Basa

Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
airport_cat.png
File: 24
Digawe 11-10-2019
Ngubah 11-10-2019
Downloads: 5 287
Size: 3.37 GB
Udhara Udhara AFB Edwards (KEDW) ing AS minangka papan kanggo Pusat Uji Penerbangan Udara Angkatan Udara lan Pusat Penyelidikan Penerbangan Udara Dryden NASA. Wiwit 1950, meh kabeh pesawat militer Amerika wis diuji ing Edwards lan wis dadi pemandangan saka terobosan ing bidang penerbangan. Contone, ing O ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas edwards_air_force_base_kedw_photoreal.zip
Installer Scenery v11
Digawe 27-07-2019
Ngubah 27-07-2019
Downloads: 20 232
Size: 288 MB
Pemandangan apik kanggo Prepar3D v4 - Saint Barthelemy. Resolusi foto: 50 cm piksel. Resolusi jaringan: 5 m kanggo nilai positif. Autogen with OSM Data and Scenproc. Miturut Patrick Dubois. Instalasi otomatis. Miwiti pesawat saka St Jean Airfield (TFFJ) .Saint-Barthélemy, Karibia sing nganggo basa Prancis ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo Prepar3D v4
Pengarang Patrick Dubois
Jeneng berkas saint_barthelemy_free_for_p3dv4.zip
Installer Scenery v11
Digawe 10-04-2019
Ngubah 11-04-2019
Downloads: 96 517
Size: 9.80 GB
Punika sapisanan kanthi sesawangan frekuensi gratis Guadeloupe! Pemandangan indah iki Prepar3D v4 diiringi mobil gen (kawasan alas lan omah) lan mesh resolusi 1m, uga sawetara obyek 3D. Sampeyan bisa miwiti pesawat saka Pôle Caraïbes Airport TFFR (sadurungé Pointe-à-Pit ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo Prepar3D v4
Pengarang Patrick Dubois
Jeneng berkas the_guadeloupe_free_for_p3dv4.zip
Installer Scenery v11
Digawe 28-12-2018
Ngubah 28-12-2018
Downloads: 9 808
Size: 6.71 GB
Pemandangan pemandangan realistis potret Portland (ICAO Code: KPDX) lan sakupenge, pemandangan sing nyakup total km persegi 32,625 kanthi resolusi dhuwur 1m per piksel. Pemandangan karo landasan pacu lan bandara sing bener FSX lan Prepar3D. Sampurna pemandangan kanggo penerbangan VFR lan pendekatan. Ing ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas portland_kpdx_photoreal.zip
Installer Scenery v11
Digawe 07-11-2018
Ngubah 30-08-2019
Downloads: 14 404
Size: 5.58 GB
Salt Lake City (KSLC) iku sawijining kutha ing Amérika Sarékat, ibukutha negara bagéyan Utah lan wilayah Salt Lake. Pemandangan foto-foto sing ageng iki nyakup kutha lan kabeh wilayahe. Resolusi pemandangan iku salah siji meter per piksel, klebu data elevasi 10m (bolong). Kompatibel karo ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Blue Sky Scenery external
Jeneng berkas salt_lake_city_photoreal.zip
Installer Scenery v11
Digawe 01-06-2018
Ngubah 03-06-2018
Downloads: 33 961
Size: 4.92 GB
Libanon, kanthi resmi dikenal minangka Republik Libanon, iku sawijining negara sing dadi negara bagéyan ing Asia Wétan. Kutha iki wewatesan karo Siria ing sisih lor lan wetan lan Israel ing sisih kidul, lan Siprus ing sisih kulon ing Segara Mediterania. Lokasi Libanon ing persimpangan Basin Mediterania lan pérangan Arab ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas lebanon_photoreal.zip
Installer Scenery v11
Digawe 01-03-2018
Ngubah 01-03-2018
Downloads: 18 466
Size: 8.80 GB
Punika minangka pemandangan nyata foto Israel sing disenengi dening FTXDes sing ngliputi kabeh wilayah Israel, Palestina, Gaza lan Dataran Tinggi Golan. Résolusi tèkstur pemandangan iki yakuwi "1m / pixel" sing ideal kanggo penerbangan VFR, mung siji mangsa tanpa tekstur wengi. Klebu jaring LOD10 ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas israel_photoreal.zip
Installer Scenery v11
Digawe 27-10-2017
Ngubah 27-10-2017
Downloads: 50 328
Size: 2.52 GB
Apa sampeyan ngimpi VFR mabur ing San Fransisco kaya ing donya nyata? Saiki bisa, thanks kanggo panorama foto-nyata sing paling apik ing resolusi 1m / piksel kanthi bolong 10m. Pemandangan katon saka wilayah gedhe California lan kalebu bandara 7 kalebu KSFO. Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas san_francisco_-_mega_photoreal_scenery.zip
Installer Scenery v11
Digawe 08-09-2017
Ngubah 30-08-2019
Downloads: 36 545
Size: 5.05 GB
Pemandangan gedhe-gedhe 21 750 persegi kanthi resolusi tinggi 1m / piksel kanthi jaringan 10m ing kutha Las Vegas lan sakubengé: McCarran Intl (KLAS), Henderson (KHND), Lake Mead, Echo Bay, Kota Boulder ( KBVU), Las Vegas Lor (KVGT), Nellis AFB (KLSV), Lembah Pahrump Lor ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas las_vegas_mega_photoreal_scenery.zip
Installer Scenery v11
Digawe 19-05-2017
Ngubah 31-10-2017
Downloads: 20 313
Size: 187 MB
Banget lan rinci sesawangan ing Kapuloan Channel, kalebu bandara: Alderney (EGJA), Guernsey (EGJB) lan Jersey (EGJJ), tekstur foto-nyata, akeh kendaraan statis lan rincian, kompatibel karo REX Lan Taxisigns HD, efek cahya, 3D pendekatan lampu, sesawangan iki isine kabeh telung pulo ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Concepts Soarfly external
Jeneng berkas channel_islands_x_hd.exe
Installer Scenery v11
Digawe 19-05-2017
Ngubah 20-11-2017
Downloads: 12 648
Size: 2.64 GB
Pemandangan asli iki nyakup kabeh wilayah Kosovo. Klebu siji mangsa. Résolusi tekstur lemah yaiku 2m / pixel.Scenery dites P3Dv3 lan uga dianggo FSX.Tegepi saka Pristina Airport (LYPR) .Kosovo minangka wilayah sing gegayutan lan diakoni sebagian ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas kosovo_photoreal_lypr.zip
native FSX Lan / utawa P3D
Installer Scenery v11
Digawe 31-03-2017
Ngubah 20-11-2017
Downloads: 19 620
Size: 1.20 GB
Banget photo-nyata sesawangan ingkang nggambaraken kutha Kiev ing Ukraina (lan sekitare) karo bandara (Boryspil International Airport UKBB, Kiev Zhuliany International Airport UKKK, Antonov UKKT) sesawangan kalebu 250 bangunan unik, a autogen paling apik, redefining c .. . Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Stebel (avsimrus.com)
Jeneng berkas kiev.zip
Installer Scenery v11
Digawe 02-03-2017
Ngubah 07-11-2017
Downloads: 13 416
Size: 453 MB
sesawangan Photo-nyata saka pulo Chios ing Yunani, pulo mung 8 kilometer saka pesisir Turki, income utama iku pariwisata. sesawangan iki saliyane paling apik kanggo simulasi pesawat, njupuk mati saka Chios Airport "LGHI" kanggo sesawangan flights.The regional utawa internasional kalebu foto -... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Dimitris Ntaskas, Yiannis Dermitzakis, The Team Scenery Hellas
Jeneng berkas chios_island_lghi_photoral.exe
Installer Scenery v11
Digawe 20-04-2016
Ngubah 20-11-2017
Downloads: 33 741
Size: 3.16 GB
USA Mega Mesh nyedhiyani kanggo sing 5m bolong nyata saka USA dijamin 9.826.675 km² negara karo Porto Rico lan kabeh wilayah saka US ing Pacific.This bolong diwenehi dening kita OFX partner Kerja Download lan informasi instalasi download Iki banget 3.16 abot ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Simulasi OFX external
Jeneng berkas ofx_usa_mega_mesh.zip
Installer Scenery v11
Digawe 11-12-2015
Ngubah 20-11-2017
Downloads: 28 241
Size: 1.66 GB
OFX Amérika Kidul Evolution nyedhiyani kanggo sing nyata 10 m tliti bolong anyar lan landclass kebak Amérika Kidul dijamin 18.118.032 km², uga klebu negara America.Features Central: Amerika Tengah Country (Mesh / Landclass): Panama, Costa Rica, Nicaragua lan El SavadorSouth Amerika (... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Simulasi OFX external
Jeneng berkas ofx_south_america_evolution.zip
Installer Scenery v11

Basa