Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Kaca 1 saka 4 Asil 1 - 15 saka 52

Airport
File: 24
SCENERIES_AIRPORTS.png











Iki minangka pemandangan sing apik saka "VFR Balice Extension I" (versi 1.2) digawe dening Lotar Tomczyk lan Jakub Mista sing makili Kraków (EPKK) lawas lan desa Balice (Poland). Kanthi akeh obyek 3D monumen lan monumen uga tekstur wengi sing luwih apik. Paket lengkap karo realis ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Lotar Tomczyk, Jakub Mista
  • Add-on versi1.2
  • Rating
    (16 Votes)
  • Size 96.5 MB
  • Downloads 2 967
  • digawe 11-03-2020
  • Diowahi 11-03-2020
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • download

Ing ngisor iki pemandangan poto-realistis HD anyar kanggo Prepar3D v4.5 lan FSX / SE sing ngasilake regane sing hebat banget ing Suriah. Matur nuwun dadi wong sing pertama sing menehi pemandangan kanggo simmer ing saindenging jagad, lan kita bakal matur nuwun karo pangripta Maher Souriti (Simulasi PRO) kanthi amanah sing diwenehake ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

  • Rating
    (4 Votes)
  • Size 4.91 GB
  • Downloads 5 876
  • digawe 01-02-2020
  • Diowahi 09-02-2020
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • download

Udhara Udhara AFB Edwards (KEDW) ing AS minangka papan kanggo Pusat Uji Penerbangan Udara Angkatan Udara lan Pusat Penyelidikan Penerbangan Udara Dryden NASA. Wiwit 1950, meh kabeh pesawat militer Amerika wis diuji ing Edwards lan wis dadi pemandangan saka terobosan ing bidang penerbangan. Contone, ing O ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Nyepetake X Flight Simulator X
  • Microsoft Flight Simulator X SP2

  • Rating
    (2 Votes)
  • Size 3.37 GB
  • Downloads 11 838
  • digawe 11-10-2019
  • Diowahi 11-10-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • download

Pemandangan apik kanggo Prepar3D v4 - Saint Barthelemy. Resolusi foto: 50 cm piksel. Resolusi jaringan: 5 m kanggo nilai positif. Autogen with OSM Data and Scenproc. Miturut Patrick Dubois. Instalasi otomatis. Miwiti pesawat saka St Jean Airfield (TFFJ) .Saint-Barthélemy, Karibia sing nganggo basa Prancis ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D v5 & v4

Panganggité:
  • Patrick Dubois
  • Rating
    (0 Votes)
  • Size 288 MB
  • Downloads 26 964
  • digawe 27-07-2019
  • Diowahi 27-07-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • download

Punika sapisanan kanthi sesawangan frekuensi gratis Guadeloupe! Pemandangan indah iki Prepar3D v4 diiringi mobil gen (kawasan alas lan omah) lan mesh resolusi 1m, uga sawetara obyek 3D. Sampeyan bisa miwiti pesawat saka Pôle Caraïbes Airport TFFR (sadurungé Pointe-à-Pit ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D v5 & v4

Panganggité:
  • Patrick Dubois
  • Rating
    (4 Votes)
  • Size 9.80 GB
  • Downloads 102 633
  • digawe 10-04-2019
  • Diowahi 11-04-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • download

Pemandangan pemandangan realistis potret Portland (ICAO Code: KPDX) lan sakupenge, pemandangan sing nyakup total km persegi 32,625 kanthi resolusi dhuwur 1m per piksel. Pemandangan karo landasan pacu lan bandara sing bener FSX lan Prepar3D. Sampurna pemandangan kanggo penerbangan VFR lan pendekatan. Ing ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

  • Rating
    (1 swara)
  • Size 6.71 GB
  • Downloads 14 967
  • digawe 28-12-2018
  • Diowahi 28-12-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • download

Salt Lake City (KSLC) iku sawijining kutha ing Amérika Sarékat, ibukutha negara bagéyan Utah lan wilayah Salt Lake. Pemandangan foto-foto sing ageng iki nyakup kutha lan kabeh wilayahe. Resolusi pemandangan iku salah siji meter per piksel, klebu data elevasi 10m (bolong). Kompatibel karo ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Rating
    (1 swara)
  • Size 5.58 GB
  • Downloads 19 902
  • digawe 07-11-2018
  • Diowahi 30-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • download

Libanon, kanthi resmi dikenal minangka Republik Libanon, iku sawijining negara sing dadi negara bagéyan ing Asia Wétan. Kutha iki wewatesan karo Siria ing sisih lor lan wetan lan Israel ing sisih kidul, lan Siprus ing sisih kulon ing Segara Mediterania. Lokasi Libanon ing persimpangan Basin Mediterania lan pérangan Arab ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Rating
    (1 swara)
  • Size 4.92 GB
  • Downloads 38 929
  • digawe 01-06-2018
  • Diowahi 03-06-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • download

Punika minangka pemandangan nyata foto Israel sing disenengi dening FTXDes sing ngliputi kabeh wilayah Israel, Palestina, Gaza lan Dataran Tinggi Golan. Résolusi tèkstur pemandangan iki yakuwi "1m / pixel" sing ideal kanggo penerbangan VFR, mung siji mangsa tanpa tekstur wengi. Klebu jaring LOD10 ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

  • Rating
    (1 swara)
  • Size 8.80 GB
  • Downloads 24 246
  • digawe 01-03-2018
  • Diowahi 01-03-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • download

Apa sampeyan ngimpi VFR mabur ing San Fransisco kaya ing donya nyata? Saiki bisa, thanks kanggo panorama foto-nyata sing paling apik ing resolusi 1m / piksel kanthi bolong 10m. Pemandangan katon saka wilayah gedhe California lan kalebu bandara 7 kalebu KSFO. Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

  • Rating
    (8 Votes)
  • Size 2.52 GB
  • Downloads 58 406
  • digawe 27-10-2017
  • Diowahi 27-10-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • download

Pemandangan gedhe-gedhe 21 750 persegi kanthi resolusi tinggi 1m / piksel kanthi jaringan 10m ing kutha Las Vegas lan sakubengé: McCarran Intl (KLAS), Henderson (KHND), Lake Mead, Echo Bay, Kota Boulder ( KBVU), Las Vegas Lor (KVGT), Nellis AFB (KLSV), Lembah Pahrump Lor ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

  • Rating
    (1 swara)
  • Size 5.05 GB
  • Downloads 43 182
  • digawe 08-09-2017
  • Diowahi 30-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • download

Banget lan rinci sesawangan ing Kapuloan Channel, kalebu bandara: Alderney (EGJA), Guernsey (EGJB) lan Jersey (EGJJ), tekstur foto-nyata, akeh kendaraan statis lan rincian, kompatibel karo REX Lan Taxisigns HD, efek cahya, 3D pendekatan lampu, sesawangan iki isine kabeh telung pulo ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Rating
    (2 Votes)
  • Size 187 MB
  • Downloads 26 743
  • digawe 19-05-2017
  • Diowahi 31-10-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • download

Pemandangan asli iki nyakup kabeh wilayah Kosovo. Klebu siji mangsa. Résolusi tekstur lemah yaiku 2m / pixel.Scenery dites P3Dv3 lan uga dianggo FSX.Tegepi saka Pristina Airport (LYPR) .Kosovo minangka wilayah sing gegayutan lan diakoni sebagian ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

  • Rating
    (0 Votes)
  • Size 2.64 GB
  • Downloads 17 527
  • digawe 19-05-2017
  • Diowahi 20-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • download

Banget photo-nyata sesawangan ingkang nggambaraken kutha Kiev ing Ukraina (lan sekitare) karo bandara (Boryspil International Airport UKBB, Kiev Zhuliany International Airport UKKK, Antonov UKKT) sesawangan kalebu 250 bangunan unik, a autogen paling apik, redefining c .. . Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Stebel (avsimrus.com)
  • Rating
    (3 Votes)
  • Size 1.20 GB
  • Downloads 25 767
  • digawe 31-03-2017
  • Diowahi 20-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • download

sesawangan Photo-nyata saka pulo Chios ing Yunani, pulo mung 8 kilometer saka pesisir Turki, income utama iku pariwisata. sesawangan iki saliyane paling apik kanggo simulasi pesawat, njupuk mati saka Chios Airport "LGHI" kanggo sesawangan flights.The regional utawa internasional kalebu foto -... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Dimitris Ntaskas, Yiannis Dermitzakis, The Team Scenery Hellas
  • Rating
    (1 swara)
  • Size 453 MB
  • Downloads 18 586
  • digawe 02-03-2017
  • Diowahi 07-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • download