Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 21-01-2015
Ngubah 30-05-2015
Downloads: 7 927
Size: 11.6 MB
Microleve ML-400 kompatibel FS2004 lan FSX / P3Dv1 minangka pesawat ultra ringan sing diprodhuksi ing Meksiko dening Microleve ing Rio de Janeiro. Pesawat iki biasane dituku minangka kit kanggo babagan $ 12,275 (1998). Kecepatan jelajah 90 km / jam, kacepetan maksimum 140 km / jam kacepetan kios 60 km / jam. Perusahaan bangkrut lan ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 kanggo dites + FS2004
Pengarang Development OIMD
Jeneng berkas microleve_ml-400_fsx_p3d_fs9.zip
3D Virtual Cockpit
Ora dites yen native FSX
Instalasi versi 2
Digawe 10-09-2010
Ngubah 12-07-2012
Downloads: 3 659
Size: 3.94 MB
Kanggo varian kompatibel FS2004 klik hereA loro jog glider kanggo latihan lan kinerja. Antarane 1952 lan 1960. Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE
Pengarang Wolfgang Piper external
Jeneng berkas szd_bocian_glider_v6_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Digawe 10-09-2010
Ngubah 12-07-2012
Downloads: 4 751
Size: 3.04 MB
Kanggo varian kompatibel FS2004 klik hereA loro jog glider kanggo kinerja Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE
Pengarang Wolfgang Piper external
Jeneng berkas schleicher_ash_25_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Digawe 10-09-2010
Ngubah 12-07-2012
Downloads: 4 427
Size: 6.79 MB
Kanggo varian kompatibel FS2004 klik kene. A glider siji jog kinerja wiwit 1977, klebu model telu Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE
Pengarang Wolfgang Piper external
Jeneng berkas glaser-dirks_dg-202_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Digawe 10-09-2010
Ngubah 12-07-2012
Downloads: 2 552
Size: 2.66 MB
Kanggo varian kompatibel FS2004 klik hereA Standard Class glider, miber pisanan ing 1973 Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE
Pengarang Wolfgang Piper external
Jeneng berkas schleicher_asw_15_b_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Digawe 10-09-2010
Ngubah 12-07-2012
Downloads: 3 168
Size: 2.81 MB
Kanggo varian kompatibel FS2004 klik kene. A glider siji jog kinerja dhuwur. Pesawat pisanan ana ing 1974. Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE
Pengarang Wolfgang Piper external
Jeneng berkas glaser-dirks_dg-101_g_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Digawe 10-09-2010
Ngubah 12-07-2012
Downloads: 3 471
Size: 2.09 MB
Kanggo klik varian kompatibel FS2004 ing kene. Doppelraab Glider kanggo FSX. Glider rong kursi kanggo pamula latihan. Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE
Pengarang Wolfgang Piper external
Jeneng berkas doppelraab_iv_v4d_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Digawe 09-09-2010
Ngubah 12-07-2012
Downloads: 5 907
Size: 5.54 MB
Kanggo varian kompatibel FS2004 klik keneASK21 Glider Version 7b kanggo FSX, Ngarep & mburi. A glider jog kanggo latihan Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE
Pengarang Wolfgang Piper external
Jeneng berkas schleicher_ask21_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Digawe 09-09-2010
Ngubah 12-07-2012
Downloads: 8 730
Size: 19.01 MB
Kanggo FS2004 varian kompatibel klik hereSports resolusi dhuwur kanthi operable kokpit virtual, bisa pisanan tau keselak simulasi ing FS uga sawetara instruments ketoke menowo mode rodo mboten umum saka operasi, plus ngalih swara, tombol - lan windows sisih. Full chec ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE
Pengarang Wolfgang Piper external
Jeneng berkas scheibe_sf_25_c_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Digawe 09-09-2010
Ngubah 12-07-2012
Downloads: 2 399
Size: 2.26 MB
Kanggo varian kompatibel FS2004 klik hereA loro jog glider kanggo latihan lan kinerja ing 60 kang. Pesawat pisanan ana ing 1955. Dibangun: Unit 75 dening Schleicher Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE
Pengarang Wolfgang Piper external
Jeneng berkas schleicher_k_2b_rhon-schwalbe_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4

Basa