Basa

Zeppelin NT V1.0 kanggo FS2004

Informasi

kanggo FSX varian sing cocog klik kene

The Zeppelin NT (New Teknologi Zeppelin) iku jinis airship dibangun ing 1990s dening perusahaan saka Jerman Zeppelin Luftschifftechnik GmbH, Langenau.

Tambahan iki dibangun kanthi FSDS3.5. Fitur multi LOD-model karo animasi kanggo FSX. Kabut kokpit, lampu, lan efek virtual sing bisa dioperasikake. A repaintset lan papat repaints kalebu. Elinga yen fitur DirectX10 ora dileksanakake.

Kabeh becik lan apik kualitas
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa