Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 05-04-2018
Ngubah 05-04-2018
Downloads: 10 642
Size: 120 MB
Eurocopter Superb AS332 antara liya loro liveries tentara Prancis. Termasuk autopilot, kokpit virtual, suara, animasi, efek udan lan es, 3D gauges lan liya-liyane. Tambahan saka kualitas dhuwur, penting kanggo maca manual sing ditempelake ing format PDF. Thanks kanggo penulis Dirk Fassbender ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX Nyepetake + FSX-SE
Pengarang Dirk Fassbender lan Hauke ​​Keitel, repaints Perancis dening David RSOFTOKZ Sadok
Jeneng berkas eurocopter_as332_french_army.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10
Digawe 30-03-2012
Ngubah 20-09-2013
Downloads: 28 954
Size: 35.1 MB
Kanggo versi kompatibel FS2004 klik keneDownload! Paket iki disedhiyakake karo tekstur Gendarmerie, Beja Prancis, Heliswiss lan akeh liyane. Ciri-ciri saka bajing Aerospatiale AS 350BA kanggo Flight Simulator X & P3D : Model rinci digawe kanthi GmaxTable saka pinggir ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
Pengarang FSpainter / Florian LAROYE
Jeneng berkas eurocopter_as350-ba_fspainter_complete_fsx_p3d.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4

Basa