Lockheed C-130J-30 FS2004 HOT
Lockheed_Martin_C-130J-30_1
Lockheed_Martin_C-130J-30_22
Lockheed_Martin_C-130J-30_33
Lockheed_Martin_C-130J-30_44


  • kanggo FSX versi kompatibel klik kene

    The C-130J versi Newest saka Hercules lan modhel isih diproduksi. Externally padha menyang Hercules klasik ing umum katon, model J yaiku pesawat banget beda. beda kalebu Rolls-Royce anyar turboprops AE 2100 D3 karo Dowty R391 baling-baling scimitar gabungan, avionics digital (kalebu Nampilake Lowongan Up (HUDs) kanggo saben pilot) lan syarat crew suda, loro pilot, siji mbukak, lan siji pangareping kru. The C-130J mabur luwih cepet, luwih lan luwih saka kabeh model C-130 sadurungé.

    Paket lengkap kanggo FSX/ SP2 (DX9 grafis), kustom 2D lan VC panel karo HUD, & Garmin avionics. Swara kustom, bagian kanthi animasi, model pesawat nyata. Papat liveries kalebu - USF, USCG, RAF lan US Marines Blue Angels ndhukung pesawat. Miturut Jean-Pierre Brisard lan Bob May - Desain Pesawat Udara Premier.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan