Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
airport_cat.png
File: 23
Digawe 10-04-2019
Ngubah 11-04-2019
Downloads: 2 874
Size: 9.80 GB
Punika sapisanan kanthi sesawangan frekuensi gratis Guadeloupe! Pemandangan sing éndah iki kanggo Prepar3D v4 diiringi mobil gen (wilayah alas lan omah) lan mesh resolusi 1m, uga sawetara obyek 3D. Sampeyan bisa miwiti pesawat saka Pôle Caraïbes Airport TFFR (sadurungé Pointe-à-Pit ... Waca liyane
kompatibel Kanggo Prepar3D v4
Pengarang Patrick Dubois
Jeneng berkas the_guadeloupe_free_for_p3dv4.zip
#Installer Pemandangan v11
Digawe 28-12-2018
Ngubah 28-12-2018
Downloads: 2 523
Size: 6.71 GB
Pemandangan pemandangan realistis Portland (ICAO Code: KPDX) lan sakubengé, pemandangan sing nyakup total km persegi 32,625 kanthi resolusi tinggi 1m per piksel. Pemandangan karo landasan sing bener ing landasan pacu lan bandara ing FSX lan Prepar3D. Sampurna pemandangan penerbangan VFR lan pendekatan. Ing ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Jeneng berkas portland_kpdx_photoreal.zip
#Installer Pemandangan v11
Digawe 07-11-2018
Ngubah 07-11-2018
Downloads: 4 003
Size: 5.58 GB
Salt Lake City (KSLC) iku sawijining kutha ing Amérika Sarékat, ibukutha negara bagéyan Utah lan wilayah Salt Lake. Pemandangan foto-foto sing ageng iki nyakup kutha lan kabeh wilayahe. Resolusi pemandangan iku salah siji meter per piksel, klebu data elevasi 10m (bolong). Kompatibel karo ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Pengarang Blue Sky Scenery external
Jeneng berkas salt_lake_city_photoreal.zip
#Installer Pemandangan v11
Digawe 01-06-2018
Ngubah 03-06-2018
Downloads: 3 693
Size: 4.92 GB
Libanon, kanthi resmi dikenal minangka Republik Libanon, iku sawijining negara sing dadi negara bagéyan ing Asia Wétan. Kutha iki wewatesan karo Siria ing sisih lor lan wetan lan Israel ing sisih kidul, lan Siprus ing sisih kulon ing Segara Mediterania. Lokasi Libanon ing persimpangan Basin Mediterania lan pérangan Arab ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Jeneng berkas lebanon_photoreal.zip
#Installer Pemandangan v11
Digawe 02-03-2018
Ngubah 02-03-2018
Downloads: 7 009
Size: 8.80 GB
Punika minangka pemandangan nyata foto Israel sing disenengi dening FTXDes sing ngliputi kabeh wilayah Israel, Palestina, Gaza lan Dataran Tinggi Golan. Résolusi tèkstur pemandangan iki yakuwi "1m / pixel" sing ideal kanggo penerbangan VFR, mung siji mangsa tanpa tekstur wengi. Klebu jaring LOD10 ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Jeneng berkas israel_photoreal.zip
#Installer Pemandangan v11
Digawe 27-10-2017
Ngubah 27-10-2017
Downloads: 17 967
Size: 2.52 GB
Apa sampeyan ngimpi VFR mabur ing San Fransisco kaya ing donya nyata? Saiki bisa, thanks kanggo panorama foto-nyata sing paling apik ing resolusi 1m / piksel kanthi bolong 10m. Pemandangan katon saka wilayah gedhe California lan kalebu bandara 7 kalebu KSFO. Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Jeneng berkas san_francisco_-_mega_photoreal_scenery.zip
#Installer Pemandangan v11
Digawe 08-09-2017
Ngubah 23-10-2017
Downloads: 86
Size: 5.05 GB
Pemandangan gedhe-gedhe 21 750 persegi kanthi resolusi tinggi 1m / piksel kanthi jaringan 10m ing kutha Las Vegas lan sakubengé: McCarran Intl (KLAS), Henderson (KHND), Lake Mead, Echo Bay, Kota Boulder ( KBVU), Las Vegas Lor (KVGT), Nellis AFB (KLSV), Lembah Pahrump Lor ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Jeneng berkas las_vegas_mega_photoreal_scenery.zip
#Installer Pemandangan v11
Digawe 19-05-2017
Ngubah 31-10-2017
Downloads: 11 200
Size: 187 MB
Banget lan rinci sesawangan ing Kapuloan Channel, kalebu bandara: Alderney (EGJA), Guernsey (EGJB) lan Jersey (EGJJ), tekstur foto-nyata, akeh kendaraan statis lan rincian, kompatibel karo REX Lan Taxisigns HD, efek cahya, 3D pendekatan lampu, sesawangan iki isine kabeh telung pulo ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Pengarang Concepts Soarfly external
Jeneng berkas channel_islands_x_hd.exe
#Installer Pemandangan v11
Digawe 19-05-2017
Ngubah 20-11-2017
Downloads: 3 227
Size: 2.64 GB
sesawangan foto-nyata iki isine kabeh wilayah saka Kosovo. Sing klebu karo musim siji. Resolusi saka tekstur lemah 2m / pixel.Scenery dites ing P3Dv3 lan uga dianggo karo FSX.Take mati saka Pristina Airport (LYPR) .Kosovo punika wilayah gegeran lan sebagian dikenali st ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Jeneng berkas kosovo_photoreal_lypr.zip
# Native FSX lan / utawa P3D
#Installer Pemandangan v11
Digawe 31-03-2017
Ngubah 20-11-2017
Downloads: 9 578
Size: 1.20 GB
Banget photo-nyata sesawangan ingkang nggambaraken kutha Kiev ing Ukraina (lan sekitare) karo bandara (Boryspil International Airport UKBB, Kiev Zhuliany International Airport UKKK, Antonov UKKT) sesawangan kalebu 250 bangunan unik, a autogen paling apik, redefining c .. . Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Pengarang Stebel (avsimrus.com)
Jeneng berkas kiev.zip
#Installer Pemandangan v11
Digawe 02-03-2017
Ngubah 07-11-2017
Downloads: 4 614
Size: 453 MB
sesawangan Photo-nyata saka pulo Chios ing Yunani, pulo mung 8 kilometer saka pesisir Turki, income utama iku pariwisata. sesawangan iki saliyane paling apik kanggo simulasi pesawat, njupuk mati saka Chios Airport "LGHI" kanggo sesawangan flights.The regional utawa internasional kalebu foto -... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Pengarang Dimitris Ntaskas, Yiannis Dermitzakis, The Team Scenery Hellas
Jeneng berkas chios_island_lghi_photoral.exe
#Installer Pemandangan v11
Digawe 20-04-2016
Ngubah 20-11-2017
Downloads: 34
Size: 3.16 GB
USA Mega Mesh nyedhiyani kanggo sing 5m bolong nyata saka USA dijamin 9.826.675 km² negara karo Porto Rico lan kabeh wilayah saka US ing Pacific.This bolong diwenehi dening kita OFX partner Kerja Download lan informasi instalasi download Iki banget 3.16 abot ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Pengarang Simulasi OFX external
Jeneng berkas ofx_usa_mega_mesh.zip
#Installer Pemandangan v11
Digawe 11-12-2015
Ngubah 20-11-2017
Downloads: 15 710
Size: 1.66 GB
OFX Amérika Kidul Evolution nyedhiyani kanggo sing nyata 10 m tliti bolong anyar lan landclass kebak Amérika Kidul dijamin 18.118.032 km², uga klebu negara America.Features Central: Amerika Tengah Country (Mesh / Landclass): Panama, Costa Rica, Nicaragua lan El SavadorSouth Amerika (... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Pengarang Simulasi OFX external
Jeneng berkas ofx_south_america_evolution.zip
#Installer Pemandangan v11
Digawe 10-10-2015
Ngubah 20-11-2017
Downloads: 5 174
Size: 4.70 GB
Wide photo-nyata HD sesawangan (1m / piksel) saka bagean gedhe saka negara Washington (US) lan Piece saka Oregon, sesawangan kalebu ing ngisor iki bandara KTDO, KCLS, KKLS lan Kast. Sampeyan bisa mabur liwat Gunung Adams lan Gunung St. Helens (geni aktif), sawetara bagéan saka Hood River, Langkawi (Kast), ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Pengarang Blue Sky Scenery external
Jeneng berkas mt_adams_and_mt_st__helens.zip
#Installer Pemandangan v11
Digawe 22-07-2015
Ngubah 07-11-2017
Downloads: 12 943
Size: 3.41 GB
Mega sesawangan photo-nyata saka Los Angeles lan sekitare, résolusi 1m / piksel + elevation bolong 10m, uga nyeleh bandara ing wilayah ing posisi tengen. Kabeh sesawangan abot luwih saka 3.40 GB, mangkono iku mokal kanggo paket sesawangan menyang siji file, supaya iki dipérang dadi ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Pengarang Blue Sky Scenery external
Jeneng berkas los_angeles_aera_photoreal.zip
#Installer Pemandangan v11

Basa