PT Tupolev Tu-154B-2 v1.1 FSX & P3D HOT
PT_Tupolev_Tu-154B-2_v1.1_FSX_ & _P3D_1
PT_Tupolev_Tu-154B-2_v1.1_FSX_ & _P3D_22
PT_Tupolev_Tu-154B-2_v1.1_FSX_ & _P3D_33
PT_Tupolev_Tu-154B-2_v1.1_FSX_ & _P3D_44


  • Versi liya kasedhiya kanggo FS2004 klik kene

    Siji tembung: "Wow!"sampeyan ora bakal ndeleng add-on endi simulasi kasebut dadi dhuwur banget kapan wae, mesthi sing paling maju lan kompleks kabeh perangkat lunak add-onkanggo FSX lan P3D. Sawijining karya sing kudu digatekake. Sinau jelas perlu amarga sampeyan ora bakal nyetop dhewe pilot mesin iki tanpa manual ... Nanging, apa sing nyenengake!

    The Tupolev Tu-154 (Basa Rusia: Туполев Ту-154) (NATO kode Careless) punika airliner trijet Soviet dirancang ing agêng 1960s. produksi massa saka pesawat iki rampung nalika Februari 2013

    Video TU-154 B2 FSX




    engine Video Sart munggah


    thumb 14Anonyme-20111105-224036  thumb 1rad6p  thumb 2pqrxox 
    thumb 2wcmc1f  thumb 65x2ew  thumb 291yiy8
    jempol fsx2011120311023852 thumb w0gjdi



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (45 Votes)
  • Size 145 MB
  • Downloads 102 057
  • digawe 18-03-2013
  • dianyari 08-01-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • project Tupolev external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan