Basa
airbus.png
vieux_modeles.png
sans_categorie.png
File: 1
File: 2
File: 2
Digawe 12-02-2014
Ngubah 30-05-2015
Downloads: 2 660
Size: 15.6 MB
Kanggo versi nambah-ing iki kompatibel karo X-Plane 10 klik kenePiper PA-38 Tomahawk, yaiku sekolah pesawat loro sing diluncurake dening Piper ing 1975 kanggo saingan karo Cessna 150 hegemoni ing wilayah iki. Salinan pertama dikirim ing 1977. 2500 PA-38 bakal diprodhuksi kanggo mungkasi prodhuk ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo X-Plane 9
Jeneng berkas piper_pa-38_tomahawk_v1.0_x-plane_9.zip
3D Virtual Cockpit
Instalasi versi 2

Basa