Basa

Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 31-01-2010
Ngubah 28-06-2019
Downloads: 15 201
Size: 35.9 MB
Kanggo versi FS2004 klik keneAero L 159 ALCA (Advanced Light Combat Aircraft) yaiku pesawat tempur multi-peran sing digawe ing Ceko. Punika ing layanan karo Angkatan Udara Ceko. Tema Gmax karo 3LODs; gear animasi, roda, struts, flaps, ngontrol permukaan, canopy, trim; animasi lan klikab ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas aero_vodochody_l159a.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 01-12-2009
Ngubah 19-06-2012
Downloads: 7 503
Size: 11.4 MB
Saab 21 yaiku pesawat tempur / serangan Swedia saka SAAB sing pisanan nyerang ing 1943. Iki diarani minangka platform senjata sing efisien banget. Iki dirancang minangka konfigurasi pusher kembar, ing endi propeller dipasang ing mburi pesawat, nyurung pesawat maju. Sou ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX SP2 + FSX-SE
Pengarang Tim piglet Conrad
Jeneng berkas saab_j-21_swedish_fighter_fsx_sp2.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Digawe 28-10-2009
Ngubah 19-06-2012
Downloads: 12 552
Size: 52.3 MB
Kanggo varian kompatibel FS2004 Klik keneMitsubishi F-1 wis dadi pesawat tempur pertama sing dirancang lan diprodhuksi ing Jepang wiwit pungkasan Perang Dunia II. Adhedhasar pelatih majeng Mitsubishi T-2, tujuan utamane manuk iki, sing dirancang kanggo pertempuran laut, yaiku kanggo nangani udara umum kanggo ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE
Pengarang Desain model dening Daisuke Yamamoto Dipintasi dening Hiroaki kubota (KBT) Efek xml efek digawe dening Toshikazu Shimizu. Diadaptasi kanggo nggarap OK ing FSX dening Danny Garnier
Jeneng berkas mitsubishi_f-1_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Digawe 12-08-2009
Ngubah 11-10-2012
Downloads: 52 665
Size: 39.1 MB
Paling apik Mirage F1 kualitas payware, temtu salah siji sing paling ayu, karo kokpit virtual, panel 2d operasional, swara khusus, Efek mbakar efek (combustion flame) khusus diadaptasi kanggo FSX SP1, SP2 lan Akselerasi. Sajrone instalasi, sampeyan bakal dijaluk milih versi c ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites
Pengarang Danny Garnier, Kirk Olsson
Jeneng berkas gmax_mirage_f1_package_fsx_p3d.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Digawe 17-02-2009
Ngubah 15-10-2012
Downloads: 12 970
Size: 32 MB
Ngontrol Corsair II lan A-7H A-7E ing Hellenic Air Force (Yunani) livery kanggo FSX! Pesawat militer apik, duweni kokpit 3D lan panel 2D fungsional, model lan tekstur kualitas, malah kanggo swara. Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE
Jeneng berkas A-7e-h_corsair_hellenic_air_force.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Digawe 10-02-2009
Ngubah 19-06-2012
Downloads: 84 797
Size: 10.46 MB
Rafale sing apik diajokno kene FSX kanthi tekstur 7 kalebu salah sijine Angkatan Udara Prancis. Kalebu kabut kokpit, swara, animasi lan model eksterior kanthi kualitas dhuwur. Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE
Pengarang Pioffet Cyril
Jeneng berkas dassault_rafale_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Digawe 03-02-2009
Ngubah 09-08-2012
Downloads: 21 548
Size: 21.1 MB
Ing paket iki, sampeyan bisa mabur ing dhawuhe Mirage F.1CG sing misuwur FSX.4 repaints: Aegean Biru lan Aegean Ghost kalih edisi ulang tahun 334th lan 342th Sparti squadrons. Kanggo nambah iki, penulis nggunakake Mirage apik saka Kirk Olsson. Fitur: Panel 2D, Cockpit Virtual, supaya ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE
Jeneng berkas Mirage_f.1cg_hellenic_air_force.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4

Basa