IRIS Pilatus PC-9 FSX & P3D HOT
IRIS_Pilatus_PC-9_FSX_1
IRIS_Pilatus_PC-9_FSX_22
IRIS_Pilatus_PC-9_FSX_33
IRIS_Pilatus_PC-9_FSX_44


  • Dikembangake saka "Manual Pilot" RAAF PC-9 / A diterake dening Angkatan Udara Royal Australia. Cocog kanggo simulator Hard add-on minangka kualitas sing luar biasa kanggo produk gratis.

    Fitur: muni Custom. Gauges setya recreated lan tartamtu kanggo PC-9 / A mibur dening Angkatan Udara Australia Royal. model pesawat paling apik dirancang lan wiyar dening mantan instruktur saka PC-9 / A. A macem-macem sudhut paintschemes lan paintkit resolusi dhuwur ngarahke ing ease saka repainting dening kedhaftar. windows kebentuk maju ing cilik saka kadhemen nemen. ordnance Droppable lan punggawa rusak! (Ora dites). tekstur HD

    A permata nyata sing kudu menehi cobi!



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (6 Votes)
  • Size 61.1 MB
  • Downloads 37 721
  • digawe 30-03-2012
  • dianyari 07-07-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • IRIS pesawat gladhi SOFTWARE external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan