Basa

Lockheed L-1011 Tristar FS2004

Informasi

  • Size 10.14 MB
  • Downloads 11 500
  • digawe 23-02-2006
  • Diowahi 12-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Charles Dayhuff, Paket Sound dening Achim Buerger lan Matt Ukena, Panel dening David Durs
Nyandhang werna saka Delta Airlines. Salah repaint siji. pesawat banget penake. Waé kanggo kacepetan minimal! The Lockheed L-1011 Tristar yaiku pesawat trijet long-ngusungi kanggo sipil lan militèr, dibangun dening Lockheed ing 1970s lan 1980s.

Ing 1960s, American Airlines dados bid kanggo nandingi Lockheed lan Douglas kanggo ngrancang pesawat dawa-ngusungi cilik saka Boeing 747 nanging saged panutup pranala karo London, Karibia lan Amerika Latin saka pusat perusahaan ing Dallas lan New York. Lockheed Tristar banjur urip program ing 1966, nanging pungkasanipun milih American Airlines McDonnell Douglas DC-10 lan tau mrentah Ten sewelas.

Nggawe pesawat pisanan ing 16 November 1970, ing Tristar dianggep kanggo wektu minangka Marvel teknologi. Kanthi kapasitas maksimum kursi 400, punika relatif rame, lan nuduhake bahan bakar cukup sober, saéngga njupuk untung apik kanggo para panuku mangsa. Bentenipun utama sing bisa nyatet antarane Tristar lan DC-10 pesaing punika engine katelu Lockheed wis Integrasi menyang buntut saka pesawat (kaya Boeing 727) kanggo stabilitas nalika sing saka McDonnell Douglas dumunung ing panggonan sing padha nanging externally kanggo gain daya. Sayange, ing technique milih kanggo Tristar nimbulaké wektu desain tambahan bab taun, nalika McDonnell Douglas DC-10 digawe debut ing pasar. Kajaba iku, Rolls-Royce, Desainer saka telung mesin ing L-1011 Tristar (ing RB211) bangkrut ing 1971 nyebabake malah luwih telat. Perusahaan Inggris isih disimpen dening nasionalisasi sing yakuwi kanggo defend teknologi Kapabilitas militèr Britain. pesawat punika dipun klempakaken ing Palmdale, California (USA). (Wikipedia)
  • Panganggité: Charles Dayhuff, Paket Sound dening Achim Buerger lan Matt Ukena, Panel dening David Durs
  • download
Informasi

  • Size 10.14 MB
  • Downloads 11 500
  • digawe 23-02-2006
  • Diowahi 12-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Charles Dayhuff, Paket Sound dening Achim Buerger lan Matt Ukena, Panel dening David Durs

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa