Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Prepar3D FSX - Skenario

ADEGAN
Iki minangka pilihan pemandangan paling apik kanggo Microsoft Flight Simulator X (versi apa wae) lan Prepar3D nganti v5. Kanggo nyederhanakake instalasi add-onsaben download diiringi installer otomatis. Pilih salah sawijining subkategori kanggo miwiti download.

Pilih bandara utawa kutha sing disenengi sampeyan. Kita duwe sawetara lokasi paling apik ing donya kanggo penerbangan VFR sampeyan

Kabeh undhuhan kanggo Prepar3D FSX - Skenario

Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits | Bintang

Airport

File: 26

SCENERIES_AIRPORTS0




VFR_Balice_Poland_FSX_P3D_1

VFR Balice Polandia FSX & P3D

8 105    4.47 (30)

Ukuran 96.5 MB

  • digawe 11 Mar 2020

  • dianyari 11 Mar 2020

  • versi1.2

  • Iki pemandangan sing apik kanggo "VFR Balice Extension I" (versi 1.2) sing makili kutha Kraków (EPKK) lan desa Balice (Polandia). Karo akeh obyek 3D sing rinci lan monumen uga tekstur wengi sing luwih apik. Paket lengkap karo medan, animasi, kendaraan lan lalu lintas prau sing nyata.


  • Dening Lotar Tomczyk, Jakub Mista

Syrian_Coast_Photoreal_FSX_P3D4_1

Photoreal Pantai Siria FSX & P3D

10 908    4.55 (11)

Ukuran 4.91 GB

  • digawe 1 Feb 2020

  • dianyari 9 Feb 2020

  • Matur nuwun minangka wong sing pertama sing menehi pemandangan kanggo para simulator ing saindenging jagad, lan kita bakal matur nuwun karo panyipta Maher Souriti (PRO Simulasi) kanthi kepercayaan sing diselehake ing Rikoooo kanggo nuduhake karyane sing digawe ing lisensi Freeware.


  • Dening Simulasi PRO - Pangembang lan Desainer: MAHER SOURITI

Edwards_Air_Force_Base_KEDW_Photoreal_FSX_P3D_1

Edward Air Force Base KEDW Photoreal FSX & P3D

17 802    4.33 (9)

Ukuran 3.37 GB

  • digawe 11 Oct 2019

  • dianyari 11 Oct 2019

  • Pemandangan sing apik banget lan wiyar iki nyakup pirang-pirang km persegi 14500 ing tekstur foto-nyata. Kanggo FSX Nyepetake (utawa Emas), FSX Steam Edition lan Prepar3D v4. Résolusi 1 m / piksel nggawa sampeyan gambar tajam, sanajan cedhak karo lemah. Apike kanggo operasi sing sithik lan alon! Uga ngemot bolong resolusi 10 m.


  • Miturut Pemandangan dening BlueSkyScenery. Tambahan saka Guy Diotte. Koreksi dening Rikoooo

Saint_Barthelemy_Free_for_P3Dv4_2

Saint Barthelemy Free for P3Dv4

32 556    4.23 (13)

Ukuran 288 MB

  • digawe 27 Jul 2019

  • dianyari 27 Jul 2019

  • Pemandangan apik kanggo Prepar3D v4 - Saint Barthelemy. Resolusi foto: 50 cm piksel. Resolusi jaringan: 5 m kanggo nilai positif. Autogen with OSM Data and Scenproc. Miturut Patrick Dubois. Instalasi otomatis.


  • Miturut Patrick Dubois

The_Guadeloupe_Free_for_P3Dv4_1

Guadeloupe Gratis kanggo P3Dv4

107 770    4.36 (14)

Ukuran 9.80 GB

  • digawe 10 Apr 2019

  • dianyari 11 Apr 2019

  • Punika sapisanan kanthi sesawangan frekuensi gratis Guadeloupe! Pemandangan indah iki Prepar3D v4 diiringi auto-gen (area hutan lan omah) lan resolusi 1m, uga sawetara obyek 3D.


  • Miturut Patrick Dubois

Portland_KPDX_Photoreal_FSX_P3D_1

Portland KPDX Photoreal FSX & P3D

22 229    3.80 (10)

Ukuran 6.71 GB

  • digawe 28 Dec 2018

  • dianyari 28 Dec 2018

  • Pemandangan pemandangan realistis Portland (ICAO Code: KPDX) lan sakubengé, pemandangan sing nyakup total km persegi 32,625 kanthi resolusi tinggi 1m per piksel.


  • Dening BlueSkyScenery (Gottfried Razek). AFCAD dening Joop Mak

salt_lake_city_photoreal_fsx_p3d_1

Salt Lake City Photoreal FSX & P3D

24 856    4.00 (8)

Ukuran 5.58 GB

  • digawe 7 Nov 2018

  • dianyari 30 Aug 2019

  • Pemandangan foto-foto sing ageng iki nyakup kutha lan kabeh wilayahe. Resolusi pemandangan yaiku 1 meter per piksel, kalebu data elevasi 10m (mesh).


  • Dening Pemandangan Biru Langit

Lebanon_Photoreal_FSX_P3D_1

Libanon Photoreal FSX & P3D

43 674    4.18 (11)

Ukuran 4.92 GB

  • digawe 1 Jun 2018

  • dianyari 3 Jun 2018

  • Pemandangan iki ngandhut wilayah Libanon sing lengkap karo cakupan tekstur 1m / pix lan julukan resolusi LOD10 33 meter (saka FreeMesh X), ora ana tekstur malam lan mung siji mangsa.


  • Miturut FTXDes & FreeMesh X

21

Israel Photoreal FSX & P3D

29 271    4.75 (8)

Ukuran 8.80 GB

  • digawe 1 Mar 2018

  • dianyari 1 Mar 2018

  • Iki minangka pemandangan nyata-foto Israel sing apik sing ditawakake FTXDes sing nyakup kabeh wilayah Israel, Palestina, Gaza lan Dataran Golan. Resolusi tekstur pemandangan iki yaiku "1m / piksel" sing cocog kanggo penerbangan VFR


  • Dening FTXDes (pemandangan fotoreal), FreeMeshX 2.0 (Mesh), Stas Harchuk (Ben-Gurion Intl)

Prepar3D 2017-10-24 03-54-39-09

San Francisco - Pemandangan Mega Photoreal FSX & P3D

66 393    3.71 (28)

Ukuran 2.52 GB

  • digawe 27 Oct 2017

  • dianyari 27 Oct 2017

  • Apa sampeyan ngimpi VFR mabur ing San Fransisco kaya ing donya nyata? Saiki bisa, thanks kanggo panorama foto-nyata sing paling apik ing resolusi 1m / piksel kanthi bolong 10m.


  • Dening Blue Sky Scenery (Gottfried Razek)

Prepar3D 2017-09-07 05-01-23-19

Las Vegas - Pemandangan Mega Photoreal FSX & P3D

49 207    3.60 (15)

Ukuran 5.05 GB

  • digawe 8 Sep 2017

  • dianyari 30 Aug 2019

  • Pemandangan foto-nyata sing gedhé banget saka 21 750 km persegi ing resolusi dhuwur 1m / piksel kanthi 10m bolong kumpul ing kutha Las Vegas lan sakubengé


  • Dening Pemandangan Langit Biru + M. Referensi

1dea2c_135c3c29ee6740a2888db1e98ca1592e-mv2

Kapuloan Channel X HD FSX & P3D

32 519    3.50 (14)

Ukuran 187 MB

  • digawe 19 Mei 2017

  • dianyari 31 Oct 2017

  • Banget lan sesawangan rinci ing Kapuloan Channel, kalebu bandara: Alderney (EGJA), Guernsey (EGJB) lan Jersey (EGJJ), tekstur foto-nyata, akeh kendaraan statis lan rincian


  • Miturut Konsep Soarfly

20

Kosovo Photoreal (LYPR) FSX & P3D

21 821    4.71 (7)

Ukuran 2.64 GB

  • digawe 19 Mei 2017

  • dianyari 20 Nov 2017

  • Pemandangan nyata foto iki nyakup kabeh wilayah Kosovo. Iki kalebu siji musim. Resolusi tekstur lemah yaiku 2 m / piksel. Pemandangan sing dites ing P3Dv3 lan uga dianggo FSX.


  • Dening FTXDes - Pemandangan Mbukak Proyek

fsx 2017-03-31 08-08-25-78

Kiev FSX & P3D

31 442    4.40 (5)

Ukuran 1.20 GB

  • digawe 31 Mar 2017

  • dianyari 20 Nov 2017

  • Banget photo-nyata sesawangan ingkang nggambaraken kutha Kiev ing Ukraina (lan sekitare) karo bandara


  • Miturut Stebel (avsimrus.com)

fsx 2017-02-27 18-11-45-33

Pulau Chios LGHI Photoral FSX & P3D

23 164    4.25 (4)

Ukuran 453 MB

  • digawe 2 Mar 2017

  • dianyari 7 Nov 2017

  • Photo-nyata tekstur panutup ing kabeh pulo, bolong kabèh Yunani ing LOD9 résolusi (76m) lan redefinition pas wilayah Yunani lan bagéan saka Turki.


  • Dening Dimitris Ntaskas, Yiannis Dermitzakis, Tim Pemandangan Hellas

2

OFX USA Mega Mesh FSX & P3D

42 028    3.48 (23)

Ukuran 3.16 GB

  • digawe 20 Apr 2016

  • dianyari 20 Nov 2017

  • USA Mega Mesh nyedhiyani kanggo sing 5m bolong nyata saka USA dijamin 9.826.675 km² negara karo Porto Rico lan kabeh wilayah saka US ing Pasifik.


  • Miturut OFX Simulasi

1

OFX South America Evolution FSX & P3D

35 944    4.17 (12)

Ukuran 1.66 GB

  • digawe 11 Dec 2015

  • dianyari 20 Nov 2017

  • OFX Amérika Kidul Evolution nyedhiyani kanggo sing nyata 10 m tliti bolong anyar lan landclass kebak Amérika Kidul dijamin 18.118.032 km², negara uga klebu saka Amérika Tengah.


  • Miturut OFX Simulasi

fsx 2015-10-10 03-12-00-46

Gunung Adams lan Gunung St. Helens FSX & P3D

12 842    5.00 (3)

Ukuran 4.70 GB

  • digawe 10 Oct 2015

  • dianyari 20 Nov 2017

  • Wide photo-nyata HD sesawangan (1m / piksel) saka bagean gedhe saka negara Washington (US) lan Piece saka Oregon, sesawangan kalebu bandara folowing KTDO, KCLS, KKLS lan Kast.


  • Dening Pemandangan Biru Langit

los_angel_aera_photoreal_fsx_p3d_1

Los Angel Aera Photoreal FSX & P3D

18 923    4.43 (7)

Ukuran 3.41 GB

  • digawe 22 Jul 2015

  • dianyari 7 Nov 2017

  • Mega photo-nyata sesawangan saka Los Angeles lan sekitare, résolusi 1m / piksel + elevation bolong 10m


  • Dening Pemandangan Biru Langit

Download: Kaca 1 saka 3 Asil 1 - 19 saka 52