kalebu swara adat, efek burner Efektif, kaping animasi. Aja lali kanggo maca Handbook.pdf.The Lockheed Martin F-35 Lightning II iku salah siji suku ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites
Jeneng berkas iris_f-35b_scimitar_fa.2_fsx_p3d.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4

Basa