Comco Ikarus C42 Red-Cross FS2004
Comco_Ikarus_C42_Red_Cross_1
Comco_Ikarus_C42_Red_Cross_22
Comco_Ikarus_C42_Red_Cross_33
Comco_Ikarus_C42_Red_Cross_44


  • Iki versi kanggo FS2004, Kanggo download versi kompatibel karo FSX or P3D klik kene

    Thanks kanggo Joel Soler, ngatur direktur operasi Arc-en-Ciel lan passion saka pesawat, nawarake French Red-Cross kanggo anak dipatèni lan diwasa kasempatan kanggo nemokake kabungahan mabur dhuwur pesawat Icarus C-42 Ultra-lampu.

    goal Arc-en-Ciel iku kanggo nambah potensial saben wong. Iku umumé dituduhake dening tim hard-apa sawijining: 70% pilot Arc-en-Ciel kang ana ing kahanan saka cacat (budheg, paraplegia ..)
    croix Rouge fr

     Iku karo semangat kita seneng ngumumke Rikoooo kang (www.Rikoooo.com) Kemitraan karo Arc-en-Ciel!


    Mr. Erik Bender, Pangripta website kondhang "Rikoooo" kanggo aviation lan simulasi pesawat penyayang, lan Mr. Thomas Guiart kanthi sukarela nampa panjaluk kita lan nggawe cet ulang C42 Ikarus, sing dihias nganggo warna tanda tangan Red-Cross. Uga matur nuwun marang Bp. Byron Langkawi kanggo model 3D.

    Thanks kanggo ngundhuh gratis sing ditawakake ing situs web, sapa wae saiki bisa nggunakake Red-Cross 'Ikarus kanggo duwe pengalaman online unik penerbangan karo Flight Simulator 2004 lan Flight Simulator X® (dening Microsoft® lan Prepar3D v1 lan v2® dening Lockheed Martin®).

    Liwat kemitraan iki Red Cross French wishes kanggo kasebar sawijining prasetya menyang wong dipatèni, kanggo narik kawigaten wong menyang sabab Arc-En-Ciel kang; lan pungkasanipun kanggo golek sponsor saged termit operasi.

    Kanggo mengeti 150th Abang-Cross ', Rikoooo lan tim Arc-en-Ciel offer sampeyan teka kabeh ing dhuwur pesawat lan terus keterlibatan organisasi ing Aviation lan sajarahipun. Persis satus taun kepungkur, bantuan Red-Cross 'iki diwènèhaké marang ing combatants ing WW1 thanks kanggo pengabdian kanggo pesawat.



    Red-Cross "operasi Arc en Ciel" ing Partership karo Rikoooo


    Link migunani: Page Facebook operasi Arc en Ciel

    Klik ing gambar kanggo enlarge
    1 > 1
    1 1 1
    1 1

    Ladd-on : Paket lengkap avec kokpit virtuel, ukuran lan anak personnalisés





  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (3 Votes)
  • Size 8.34 MB
  • Downloads 5 358
  • digawe 11-01-2014
  • dianyari 22-06-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Byron Warwick, repaint lan repack dening Rikoooo.com
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan