Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Lembah Monumen - tapel wates Arizona-Utah MSFS 2020

Monumen_Valley_MSFS_2020_5
Monumen_Valley_MSFS_2020_22
Monumen_Valley_MSFS_2020_83
Monumen_Valley_MSFS_2020_104
  • Katrangan file



    Lembah Monumen, iki kalebu papan sing mistis, mitos, unik lan ora bisa dilalekake ... Sampeyan bisa kanthi gampang mbayangake dhewe ing tengah-tengah wilayah kulon sing hebat! Dumunung ing jantung wilayah India Navajo. Lembah iki tetep ora dingerteni lan tentrem wis puluhan taun.

    Lembah Monumen dununge ana ing tapel wates Arizona lan Utah ing Amerika Serikat. Iki apik banget kanggo formasi geomorfologi sing digawe khusus saka mesas lan Buttes.

    Pemandangan wis diganti dadi campuran karo paket pembaruan USA USA ("USA - POINTS OF INTEREST"), nanging sawetara Butte 3D (rock) bertentangan karo paket iki, mula auto-installer bakal menehi rong pilihan.

    Yen paket standar "USA - POIN OF INTEREST" ora diinstal, luwih becik disaranake nginstal pilihan 1, yen opsi 2 mung bakal masang tekstur pemandangan lan sawetara obyek 3D tanpa Buttes 3D (amarga wis ana ing " USA - POIN OF INTEREST ").

    program

    Elinga yen iki minangka area fotogrametri 3D sing gedhe lan mula wektu muat simulator bakal ditambah. Yen sampeyan ora pinuju mabur ing wilayah iki, luwih becik mbusak instal pemandangan nganti sampeyan mutusake mabur ing wilayah iki.

    Monument Valley MSFS 2020 12Monument Valley MSFS 2020 11Monument Valley MSFS 2020 9Monument Valley MSFS 2020 7Monument Valley MSFS 2020 6Monument Valley MSFS 2020 4Monument Valley MSFS 2020 3
  • Owah-owahan






    Ora ana changelog














  • Loading   MAJALAH ...













  • Loading   MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi3.0

  • Rating
    (6 Votes)
  • Size 756 MB

  • Downloads 1 442

  • digawe 31 Mar 2021

  • dianyari 31 Mar 2021

  • Commons Perangkat sing aman external

  • format Dibangun nggunakake fotogrametri 3D

  • Auto-install Installer MSFS v1.1

  • Dhaptar kompatibilitas:

    Simulator Penerbangan Microsoft 2020 (MSFS 2020)

  • Panganggité:
  • Paket iki digawe dening Jeppeson2001

  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan