Basa

Lockheed P-3C Orion Team FS KBT FS2004

Informasi

Kanggo FSX versi kompatibel klik kene
Rikoooo bangga saiki pesawat militèr P-3C Orion legendaris maringi tulodho dening tim FS KBT.

The Lockheed P-3 Orion punika patroli pesawat maritim, propeller papat-mesin ginakaken donya. The P-3 Orion punika turunan militèr saka pesawat sipil ngajokaken Lockheed L-188 Electra iki nilar. (Sumber: wikipedia)

Paling apik add-on karo kokpit virtual ayu, swara adat, model saka kualitas lan akeh tekstur kaya Navy lan Angkatan Udhara Canadian, model pesawat nyata. Telung vèrsi sing kasedhiya, kalebu sing tanpa kokpit virtual kanggo konfigurasi cilik. Kajaba iku, pesawat iki bakal ngowahi sawetara surprises, kayata nempel bom, lan fitur khusus, wis kabeh lan iku free.
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa