Basa

Prepar3D V1 kanggo V2 Fix

Informasi

Punika program cilik digawe dening Rikoooo sing ngidini kanggo nggawe kabeh instalasi otomatis kita pisanan dirancang kanggo Prepar3Dv1 kompatibel karo Prepar3D versi 2 (punika fix).

Program iki mung ndadekake pemasang diri kita pracaya Prepar3D isih ana ing versi 1.

Iku mung bakal nyalin isi kunci pendaptaran kanthi jeneng "HKCUSoftwareLockheed MartinPrepar3D v2 "menyang" HKCUSoftwareLockheedMartinPrepar3D"Nyedhiyakake installer dalan sing bener kanggo Prepar3D v2.

panjenengan P3Dv2 ora diganti. Aja nggunakake fix kanggo P3Dv1.

Requirements:
Prepar2D v2
Ora duwe Prepar3D v1 diinstal
Windows 7 utawa 8
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa