Basa
Digawe 14-03-2013
Ngubah 19-03-2013
Downloads: 5 921
Size: 109 MB
A Marvel saged kacepetan sonic super karo alangi efek swara (ndeleng foto kapindho). Outside modeling iku high quality, klebu Pack swara, repaints 21 lan panel 2D lengkap. Kalebu animasi, sawise efek burner, wings geometri global lan akeh surprises liyane. Penting maca do the ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo X-Plane 10
Pengarang Sailor ing X-Plane.org, Anthony Booher, Bary Lege
Jeneng berkas fxNUMXd_tomcat_x-plane_10.zip
Panel 2D Mung
Instalasi versi 2

Basa