Basa

Tupolev Tu-16 Badger FSX & P3D versi 3

Informasi

  • Size 17.7 MB
  • Downloads 4 731
  • digawe 14-01-2017
  • Diowahi 15-05-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pengarang: AlphaSim, Native FSX/P3D update dening LLS, P3Dpanel perbaikan v4 dening Rikoooo
Iki minangka adaptasi anyar kanggo FSX/P3D tambahan saka Bombardier Tu-16 Badger Rusia, model 3D sing apik karo panel VC lan 2D, kemungkinan ngeculake pirang-pirang jinis bom (waca dokumentasi).

The Tupolev Tu-16, ditetepake Badger ing nomenclature NATO, iku sing tukang ngebom twin-engine dirancang ing Uni Soviet ing 1950s awal. Senajan kerep dianggep lungse, banget Versatile, iku tetep ing layanan karo angkatan udara Rusia, Ukraina lan Cina, nggawe iku salah siji saka pesawat sawetara nglakoni karir operasional ngluwihi setengah abad. (Wikipedia)

fitur:

1) Animasi

hatches Crew: shift-e2, e3, e4
Bom bay - shift-e

2) PANELS POP-UP:

ngalih-2: Autopilot
ngalih-3: radio
ngalih-4: GPS
ngalih-5: panel wiwitan

3) TRAIL kumelun:

Kumelun Trail aktif kanthi menet i-tombol.
  • Pengarang: AlphaSim, Native FSX/P3D update dening LLS, P3Dpanel perbaikan v4 dening Rikoooo
  • download
Informasi

  • Size 17.7 MB
  • Downloads 4 731
  • digawe 14-01-2017
  • Diowahi 15-05-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pengarang: AlphaSim, Native FSX/P3D update dening LLS, P3Dpanel perbaikan v4 dening Rikoooo

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa