Basa

Comco Ikarus C42 Red-Cross FS2004

Informasi

  • Size 8.34 MB
  • Downloads 3 422
  • digawe 11-01-2014
  • Diowahi 22-06-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Pengarang: Byron Warwick, repaint lan repack dening Rikoooo.com
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Iki versi kanggo FS2004, Kanggo download versi kompatibel karo FSX or P3D klik kene

Thanks kanggo Joel Soler, ngatur direktur operasi Arc-en-Ciel lan passion saka pesawat, nawarake French Red-Cross kanggo anak dipatèni lan diwasa kasempatan kanggo nemokake kabungahan mabur dhuwur pesawat Icarus C-42 Ultra-lampu.

goal Arc-en-Ciel iku kanggo nambah potensial saben wong. Iku umumé dituduhake dening tim hard-apa sawijining: 70% pilot Arc-en-Ciel kang ana ing kahanan saka cacat (budheg, paraplegia ..)
croix Rouge fr

Iku karo semangat kita seneng ngumumke Rikoooo kang (www.Rikoooo.com) Kemitraan karo Arc-en-Ciel!


Mr. Erik Bender, Pangripta website kondhang "Rikoooo" kanggo aviation lan simulasi pesawat penyayang, lan Mr. Thomas Guiart tanpo pekso Ditampa request kita lan sing nggawé sawijining repaint pas C42 Ikarus, decorated karo werna teken Red-Cross '. Uga matur Pak Byron Langkawi kanggo model 3D.

Thanks kanggo ngundhuh gratis sing ditawakake ing situs web, sapa wae saiki bisa nggunakake Red-Cross 'Ikarus kanggo duwe pengalaman online unik penerbangan karo Flight Simulator 2004 lan Flight Simulator X® (dening Microsoft® lan Prepar3D v1 lan v2® dening Lockheed Martin®).

Liwat kemitraan iki Red Cross French wishes kanggo kasebar sawijining prasetya menyang wong dipatèni, kanggo narik kawigaten wong menyang sabab Arc-En-Ciel kang; lan pungkasanipun kanggo golek sponsor saged termit operasi.

Kanggo mengeti 150th Abang-Cross ', Rikoooo lan tim Arc-en-Ciel offer sampeyan teka kabeh ing dhuwur pesawat lan terus keterlibatan organisasi ing Aviation lan sajarahipun. Persis satus taun kepungkur, bantuan Red-Cross 'iki diwènèhaké marang ing combatants ing WW1 thanks kanggo pengabdian kanggo pesawat.



Red-Cross "operasi Arc en Ciel" ing Partership karo Rikoooo


link migunani: Page Facebook operasi Arc en Ciel

Klik ing gambar kanggo enlarge
1 > 1
1 1 1
1 1

Ladd-ing: Paket lengkap avec kokpit virtuel, ukuran lan anak personnalisés


  • Pengarang: Byron Warwick, repaint lan repack dening Rikoooo.com
  • download
Informasi

  • Size 8.34 MB
  • Downloads 3 422
  • digawe 11-01-2014
  • Diowahi 22-06-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Pengarang: Byron Warwick, repaint lan repack dening Rikoooo.com
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa