Basa

Lockheed L-1011 Tristar 500 Package adv Panel FSX & P3D

Informasi

  • Size 38.9 MB
  • Downloads 12 400
  • digawe 23-07-2014
  • Diowahi 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Michael E. Roberts, Alvery Guiler, David Durst
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Iki Jagung nambah-ing versi Tristar 500, supaya dadi langsung langit, ana kokpit virtual (VC)Nanging, tambahan iki nerangake karo panel 2D banget lengkap lan darmabakti kanggo L-1011 Tristar 500. Gawan PDF kalebu macem-macem checklists, sistem otomatis tanah karo ILS, GPWS, adat paling apik muni, model 3D Highly rinci, 6 repaints: British Airways, Delta, Pan Am, Air Luxor, Air Canada, National Airlines. Uga kalebu cahya efek shockwave, kumelun, strobo etc. lan ukuran adat. Iki nambah-ing permata litle.

panel
  • Panganggité: Michael E. Roberts, Alvery Guiler, David Durst
  • download
Informasi

  • Size 38.9 MB
  • Downloads 12 400
  • digawe 23-07-2014
  • Diowahi 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Michael E. Roberts, Alvery Guiler, David Durst
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa