Basa

Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 14-11-2012
Ngubah 01-12-2012
Downloads: 49 053
Size: 47.8 MB
Tambah ing ing ndhuwur kualitas, kecemplung optimal ing gladhi ing, kaping tekstur lan model kanggo F-15. Uga klebu ing Pack pesawat saka swara banget nyengsemaken. Sampeyan bisa krungu pilot AMBEGAN trought topeng. Aja lali kanggo maca Priksa lan references.The McDonnell D ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites
Jeneng berkas iris_boeing_f-15e_strike_eagle_fsx_p3d.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Digawe 07-11-2012
Ngubah 16-11-2012
Downloads: 40 288
Size: 14.1 MB
Kanggo versi FS2004 klik fighter hereSuperb karo macem-macem tekstur lan model. Quality Ex payware saiki kanggo free. Kalebu muni adat, ukuran adat lan kokpit virtual interaktif lan panel 2D, uga fitur efek mriem (ndeleng README.txt) .Ing Lockheed Martin / Boeing F-22 Raptor iku siji-se ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites
Jeneng berkas mehavia_f-22a_raptor_fsx_p3d.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Digawe 01-11-2012
Ngubah 01-11-2012
Downloads: 48 554
Size: 19.3 MB
Kanggo versi kompatibel FS2004 klik keneNOTE: FS2004 HUD lan RADAR ora kompatibel karo FSX supaya ora kalebu. Setelan panel.cfg isih ana supaya alternatif bisa disisipaké ing. Eurofighter Typhoon minangka mesin kembar, sayap kanard, delta. Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites
Jeneng berkas alphasim_efa_typhoon_fsx_p3d.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Digawe 17-10-2012
Ngubah 21-01-2013
Downloads: 19 540
Size: 56.5 MB
Yen sampeyan tau wanted kanggo fly F-111 skimming menang wit ing kecepatan dhuwur lan mecut watara gunung ing bank jurusan 60 nalika autopilot ora kabeh karya, banjur iki paket pesawat kanggo nganyari you.This wis mung True terrain Following sistem Radar karo Jarak lan Roll stabil ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites
Jeneng berkas fsx_shrs_f-111_aircraft_011913.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Saka penulis
Digawe 30-08-2012
Ngubah 15-10-2012
Downloads: 10 904
Size: 22.3 MB
Kanggo versi FS2004 klik kene. Atlas Cheetah yaiku pesawat tempur Pasukan Angkatan Laut Afrika Kidul. Iki minangka upgrade utama Dassault Mirage III. Tiga jinis variasi digawe, Cheetah D dual kursi, lan Cheetah E lan Cheetah C. [1] Cheetah wis pensiun ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites
Pengarang Thinus Pretorius
Jeneng berkas atlas_cheetahc_fsx_p3d.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Digawe 03-08-2012
Ngubah 15-10-2012
Downloads: 25 577
Size: 152 MB
IRIS F-20 Tigershark minangka pamrograman anyar sing paling anyar saka salah siji produk IRIS paling awal. Originally dikembangake bali ing 2004, versi anyar iki Tigershark ndadekke karo merek tampilan anyar. Diowahi saka ndhuwur kanggo ngisor lan nampilake model pesawat anyar, audio lan anyar kokpit virtual, th ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites
Jeneng berkas iris_f-20_tigershark_fsx_p3d.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Digawe 03-08-2012
Ngubah 05-06-2017
Downloads: 11 892
Size: 62.9 MB
Kanggo versi FS2004, klik ing ngisor iki Model iki minangka pemugaran lengkap saka asli MB-339A PAN (Pattuglia Acrobatica Nazionale) dirilis sawetara taun kepungkur kanthi model visual sing luwih apik, lan kokpit virtual. Model anyar iki ngandhut tekstur kanggo conto standar "Frecce Tricolo ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites
Pengarang Massimo Taccoli, paket dening Voyager
Jeneng berkas aermacchi_mb-339.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 10
Digawe 02-07-2012
Ngubah 28-08-2013
Downloads: 23 516
Size: 24.43 MB
Tambahan iki kanggo wong-wong sing seneng simulasi hardcore, tegese yen sampeyan ora bisa miwiti mesin tanpa kudu maca lan mangerteni manual kasebut. Ora perlu didownload yen sampeyan ora gelem nandur modal kanggo mangerteni cara kerjane. Prosedur lan fitur kokpit virtual sing identik ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites
Jeneng berkas mig-21mf_fsx_p3d.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Digawe 31-05-2012
Ngubah 02-09-2013
Downloads: 10 671
Size: 10.8 MB
Pesawat pisanan supersonik Jepang, model maya iki ditawakake dening Tim Conrad.Plane sing sayang banget, nanging sensitif banget, modhèl iki mirip karo Jaguar Prancis. Full 3D VC lan clickable, HD tekstur karo bayangan nyata, klebu loro repaints lan sound customs.Yo ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites
Pengarang Tim piglet Conrad - Piglets aneh Planes
Jeneng berkas mitsubishi_t-2_fsx_sp2_p3d.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 2
Digawe 15-05-2012
Ngubah 14-08-2018
Downloads: 36 639
Size: 185 MB
Paket lengkap kalebu puluhan animasi, kokpit virtual ayu lan repaints rolas. Becik dermaga / njupuk saka operator pesawat. Manual kasebut ing situs UKMIL.This add-on gratis, nanging wis diadopsi kanggo ndhukung HELP FOR HEROES (H4H) amal Inggris diluncurake ing 1 Octo ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas ukmil_buccaneer_s2_package_v2_1.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Tambah versi ing 2.1
Digawe 30-03-2012
Ngubah 06-12-2018
Downloads: 12 459
Size: 29.4 MB
HAWKER HUNTER T7 & T8 model asli FSX SP2 karo pemetaan lan specular mapping.features: 7 model sing beda-beda karo total 14 textuesGauges tanggung modele ing 3D lan smoothed.Virtual Cockpit2D kokpit (jog pilot utawa co-pilot) Kostum adatVarious animationsChecklistThe Hawker Hunter was a B ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Dave Garwood
Jeneng berkas hawker_hunter_trainers.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 01-03-2012
Ngubah 19-06-2012
Downloads: 17 414
Size: 49.4 MB
Superb Tornado GR4 (Panavia Tornado) diadaptasi kanggo FSX-SP2 dening rikoooo, mung siji sing dianggo ing Internet! Sawetara tekstur wis digawé ulang lan alfa-kanal sing diowahi kanggo nggawe kaca transparan lan ngisor kabut kokpit virtual. Sacara bias, iki model payel lawas saka Iris Sim ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX SP2 + FSX-SE
Jeneng berkas iris_tornado_gr4_fsx-sp2.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Digawe 14-10-2011
Ngubah 19-06-2012
Downloads: 38 915
Size: 31 MB
MiG-29 Mikoyan-Gurevich (kodhe Fulcrum NATO) yaiku pesawat tempur saka kakuwasan Uni Soviet sing dikembangake nalika awal 1970s lan penerbangan pertama kaloro yaiku Oktober 6, 1977. Layanan iki mlebu ing tentara Soviet ing 1983 lan isih dipigunakaké déning Angkatan Udhara Rusia lan sapérangan liyane. Liyane th ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE
Jeneng berkas iris_mig-29_fulcrum_k_navy_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Digawe 28-01-2011
Ngubah 19-06-2012
Downloads: 22 942
Size: 12.0 MB
Kanggo varian sing kompatibel karo FS2004, ana macem-macem fitur lan animasi: tekstur sing wis diolah ulang, posisi kanopi beda, proses ejeksi, pamblokiran lan animasi lemah, kokpit virtual ditingkatake nganggo alat ukur anyar lan lampu animasi, lan liya-liyane. T ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX Nyepetake + SP2 + FSX-SE
Pengarang Patrice Grange
Jeneng berkas dassault_mirage_iii_b_last_flight_fsx-a.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Digawe 31-07-2010
Ngubah 19-06-2012
Downloads: 12 486
Size: 38.41 MB
Kanggo model sing kompatibel karo FS2004 klik kene Reproduksi apik lan kualitas dhuwur, kabeh kalebu: Swara, kokpit virtual lan model.Certika kanggo maca manual pangguna ing basa Prancis. Ngemot repaints 9. Dassault Mystère IV yaiku pesawat tempur pengebom 1950 Perancis, transonic pertama ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX Nyepetake + SP2 + FSX-SE
Jeneng berkas mystere_iv_a_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4

Basa