Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 20-03-2013
Ngubah 20-03-2013
Downloads: 12 917
Size: 45.9 MB
Versi liya kasedhiya kanggo FSX et P3D klik keneSiji tembung: "Wow!" sampeyan ora bakal ndeleng nambah-ing endi simulasi dadi dhuwur kapan wae, mesthi paling dikembangaké lan paling Komplek kabeh perangkat lunak add-on kanggo FS2004. A masterpiece sing pantes manungsa waé. Learning is obviously nec ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang project Tupolev external
Jeneng berkas pttu154-b2v9_6_1.zip
3D Virtual Cockpit
Saka penulis
Digawe 01-11-2010
Ngubah 12-07-2012
Downloads: 13 722
Size: 59,4 MB
Punika pesawat penumpang supersonic Soviet. Pisanan mabur ing 1968, rong sasi sadurunge Concorde kulon. Uga dikenal minangka "Concordski" utawa "Charger" versi .Sekawan klebu. Standard, apik lan NASA versi plus versi modernized tau rampung. New virtual Coc kanthi fungsi ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Thomas Ruth, Claudio Mussner
Jeneng berkas tupolev_tu-144_complete_package_2.0_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 03-02-2009
Ngubah 18-03-2013
Downloads: 23 479
Size: 91.87 MB
Dianyari 12 / 06 / 2010: Added patch 2.0.3 A taun lan setengah saka karya padha perlu kanggo ngrampungake nganyari iki. Punika versi anyar saka Tu-154 versi 2.03. A bagean gedhe saka karya wis rampung kanggo isi kesenjangan, ndandani kewan omo lan kasalahan, nambah tampilan lan readability akeh Panel. Ana saiki ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang project Tupolev external
Jeneng berkas pt_tu-154m_full_2.03.zip
3D Virtual Cockpit
Saka penulis
Digawe 09-12-2008
Ngubah 13-07-2012
Downloads: 10 361
Size: 20.6 MB
Legendary tukang ngebom nuklir Russian, salah siji saka simbol saka Perang Dingin. Conto saka dhowo umure. Digawe ing 1954, iki dibenakake kaping pirang-pirang lan saiki operasi ing Rusia. Akeh versi: M, K, KR, Tu-142, Tu-119 (karo engine - reaktor nuklir), etc .. Ana uga versi sipil saka Tu-1 ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Vladimir Zhyhulskiy
Jeneng berkas tupolev_tu-95ms_bear_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit

Basa