Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 28-12-2018
Ngubah 30-12-2018
Downloads: 4 537
Size: 68.2 MB
Iki Millenium Falcon saka film Star Wars, pindhah menyang kacepetan dhuwur lan nyoba kanggo ngupaya bintang! Falcon Millenium yaiku kapal angkasa saka smuggler Han Solo lan model Chewbacca.New 2018: Kinerja maksimal, modhèrn indoor / indoor, kecepatan FSX maksimum: (2667 kts / GPS-GS) ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Pengarang Model lan tekstur dening Dean Crawford. Panel swara lan 2D dening "Lonestar". FDE dening Bruce Fitzgerald
Jeneng berkas star_wars_millenium_falcon.zip
Digawe 24-07-2015
Ngubah 11-01-2019
Downloads: 8 820
Size: 45.5 MB
HMS Karunia 18th Century Tall Ridge kothak ditemtokake kanthi angin, layar animasi lan kontrol sing dikawruhi kanthi angin, pandhuan animasi kanthi arah lan kacepetan angin, helm animasi, lan Sail Management Window kanggo ngontrol kabeh fungsi kapal. Kapal nanggepi kecepatan angin lan arah karo yaw, keeling, ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Pengarang Milton Shupe, Nigel Richards, Rob Barendregt, Sasha Rieger, lan Rob Ibey
Jeneng berkas hms_bounty.zip
#3D Virtual Cockpit
# Native FSX lan / utawa P3D
#Installer version 10.5
versi 2.0
Digawe 13-12-2009
Ngubah 27-03-2019
Downloads: 32 560
Size: 22.5 MB
Kanggo versi kompatibel FS2004 klik hereThe Zeppelin NT (Zeppelin New Technology) iku jinis airship dibangun ing 1990s dening perusahaan saka Jerman Zeppelin Luftschifftechnik GmbH in Friedrichshafen.This nambah-ing iki rampung karo FSDS3.5. Fitur sing: Multiple LOD-model karo animasi kanggo F ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Jeneng berkas zeppelin_nt.zip
#3D Virtual Cockpit
# Native FSX lan / utawa P3D
#Installer version 10.5
Digawe 06-07-2009
Ngubah 16-02-2018
Downloads: 153 924
Size: 22.5 MB
Iki minangka kapal perang USS Nimitz & USS Eisenhower saka armada AS. Iki minangka piranti tambahan sing disebut AI (Artificial Intelligence) sing dikendali dening komputer. Bebarengan kualitas dhuwur iki bakal ngidini sampeyan ndharat ing loro operator pesawat kanthi dimodelen interior / eksterior 3D ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Pengarang Javier Fernandez, Sylvain Parouty, adaptasi dening Rikoooo
Jeneng berkas uss_nimitz_uss_eisenhower_v2.zip
#Installer version 10
Digawe 15-11-2006
Ngubah 17-11-2015
Downloads: 38 107
Size: 3 MB
menara kontrol cilik banget prasaja nanging indispensable kanggo penerbangan networks.360 ° tampilan, bisa nyepetake utawa alon mudhun wektu, tampilan Radar, pilihan saka papat menara dhuwur beda, panel kontrol ATC. Menara bisa dipindhah karo tombol "Y" .Sira bakal ketemu iki nambah-ing ing Produsèn: "Control Tower Ri ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3D v1. * v2 v3 bakal dites
Pengarang Rikoooo
Jeneng berkas control_tower_rikoooo.zip
#3D Virtual Cockpit
# Native FSX lan / utawa P3D
#Installer version 10

Basa