Basa

Lockheed L-1049H Super Constellation FSX

Informasi

Klik kene kanggo FS2004 versi kompatibel

Cekap karo lawang kargo gedhe lan mesin kang luwih kuat, ing L1049H aka "Super H" utawa "Husky" ana vèrsi penumpang / momotan konversi saka Super G lintang. Klebu ing paket papat model makili pesawat lan tanpa irung Radar lan nawakke tip.
Four repaints sing klebu: 1967 Capitol Airways, versi logam alam, Real Aerovias lan Airlift. Swara lan VC sing klebu
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa