Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 19-07-2013
Ngubah 30-05-2015
Downloads: 5 331
Size: 16.2 MB
Eurocopter EC120B Colibri 'P-ROP5' v1.3 Special Equipment. Eurocopter EC120 Colibri (basa Inggris: hummingbird) yaiku kursi 5, single-engine, rotor utama tunggal, helikopter cahya. Jointly dirancang lan dikembangake dening Eurocopter, China Aero-Teknologi Impor & Ekspor Corporation (CATIC), Harbin ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo X-Plane 10
Pengarang Beat B, Propsman
Jeneng berkas Eurocopter_ec120b_colibri_v1.3_x-plane_10.zip
3D Virtual Cockpit
Instalasi versi 2
Digawe 15-12-2012
Ngubah 19-03-2013
Downloads: 3 990
Size: 33.6 MB
Helikopter X3 (siji rotor utama kanthi lima blades, loro baling-baling kanthi lima bilah) Modeling Versi 1.0 saka X3 Eurocopter kanggo X-Plane 10. Babagan dokumentasi Prancis. Tujuan utamane proyek iki yaiku kanggo nyenengake nylametake helikopter kanthi teknologi anyar iki. Model pesawat digawe ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo X-Plane 10
Jeneng berkas eurocopter_x3_v1_x-plane_10.zip
3D Virtual Cockpit
Instalasi versi 2
Digawe 15-12-2012
Ngubah 19-03-2013
Downloads: 2 736
Size: 17.3 MB
Helikopter kualitas utamané digunakake dening sekolah penerbangan, banget kanggo penanganan learning. Sawise sampeyan bakal nguasai unit iki sampeyan bakal nguasai kabeh liyane. Model iki minangka versi shcool sing kalebu: Pandhuan kaping pindho, Penuh animasi karo pilot, Cockpit 3D, Rotor animasi. Maturnuwun Turbine65 saka & nbs ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo X-Plane 10
Pengarang Pip Ragugini, Turbine65
Jeneng berkas hughes_300c_x-plane_10.zip
3D Virtual Cockpit
Instalasi versi 2
Digawe 29-08-2012
Ngubah 19-03-2013
Downloads: 3 682
Size: 26.4 MB
Airwolf yaiku serial televisi Amerika Serikat sing mandhiri saka 1984 nganti 1987. Program kasebut nyedhiyakake helikopter militèr berteknologi tinggi, kode sing dijenengi Airwolf, lan kru nalika lagi nglakokaké misi, akeh sing nglibatake spionase, kanthi tema Perang Dingin. Model apik banget, kloter helikopter wis ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo X-Plane 10
Pengarang Iancs
Jeneng berkas airwolf_x-plane_10.zip
3D Virtual Cockpit
Instalasi versi 2

Basa