Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 11-12-2015
Ngubah 30-11-2018
Downloads: 3 861
Size: 31.1 MB
Pesawat eksperimen Ultralight dikembangake dening Chris Pyatt karo variasi 11 sing beda. Sampeyan bisa njupuk informasi liyane babagan proyek iki ing kaca web: http://kp-coolstuff.com/3d_project3. Setel kualitas apik banget dimodelake ing 3D. Info teknis: Kursi = 1, Maks. Berat Kaki (Powered A ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Krispy1001 (Kris Pyatt)
Jeneng berkas Altramax.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
versi 2
Digawe 22-09-2013
Ngubah 29-08-2018
Downloads: 14 311
Size: 23.7 MB
Punika misuwur kapal angkasa Enterprise saka kapten Kirk, daya karo misi eksplorasi antarlintang saka limang taun.FSX / P3D - NCC-1701 USS ENTERPRISE - Star Trek - Alternate Reality (2009) - V2.0Vèrsi sing diupdate NCC-1701 USS Enterprise. Full pack kalebu diupdate model, VC, textur ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang RicardoPJr
Jeneng berkas 1701_uss_entreprise_alternate_2_0.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 13-05-2013
Ngubah 17-05-2013
Downloads: 11 759
Size: 12.6 MB
Halo 4 yaiku game video kaping pitu ing seri Halo. YSS-1000 minangka pejuang pesawat tempur sing bisa dimainake ing game kanthi kemampuan nyengsemake! Seneng dhewe kanggo ngontrol mesin iki sing bisa tekan kecepatan gila. Model banget setya kanggo game, grafis sing berkualitas, disertai eff ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
Pengarang Bruce Fitzgerald, Rob Barendregt
Jeneng berkas halo_4_sabre_starfighter_fsx_p3d.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 2
Digawe 29-02-2012
Ngubah 12-07-2012
Downloads: 10 065
Size: 8,65 MB
Mung kanggo FSX-AccelerationBATTLESTAR GALACTICA TOS TWO-PACKTwo pesawat pack release. Zeus Aerospace Viper SF.MK.II, lan Cyber ​​Aero CR-14 Raiding Craft. Loro-lorone saka seri TV Battlestar Galactica origional. Loro kerajinan kasebut FSX Akselerasi native, lan nduweni ukuran gaib, VC, macem-macem views, ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX Nyepetake + FSX-SE
Pengarang Tim piglet Conrad - Piglets aneh Planes
Jeneng berkas battlestar_galactica_tos_two-pack_fsx_acceleration.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Digawe 29-04-2011
Ngubah 23-02-2015
Downloads: 18 795
Size: 18.6 MB
Kanggo varian kompatibel FS2004 klik kene Tekan "L" kanggo ngaktifake efek afteburner. Kokpit 2D luwih lengkap dibanding kokpit virtual. Amérika Lor XB-70 Valkyrie minangka pelopor supersonik prototipe AS lewat 1950. Punika dirancang dening Amérika Lor. Mung rong salinan dibangun, ing ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
Pengarang Massimo Altieri, nganyari kanthi Bob Chicilo
Jeneng berkas lor_american_xb-70_bob_nasa_fsx_p3d.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 8
Digawe 29-01-2011
Ngubah 12-07-2012
Downloads: 8 728
Size: 10.6 MB
Papat turbo pesawat tur / olahraga / trainer. Desain "apa yen" iki duwe rong skema cat, alat ukur khusus, lan kabeh barang liya. Cat Kit kalebu. Kokpit virtual uga dimodifikasi, lan ngrasa nyaman, pesawat iki dikontrol mung saka VC, kanopi gedhe lan bisa ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX Nyepetake + SP2 + FSX-SE
Pengarang Tim piglet Conrad - Piglets aneh Planes
Jeneng berkas sus_scrofa_ss-4p_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Digawe 28-10-2009
Ngubah 12-07-2012
Downloads: 26 311
Size: 18.37 MB
Ing kene uga ana Boeing mangsa ... Iki pesawat fiksi saka film '2001, Odyssey Space' sing misuwur. Tambahan iki wis dites nganti Mach 1.5 lan 50,000 ft kanthi autopilot. Iki kualitas apik tenan, kokpit virtual Modeling apik banget sing bisa dideleng saka foto, ana ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX Nyepetake + SP2 + FSX-SE
Pengarang Tim piglet Conrad
Jeneng berkas boeing_7072_orion_supersonic_transport_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D

Basa