Geneva City Switzerland MSFS 2020
Geneva_City_Swit Switzerland_MSFS_2020_1
Geneva_City_Swit Switzerland_MSFS_2020_22
Geneva_City_Swit Switzerland_MSFS_2020_33
Geneva_City_Swit Switzerland_MSFS_2020_44


  • Iki minangka pemandangan saka kutha Jenewa (Swiss) nggunakake teknologi fotogrametri 3D. Ati-ati, kanthi teknologi iki saka ketinggian ngisor sing cedhak karo lemah, luwih akeh bangunan 3D sing cacat. Yen ora, yen sampeyan tetep paling dhuwur ing ndhuwur pemandangan apik banget lan sesuai karo kasunyatan.

    Jenewa (445,000 jiwa) bisa uga misuwur minangka salah sawijining pusat diplomasi internasional sing dipimpin dening Kantor Perserikatan Bangsa-Bangsa (PBB). Nanging Jenewa ora mung kutha internasional, nanging uga kutha budaya, kutha taman lan luwih dikenal kanthi wicaksana minangka kutha finansial.

    Mesthi dadi kutha sing ngugemi alame kanthi taman 310 hektar, 40,000 wit ing domain umum, 428,000 tanduran kanggo dekorasi kutha, kalebu 40,000 grumbul.

    Pemandangan iki diekstrak saka Google Maps, mula kabeh kredit 3D menyang Google.
    Pemandangan iki digawe nganggo alat Google Earth Decoder (kredit kanggo Jonahex111):
    https://www.reddit.com/r/FS2020Creation/comments/j3faaj/google_earth_decoder_now_userfriendly/

    Instalasi lan instal ing siji klik thanks kanggo installer otomatis Rikoooo, kanthi deteksi otomatis folder "Komunitas".

    Sampeyan bisa ndhukung add-on nitahake (Thalixte) karo sumbangan kanggo Paypal akun

    Geneva City Switzerland MSFS 2020 3Geneva City Switzerland MSFS 2020 5Geneva City Switzerland MSFS 2020 6Geneva City Switzerland MSFS 2020 8Geneva City Switzerland MSFS 2020 9Geneva City Switzerland MSFS 2020 10Geneva City Switzerland MSFS 2020 12Geneva City Switzerland MSFS 2020 13
  • Updated on 25 / 03 / 2021: Version 2.3
    - Ukuran paket suda



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi2.3
  • Rating
    (11 Votes)
  • Size 711 MB
  • Downloads 1 762
  • digawe 11-03-2021
  • dianyari 25-03-2021
  • Commons Perangkat sing aman external
  • format Dibangun nggunakake fotogrametri 3D
  • Auto-install Installer MSFS v1.1
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2020 (MSFS 2020)
  • download
  • Panganggité:
  • Thalixte
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan