Basa

Tupolev Tu-114 126 FSX & P3D Edition astamiwa Versi

Informasi

  • Size 26.8 MB
  • Downloads 7 574
  • digawe 11-09-2015
  • Diowahi 06-09-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (ora P3Dv4)
  • download
  • Pangarang: Samdim Design, repack dening Andreas Rotowski
Punika Tupolev TU-114 lan TU-126 (126 dados model AWACS). Paket iki minangka versi khusus sing wis diupdate khusus kanggo FSX dening Andreas Rotowski lan kalebu akeh dandan lan nganyari. Kabin pesawat wis dimodernisasi ing 3D lan ngidini kanggo lumaku ing lorong. Paket iki kalebu model 3 lan 3 repaints, swara adat (Kursi sabuk, ora switch smocking) kokpit virtual lan panel 2D Komplek.

Klebu karo dokumentasi lengkap ing Inggris lan kasedhiya langsung online (Manual.html) Utawa ing Pack. Penting maca manual ing


The Tupolev-114 ana turboprop airliner Soviet dibangun ing 1950s.

The Aeroflot, maskapai saka USSR, wanted airliner bisa nggawa sambungan internasional gedhe lan porsi minangka pertunjukan teknologi lan duta. Ditulung dening pembalap, departemen bidhang panaliten saka Andrei Tupolev sipil temen maujud turunan tukang ngebom Tu-95. The Tupolev 114 tetep pesawat paling gedhé lan paling cepet turboprop penumpang tau dibangun. Sampeyan iki powered by papat turboprop Kuznetsov NK-12. Sampeyan iki digunakake ing garis utama: Moscow-Havana, Moscow-Tokyo. Sampeyan iki misuwur kanthi riko saka Nikita Khrushchev kanggo Amerika Serikat ing 1959.

Panjenenganipun dethroned déning munculé dawa jet ngusungi minangka Ilyushin Il-62. (Wikipedia)

1fsx 2015-09-11 02-02-31-18fsx 2015-09-11 01-49-12-49fsx 2015-09-11 01-49-54-70fsx 2015-09-11 01-51-07-55fsx 2015-09-11 01-53-09-61

fsx 2015-09-11 02-04-12-94fsx 2015-09-11 02-05-12-06
  • Pangarang: Samdim Design, repack dening Andreas Rotowski
  • download
Informasi

  • Size 26.8 MB
  • Downloads 7 574
  • digawe 11-09-2015
  • Diowahi 06-09-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (ora P3Dv4)
  • download
  • Pangarang: Samdim Design, repack dening Andreas Rotowski

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa