Lockheed CP-140 Aurora Royal Canadian Air Force FSX & P3D
lockheed_cp-140_rcaf_aurora_1
lockheed_cp-140_rcaf_aurora_22
lockheed_cp-140_rcaf_aurora_33
lockheed_cp-140_rcaf_aurora_44


  • Airplane lengkap (model eksterior + kokpit virtual + swara adat + Referensi) karo papat liveries saka "Royal Canadian Air Force". Thanks kanggo Chris Evans kanggo gambar lan gagasan pak.
    Prepar3D v4: Ganti tolok ora konsisten (bit 32) lan bug bug dening Rikoooo.

    Lockheed CP-140 Aurora yaiku pesawat patroli maritim sing dioperasikake dening Royal Canadian Air Force. Pesawat iki adhedhasar pesawat Airbus Lockheed P-3 Orion, nanging pesawat elektronik saka Lockheed S-3 Viking. "Aurora" ngrujuk marang dewi Romawi ing wayah esuke sing mabur ing nduwur saben esuk sadurunge srengenge. (Wikipedia)


    lockheed cp 140 rcaf aurora 1lockheed cp 140 rcaf aurora 2lockheed cp 140 rcaf aurora 3



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (6 Votes)
  • Size 42.2 MB
  • Downloads 6 422
  • digawe 01-12-2018
  • dianyari 05-12-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Model dening Team KBT. Tekstur HD dening Adrian Brausch. Klumpuk lan dites ing P3Dv4 dening Chris Evans nggunakake file sing kasedhiya
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan