Pilatus PC-7SAF v.2 Swiss Airforce FSX HOT
Pilatus_PC-7SAF_v.2_Swiss_Airforce_FSX_1
Pilatus_PC-7SAF_v.2_Swiss_Airforce_FSX_22
Pilatus_PC-7SAF_v.2_Swiss_Airforce_FSX_33
Pilatus_PC-7SAF_v.2_Swiss_Airforce_FSX_44


  • Versi saka Swiss AURI Pilatus PC-7 reworked model pesawat lan dicocogake kanggo versi.
    Iki pancen apik banget add-on Grafis kualitas HD lan asli FSX virtual kokpit

    SwissAngkatan Udhara Swiss (Schweizer Luftwaffe) iku salah siji saka rong cabang saka pasukan bersenjata karo Swiss Army Swiss.

    Pesawat Pilatus PC-7 punika latihan dirancang ing 1970s dening Pilatus Aircraft.

    Conception

    Dirancang ing Swiss Pilatus Aircraft PC-7 Turbo-Trainer dipuntepangaken ing pasar ing 1978 minangka latihan birddog kanggo latihan pilot militèr, utamané ing kothak akrobatik lan instrumen pesawat.

    engagements

    PC-7 lagi operasi ing puluh negara. Sak 80 kang, kontrovèrsi a raged ing Swiss bab klasifikasi bisa saka pesawat minangka "perang materi", ingkang nyegah kaca kanggo negara ing perang utawa dianggep minangka kuwi. Panyengkuyung matesi kaca sawijining alesan sing senadyan dikirim tanpa armament, iku bisa gampang diowahi dening negara mundhut kanggo bedhil kapal in pods (FN Herstal wis kasebut minangka Supplier) utawa bom. Iku bakal wis linakonan kalebu Iraq, Iran, Burma, Meksiko lan Guatemala.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (45 Votes)
  • Size 39.8 MB
  • Downloads 17 973
  • digawe 29-04-2011
  • dianyari 06-06-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Tim piglet Conrad - Piglets aneh Planes
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan