Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits


Iki Millenium Falcon saka film Star Wars, pindhah menyang kacepetan dhuwur lan nyoba kanggo ngupaya bintang! Falcon Millenium yaiku kapal angkasa saka smuggler Han Solo lan model Chewbacca.New 2018 liyane: Kinerja maksimal, modeling outdoor / indoor lengkap, maksimum FSX kacepetan: (2667 kts / GPS-GS) ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Model lan tekstur dening Dean Crawford. Panel swara lan 2D dening "Lonestar". FDE dening Bruce Fitzgerald

HMS Karunia 18th Century Tall Ridge kothak ditemtokake kanthi angin, layar animasi lan kontrol sing dikawruhi kanthi angin, pandhuan animasi kanthi arah lan kacepetan angin, helm animasi, lan Sail Management Window kanggo ngontrol kabeh fungsi kapal. Kapal nanggepi kecepatan angin lan arah karo yaw, keeling, ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Milton Shupe, Nigel Richards, Rob Barendregt, Sasha Rieger, lan Rob Ibey
  • Add-on versi2.0
  • Rating
    (1 swara)
  • Size 45.5 MB
  • Downloads 19 082
  • digawe 24-07-2015
  • Diowahi 10-01-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Kanggo klik versi kompatibel FS2004 ing kene, Zeppelin NT (Zeppelin New Technology) minangka salah sawijining jinis udara sing dibangun ing taun 1990-an dening perusahaan Jerman Zeppelin Luftschifftechnik GmbH ing Friedrichshafen.This add-on ditindakake kanthi FSDS3.5. Fitur kasebut yaiku: Multiple-model LOD kanthi animasi kanggo F ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

  • Rating
    (9 Votes)
  • Size 22.5 MB
  • Downloads 59 091
  • digawe 13-12-2009
  • Diowahi 27-03-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Iki minangka USS Nimitz & USS Eisenhower kapal perang pesawat kapal angkatan pesawat saka AS. Iki add-on dijenengi AI (Intelligence Ponggawa) sing dikendhaleni dening komputer.Ing kualitas sing paling dhuwur add-on bakal ngidini sampeyan ndharat ing rong pesawat pesawat kanthi model 3D ing interior / eksterior kanthi s ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Javier Fernandez, Sylvain Parouty, adaptasi dening Rikoooo
  • Rating
    (170 Votes)
  • Size 22.5 MB
  • Downloads 201 764
  • digawe 06-07-2009
  • Diowahi 16-02-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Instalasi versi 10
  • download

Iki minangka menara kontrol dhasar lan prasaja, nanging penting kanggo penerbangan jaringan (multi-pamuter) .360 ° tampilan, kemungkinan kanggo nyepetake utawa alon wektu, tampilan radar, pilihan saka papat menara sing beda dhuwur, panel kontrol ATC. Menara bisa dipindhah kanthi nutul keyboard "Y". Sampeyan bakal nemokake ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D v1
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Rikoooo
  • Rating
    (51 Votes)
  • Size 3.72 MB
  • Downloads 92 117
  • digawe 15-11-2006
  • Diowahi 07-02-2020
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download