Tupolev Tu-124 FSX SP2 & P3D HOT
Tupolev_Tu-124_FSX_SP2 _ & _P3D_1
Tupolev_Tu-124_FSX_SP2 _ & _P3D_22
Tupolev_Tu-124_FSX_SP2 _ & _P3D_33
Tupolev_Tu-124_FSX_SP2 _ & _P3D_44


  • Ing tradisi pesawat Rusia, ing ngisor iki Tupolev TU-124, model sing apik karo swara khusus. Ora ana VC (kokpit virtual) nanging ora dadi perkara sing paling penting, nyatane add-on utamane kasedhiya kanggo panel 2D sing komprehensif, sampeyan kudu sinau manual panel kanggo nguasai pesawat iki, lan pancen apik! Kalebu telung tekstur: Aeroflot 60s, Aeroflot 70s lan CSA (Ceskoslovenske Avialinie)

    Tupolev Tu-124 (kode NATO: Cookpot) yaiku pesawat tempur Uni Soviet sing bisa ngeterake penumpang 56. Diluncurake ing 1962, dibangun ing salinan 165.

    Dibangun dening perusahaan Tupolev, dirancang kanggo memenuhi tuntutan Aeroflot kanggo pesawat regional kanggo ngganti Ilyushin Il-14. Dikembangaké saka jarak tengah Tupolev Tu-104, katon kaya versi cilik, angel mbédakaké sajroning jarak, minangka reaktor pungkasan digabungake ing swiwi. Nanging ora sacara teknis salinan lengkap. Tu-124 duwe sawetara perbaikan kaya spoiler parah kanggo landings darurat utawa ing permukaan lunyu, ban tekanan rendah kanggo landing on rough surface. Dheweke uga bahan bakar efisien, dadi mesin turbofan sing paling cendhak.

    Rincian panel 2D nganggo gambar

    panel 2D

    panel 2D

    panel 2D

    panel 2D



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (6 Votes)
  • Size 25.8 MB
  • Downloads 13 652
  • digawe 17-10-2012
  • dianyari 18-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • SCS & Samdim Design Group external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan