Basa

Lockheed L1011-100 British Airtours VC FSX & P3D

Informasi

  • Size 20.4 MB
  • Downloads 12 960
  • digawe 23-07-2014
  • Diowahi 06-12-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Thomas Ruth, Paul Craig, ricardo_tv, Custom di rangkep dening Chris Evans
Banget beauteful L1011 Tristar wernane British Airtours (mantan divisi saka British Airways saka 1969) ana dening dear kita Thomas Ruth. Tristar long-ngusungi pesawat tri-jet sipil lan militèr, dibangun dening Lockheed ing 1970s lan 1980s.

Tambah ing visual apik banget, karo animasi lengkap, swara adat, kokpit virtual clickable, pigura tingkat loropaken, ukuran adat.

l1011ba 2

British Airtours Lockheed L1011 Tristar Screenshot 1

l1011ba 1
  • Panganggité: Thomas Ruth, Paul Craig, ricardo_tv, Custom di rangkep dening Chris Evans
  • download
Informasi

  • Size 20.4 MB
  • Downloads 12 960
  • digawe 23-07-2014
  • Diowahi 06-12-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Thomas Ruth, Paul Craig, ricardo_tv, Custom di rangkep dening Chris Evans

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa