Tupolev TU-144D Aeroflot FSX & P3D HOT
fsx 2015-09-11 03-24-11-99
fsx 2015-09-11 03-27-49-012
fsx 2015-09-11 03-29-34-193
fsx 2015-09-11 03-31-08-274


  • Legendaris Tupolev TU-144D (sing katon kaya Concorde) kanggo FSX lan FSX Steam lan Prepar3D v1,2,3 (ora kompatibel v4). A Rusian add-on komplek banget digawe kanggo FS2004. Paket iki kalebu nganyari pejabat sing akeh supaya bisa kompatibel lan stabil FSX.

    Iki kualitas apik add-on iku kanggo sing rumangsa wis siyap ngenteni sinau sajrone pirang-pirang jam, simulasi wis rampung, nglakokake pesawat kasebut minangka tantangan nyata yen sukses, wenehi pitulung marang kita forum.

    Mesthi, sadurunge nyoba kanggo fly sampeyan kudu paling njupuk dipikir ing manual ing Rusia lan sebagian dijarwakake in English karo Google Translate, iku angel kanggo Rikoooo kanggo nemokake dokumentasi liya tinimbang basa Rusia.

    Sampeyan bakal ketemu akeh kangelan karo bidang iki, mangga ora njaluk support saka Rikoooo, kita ora penulis. Good luck.

    Elinga, sampeyan kudu ngeset joystick sadurunge nyoba, supaya, pesawat sampeyan bakal langsung nuntun. tindakake prosedur saka link iki (sampeyan bisa mbukak prosedur instal, wis rampung karo Rikoooo's auto-installer) https://flightinstructoronline.wordpress.com/2018/06/10/tu-144-in-fsx/

    Tupolev Tu-144 (NATO codename: Load) yaiku pesawat supersonik papat mesin sing dikembangake ing USSR dening kantor rancangan Tupolev. Kanthi Concorde Anglo-Prancis, piyambakipun minangka satunggaling pesawat komersial supersonik ingkang saged ngrembakakaken produksi. Ditrapake kanggo digunakna ing jalur Aeroflot, bisa nggawa kecepatan luwih saka Mach 2 lan ketinggian 20,000 m (65,500 ft), saka 98 kanggo penumpang 120 liwat jarak 3 080-6 200 km gumantung versi. (Wikipedia)

    2chmc802dqsmqo2rhmip14smdcz258mg5wfsx 2015-09-11 03-24-40-18slqvjd

  • Updated on 01 / 05 / 2019 : Panginstalan versi 10.5



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi3.5
  • Rating
    (20 Votes)
  • Size 83.8 MB
  • Downloads 26 334
  • digawe 11-09-2015
  • dianyari 01-05-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v3 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Thomas Ruth, Claudio Mussner, Nikita Konstantinov, Mikhail Mitin Igor Borozdin, Frion
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan