Basa

Pilatus PC-7SAF v.2 Swiss Airforce FSX

Informasi

  • Size 39.8 MB
  • Downloads 14 956
  • digawe 29-04-2011
  • Diowahi 06-06-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglets Peculiar Planes
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Versi saka Swiss AURI Pilatus PC-7 reworked model pesawat lan dicocogake kanggo versi.
Iki minangka grafis kualitas HD sing apik banget lan asli FSX virtual kokpit

SwissAngkatan Udhara Swiss (Schweizer Luftwaffe) iku salah siji saka rong cabang saka pasukan bersenjata karo Swiss Army Swiss.

Pesawat Pilatus PC-7 punika latihan dirancang ing 1970s dening Pilatus Aircraft.

Conception

Dirancang ing Swiss Pilatus Aircraft PC-7 Turbo-Trainer dipuntepangaken ing pasar ing 1978 minangka latihan birddog kanggo latihan pilot militèr, utamané ing kothak akrobatik lan instrumen pesawat.

engagements

PC-7 lagi operasi ing puluh negara. Sak 80 kang, kontrovèrsi a raged ing Swiss bab klasifikasi bisa saka pesawat minangka "perang materi", ingkang nyegah kaca kanggo negara ing perang utawa dianggep minangka kuwi. Panyengkuyung matesi kaca sawijining alesan sing senadyan dikirim tanpa armament, iku bisa gampang diowahi dening negara mundhut kanggo bedhil kapal in pods (FN Herstal wis kasebut minangka Supplier) utawa bom. Iku bakal wis linakonan kalebu Iraq, Iran, Burma, Meksiko lan Guatemala.
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglets Peculiar Planes
  • download
Informasi

  • Size 39.8 MB
  • Downloads 14 956
  • digawe 29-04-2011
  • Diowahi 06-06-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglets Peculiar Planes
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa