Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 01-11-2010
Ngubah 11-10-2012
Downloads: 4 188
Size: 8.01 MB
Kanggo FSX varian sing kompatibel ing kene. Prodhuk sing digawe ing Rumania lan Belgia, Islander iki dirancang kanggo nemtokake lingkungan tartamtu rudimentary:: gamblang, linuwih, keluwesan. Iki pesawat cilik sing bisa nggawa nganti penumpang 10 nyedhiyakake kokpit virtual sing komprehensif lan rinci kanthi ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas bn-2_islander_transgabon_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 03-09-2010
Ngubah 11-10-2012
Downloads: 3 377
Size: 4.16 MB
Kanggo FSX varian sing kompatibel ing kene. Paket lengkap, pesawat becik lan gampang kanggo fly ora nggunakake akeh grafik sumber (pigura tingkat loropaken) sampurna kanggo transporting penumpang saka pulo menyang pulo. Ing kursi 18. Kalebu telung repaints. Pesawat iki diproduksi ing 70 nganti 1980 Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas britten-norman_bn2a_mk_lll-2_trislander_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit

Basa