Basa

Update kanggo Windows Vista (KB933590)

Informasi

  • Size 1.6 MB
  • Downloads 6 804
  • digawe 07-12-2009
  • Diowahi 25-07-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: Microsoft
Jeneng: Windows6.0-KB933590-x86.msu

Instal nganyari iki kanggo mutusake masalah Jeksa Agung bisa ngetokake ngendi tampilan kelip-kelip lan dadi ngrusak nalika Flight Simulator X wis mbukak ing mode multi-monitor lan konfigurasi monitor ora memper.

Sistem operasi sing disengkuyung: Windows Vista
Informasi

  • Size 1.6 MB
  • Downloads 6 804
  • digawe 07-12-2009
  • Diowahi 25-07-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: Microsoft

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa