Lockheed SIMSHED C-130 Hercules RDAF FS2004 HOT
SIMSHED_C-130_Royal_Danish_Air_force_1
SIMSHED_C-130_Royal_Danish_Air_force_22
SIMSHED_C-130_Royal_Danish_Air_force_33
SIMSHED_C-130_Royal_Danish_Air_force_44


  • The Lockheed C-130 Hercules pesawat transport militer dirancang dening Amerika Serikat ing 1950s pungkasan. Piyambakipun kepanggih sukses apik banget karo liwat 2200 Unit dibangun kanggo sèket negara panganggo, lan wis digunakake digunakake ing 2007. (Source Wikipedia)

    Sing paling apik add-on kanthi kabeh sing sampeyan kudu mabur ing Flight Simulator, pirang-pirang mode tampilan lan kokpit virtual, kabin kabeh wis dimodelake ing 3D.

    pesawat fungsi lan nyata kamungkinan kanggo nyelehake para militèr.
    Force tektur Royal Danish Air

    Pencet i kanggo nyelehake paratroopers.
    Aja lali kanggo maca dokumentasi

    operasi Control

    Loading ramp - kontrol Tailhook
    lawang Entrance - SHIFT E
    Wipers - Concorde irung mundhakaken lan murah (aku suggest nggunakake W lan Shift W)

    views Cockpit; Num pad - 1, 2, 3, 4, 6, 7, 9

    views Cabin + wing; Ctrl + Num-pad - 1, 2, 3, 7, 8, 9

    Pilots Pirsani karo lampu landing katon saka nang kokpit; Ctrl + Num-pad - 8 (Deleng Maju Up)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (14 Votes)
  • Size 26.6 MB
  • Downloads 15 251
  • digawe 21-09-2009
  • dianyari 01-07-2014
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • SIMSHED, Claus Vendelboe Holmberg
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan