Basa
Digawe 09-03-2012
Ngubah 19-03-2013
Downloads: 8 749
Size: 14.57 MB
Iki minangka tambahan pisanan kanggo X-Plane 9 ing rikoooo, awal seri long.Beauteful add-on kanggo X-Plane 9.31 lan liyane, iki Airbus (nganyari v1.2) kasedhiya karo kabin VC + 3D, swara adat lan repaint 9: Afriqiyah, Air Kanada lan Air Kanada cyan putih, Air Inter, udara Inter Europe, Avian ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo X-Plane 9.31 +
Pengarang Paul Glanville
Jeneng berkas airbus_a320-233_v1.2_x-plane_9.zip
3D Virtual Cockpit
Instalasi versi 2

Basa