Konstelasi Lockheed L049A FSX HOT
Imag_Constella_001
Imag_Constella_0022
Imag_Constella_0033
Imag_Constella_0044


  • Konstelasi Lockheed L049A. Pesawat kanggo FSX kanthi otomatis nginstal.
    Versi 3 klebu.
    Suara ultra-realistis lan kualitas banget.
    Kualitas tekstur.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (34 Votes)
  • Size 27.09 MB
  • Downloads 30 232
  • digawe 21-12-2006
  • dianyari 01-07-2014
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • John Howard Putih, Tom Gibson, Kent Morris, Milton S
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan