Lockheed L-1049H Super Constellation FSX HOT
Lockheed_L-1049H_Super_Constellation_1
Lockheed_L-1049H_Super_Constellation_22
Lockheed_L-1049H_Super_Constellation_33
Lockheed_L-1049H_Super_Constellation_44


  • Klik kene kanggo FS2004 versi kompatibel

    Cekap karo lawang kargo gedhe lan mesin kang luwih kuat, ing L1049H aka "Super H" utawa "Husky" ana vèrsi penumpang / momotan konversi saka Super G lintang. Klebu ing paket papat model makili pesawat lan tanpa irung Radar lan nawakke tip.
    Papat cetakan kalebu: 1967 Capitol Airways, versi logam alami, Real Aerovias lan Airlift. Swara lan VC kalebu



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan