Basa
Digawe 20-08-2012
Ngubah 14-08-2013
Downloads: 3 320
Size: 34.5 MB
Sikorsky S-76 Spirit minangka helikopter komersial, diprodhuksi dening pabrik Amerika Sikorsky Aircraft Corporation. Iki minangka medium serbaguna. Iki dilengkapi karo loro rotors, saben duwe papat blades lan gear landing gear. Bébasiful kanggo model X-Plane 9 karo swara adat lan virtual ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo X-Plane 9
Pengarang David (DMO) ing X-Planesitus
Jeneng berkas sikorsky_s-76c_v1.5_parapublic_x-plane_9.zip
3D Virtual Cockpit

Basa