Basa

Bandara OFX Calvi St-Catherine LFKC FSX & P3D

Informasi

Minangka bagéan saka kita kemitraan karo Simulasi OFX kita kurban paywares downloads sing bisa dituku langsung saka partner.
Apa kalebu kemitraan? Iku banget prasaja, OFX Kerja menehi kanggo kita sawetara freeware tambahan ons lan ing ijol-ijolan Rikoooo nuduhake sawetara payware saka partner kita. Saben uwong iku seneng.

Rikoooo ora tanggung jawab kanggo layanan customer utawa pesenan lan ora Komisi. partner piyambak tanggung jawab kanggo layanan customer.

Calvi Sainte-Catherine bandara internasional french dumunung ing sisih lor Pulo Korsika, bandara iku uga dikenal pendekatan tartamtu ing runway 36 sing kualifikasi a dibutuhake.
Ing 2013 Airport ditangani luwih saka penumpang 302 000 lan iku siji saka paling sibuk ing pulo.

fitur:

• Rincian rendition of bandara lan lingkungan area komersial
• 3D cahya kanggo sesawangan wengi
• animasi Car
• animasi Bird
• wong Animasi 3D
• Kayak ing teluk Calvi
• perumpamaan Aerial
• terrain bolong Complex
• polygon lemah Custom
• Akeh adat digawe obyek lan pesawat statis
• Akeh Hand diselehake lan adat digawe obyek vegetasi
• Custom digawe pager bandara
• AFCAD Banget nyata
• denah Airport
• A bolong (16m) Korsika kalebu nanging ora aktif yen sampeyan pengin mung sijine file menyang berkas sesawangan


Calvi promo en
calvi1calvi2calvi3calvi4calvi5

Ngundhuh kene

Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa