Basa

Lockheed L-188 Electra Passenger & Cargo FSX

Informasi

Lockheed L-188 Electra yaiku pesawat turboprop pertama sing dibangun ing Amerika Serikat. Pesawat kapisan kasebut ana ing 1957. Kinerja iki mung rada murah tinimbang pesawat jet, kanthi biaya operasi luwih murah. (sumber Wikipedia)

Pesawat sing apik, modis apik ing Gmax kanggo FSX kanthi interior 3D, swara khusus lan akeh fungsi nyata, mung kualitas sing dhuwur. Sampeyan kudu nyoba.

L-188 Electra legendaris kasedhiya ing versi penumpang lan kargo. Akeh tekstur sing kasedhiya

Sampeyan bisa uga nemoni sawetara masalah tampilan karo DirectX10 diaktifake FSX


Basa