Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 07-10-2016
Ngubah 17-03-2019
Downloads: 6 103
Size: 78.5 MB
Minangka biasanipun nalika rawuh ing Milton Shupe lan timipun kasil ndhelik, realisme lan rincian grafis wonten, thanks kanggo Eagle Rotorcraft Simulations kangge konversi FSX / P3D. Paket lengkap karo repaints 3, swara adat, ukuran unik, tekstur HD, pancing buntut fungsi (sampeyan kudu ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas grumman_c1-a_trader.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 13-09-2016
Ngubah 15-02-2018
Downloads: 5 847
Size: 34.2 MB
Iki Megapack kanggo Seaplane iki uga loro mesin radial. Gawan repaints 20, nyengsemaken swara engine, panel 2D lan kokpit virtual reworked dening Rikoooo, ditambahake ukuran anyar, koreksi saka tekstur karo saluran alpha lan Renungan, efek anyar (kumelun), nambahake autopilo pilihan ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (ora P3Dv4)
Pengarang Greg mrico lan Michael Verlin, Adaptasi dening Danny Garnier, Panel lan nganyari VC dening Rikoooo
Jeneng berkas grumman_hu-16_albatross.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 10
versi 2.1
Digawe 03-08-2016
Ngubah 29-08-2018
Downloads: 12 909
Size: 139 MB
Grumman G-73 Mallard kanggo FSX, P3D, lan FS2004 kualitas banget, ananging langka banget kanggo nambah kualitas kaya freeware, ndeleng video ing ngisor iki kanggo katrangan lengkap (digawe dening FS Penggemar). Grumman G-73 Mallard yaiku medium, pesawat amfibi. Akeh wis diowahi kanthi ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4 + FS2004
Pengarang Milton Shupe, Nigel Richards, Rachael Whiteford, Rui Cristina, William Ellis, Romawi Stoviak
Jeneng berkas grumman_g-73_mallard.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
versi 1.0
Digawe 11-12-2015
Ngubah 28-12-2018
Downloads: 4 788
Size: 12.7 MB
The J2F Grumman Duck ana engine single biplane Seaplane. Sampeyan iki digunakake nalika Perang Donya II ing téater Pacific saka operasi, minangka nylametake Seaplane lan sesambungan. Ing bidang ngemu bola-bali Bintang ing episode 11 mangsa 1 saka seri TV "The hotheads", kanthi irah-irahan "whiskers The kucing" in English .... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang SWingman, Jetranger
Jeneng berkas grumman_j2f_duck.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 06-03-2013
Ngubah 17-03-2019
Downloads: 11 003
Size: 65.2 MB
Punika minangka mujizat kualitas asli FSX & P3D kalebu VC kanthi animasi kebak lan swara banget nyata (nonton video kasebut). Grumman E-1 Tracer yaiku watch radar pesawat, apa Anglo-Saxons nelpon AWACS, dirancang lan dibangun dening Grumman kanggo kabutuhan US Navy. Iki dianggep minangka aircr pertama ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas grumman_e1b_tracer.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 18-08-2012
Ngubah 17-03-2019
Downloads: 16 320
Size: 76.1 MB
Pisanan dikembangake kanggo FS2004 dening Milton Shupe, iki FSX Grumman S2F-3 yaiku FSX native upgrade to the original. Ing FSX S2F-3 kanthi lengkap FSX/P3D kompatibel lan njupuk kauntungan saka sawetara FSX- Fitur khusus, kalebu benjolan lan pemetaan specular. The Grumman S-2 Tracker (sadurunge jenenge S2F) yaiku ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas grumman_s2f-3_tracker_package.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 28-10-2009
Ngubah 06-06-2012
Downloads: 11 581
Size: 14.67 MB
The OV-1 (kode NATO: Mowhawk) iku sawijining pesawat Intelligence lapangan perang udhara. Il wis dibangun watara 1950 dening Grumman Company minangka referensi G-134 (web-sumber wikipedia) paket meningkat iki ngandhut varian ngisor iki OV-1B, OV-1C OV-1D sing wis ditanggepi sadurunge kanggo downloads ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX SP2 + FSX-SE
Pengarang Tim piglet Conrad - Piglets aneh Planes
Jeneng berkas grumman_ov-1_mohawk_series_super-pack_fsx-sp2.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D

Basa